Detoxifiere Emotionala – Fuziunea celor Cinci Elemente

Votati
Organizator: AdrYang
Tip eveniment: seminar
Data: 15-06-2019 10:00
Durata: 3 ore
Locatie: Bucharest
Detoxifiere Emotionala – Fuziunea celor Cinci Elemente
Te invit la acest workshop in care o sa experimentam un caleidoscop de emotii si sentimente, de afecte si tipare emotionale.

Da-ti voie sa incerci o alternativa foarte eficienta impotriva tristetii prelungite, suferintei interioare, anxietatii si fricilor care te domina si furiei care iti tot de furca in relatia cu tine si cu ceilalti.

🌺Noi oamenii actionam in general dintr-o stare de nesiguranta care nu implica asumarea totala a responsabilitatii.

🍃De multe ori simtim sa plangem dar refuzam sa o facem pe motiv ca este anormal sa ne exprimam emotiile sau ca ceilalti ne vor lua in ras. Alteori se deschid oportunitati spre noi si nu le dam curs pentru ca nu credem indeajuns in noi insine, nu credem in Forta Viata. Fuziunea elementelor inseamna pe scurt sa ne imprietenim cu Viata.

🍃Viata nu poate fi descrisa in linii drepte indiferent cat ne-am stradui. Este important sa ne deschidem spre Viata si sa ii simtim suportul neconditionat.
Fuziunea emotiilor implica spre deosbeire de meditatia clasica (mindfulness) VOINTA si circulatia energiei dealungul celor cinci elemente corelate celor cinci forte psihice (shen).

In traditia taoista, organele sunt strans legate de cele cinci elemente, care reprezinta starile de agregare ale energiei. Organele, totodata, sunt asociate si unui spectru emotional specific, iar buna lor functionare are de-a face cu emotiile pe care experimentam. Elementele sunt reprezentate intr-o forma sferica, asa cum Universul prefera sa aseze structurile micro, atomice, dar si pe cele macro, respectiv planetare. Poate ca nu stiati pana acum, dar exista metode practice prin care puteti sa stimulati aceste elemente, acestea influentand totodata printr-un efect domino, atat emotiile cat si intreaga stare de sanatate a organismului.

”Emotions change how we see the world and how we interpret the action of others.”- P. Eckman

”Teama si spaima neintrerupta pot leza samanta (jing). Odata jing lezat, acesta poate provoca deficiente si boli ale oaselor. In momentul reproducerii sperma nu va cobori [se refera la schimbul intre fluidele esentiale din creier si rinichi, asa cum sunt descrise in literatura antica]. In consecinta cele cinci viscere, care controleaza si stocheaza samanta, nu trebuie lezate [prin excesul emotiilor; textul contine o descriere a leziunilor pe care le fac asupra viscerelor fiecare dintre emotii]. Daca sunt lezate va scadea apararea, iar yin [substanele corpului] vor secatui. Odata yin secatuit, va scadea qi [care este important pentru refacerea jing]. Scaderea qi va cauza moarte. (Linghsu)

🍃Fuziunea emotionala este o modalitate simpla si eficienta de a lucra cu emotiile si sentimentele noastre, de a intra in contact cu acestea. Integrarea emotiilor poate fi cel mai important lucru pe care il putem face in viata, pentru ca odata integrate, acestea ne pot transforma toate ariile vietii noastre. Deasemenea, in curs vom invata cum sa le ascultam si cum sa le gestionam eficient.

In cursul acesta nu o sa gasiti metode pentru a gandi pozitiv si nici tehnici sintetice si amorfe de a privi viata in roz, ci mai degraba sa o priviti asa cum este, neutra, dintr-o perspectiva obiectiva, iar in acest mod sa gasiti echilibrul pe care il cautati.

CUM?
Cursul este practic, veti invata metode taoiste simple de fuziune emotionala, plus alte tehnici foarte eficiente de lucru cu emotiile negative.
Taoistii, sustin ca exista o corelatie stransa intre corpul uman si emotii
Se va invata metoda de ”labelling emotional” (n. emotii pozitive, negative si neutre), vom invata metode de deconditionare a patternurilor reactionale cu cauzalitate inconstienta.

BENEFICII
(1) A FI TU INSUTI. Fuziunea emotionala este o practica speciala pentru integrarea dimensiunilor tale: mintea, emotiile si corpul si creearea unitatii fiintei tale;

(2) BUNATATE/GENEROZITATE. Vei avea acces la un izvor nativ dar inca nedescoperit de bunatate si compasiune. Efectul acesta a fost resimtit de majoritatea practicantilor, care si-au marit simtul de responsabilitate sociala;

(3) RELATII. Probabil ca te afli in cautarea unei metode de comunicare pentru a te ajuta sa rezolvi conflictele cu ceilalti. Prin F.E., avand acces la unitatea individuala, conflictele vor incepe sa se rezolve de la sine, relatiile sa se vindece fara a interveni;

(4) DISTRESS. Alunga Stress-ul din viata, rezolva-ti problemele fara griji, fara panica si anxietate;

(5) IMUNITATE. Ajuta-ti sistemul natural de auto-aparare sa isi mareasca eficienta prin meditatia Fuziunii Emotionale.

🍃SCHIMB DE ENERGIE: 111 RON

🍃DETALII SI PROGRAMARI la 0736 11 55 86. Confirmarea participarii se face prin achitarea sumei de 60 RON sau intreaga suma in contul RO41BTRLRONCRT00I4275502 deschis pe numele BAJENARU ADRIAN-COSTINEL cu mentiunea ”Fuziune” » email la office@adrianbajenaru.ro cu dovada platii.

* Persoanelor care au mai parcurs acest workshop si isi doresc sa reia se acorda o REDUCERE de 50%.
* Clientii cu abonament la Reborn Flow Yoga ღ class with Adrian C. Bajenaru, pot intra bifand o sedinta + diferenta.

🍃LOCURI LIMITATE – va rugam sa va confirmati prezenta din timp
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala
BMSE