Dezleaga, curata, iubeste: energetica iubirii si senzualitatii

Organizator: Canal 33 Romania
Tip eveniment: seminar
Data: 14-07-2019 16:00
Durata: 5 zile
Locatie:
Dezleaga, curata, iubeste: energetica iubirii si senzualitatii
Dezleaga, curata, iubeste: energetica iubirii si senzualitatii

Ce este acest Curs?
Un program intensiv care dureaza 15 de zile, extrem de practic, care condenseaza cele mai eficiente tehnici, metode si procedee subtile energetico-informationale pentru a da un re-boost relatiei tale de iubire, sau, dupa caz, a te pregati pentru a intra intr-o alta stare si cu alte instrumente intr-o noua relatiei. Este un curs ESOTERIC al energeticii iubirii, cu exercitii si tehnici practice care vizeaza eliminarea blocajelor din relatie, reconectarea cu partenerul de viata la cele mai profunde niveluri ale psihicului si sufletului si cresterea factorului de atractie fata de partenerul de viata.

Ce nu este acest Curs?
Nu este un curs de dezvoltare personala clasic. Nu este un curs motivational. Nu este psihoterapie.

De ce un Curs specializat - Dezleaga, curata, iubeste: energetica iubirii si senzualitatii

Traim intr-o lume tot mai grabita, traim o viata moderna super-tehnologizata si desacralizata, si care pune atat de mult stres in viata si relatii incat de multe ori cariera sau afacerea se dezvolta in detrimentul relatiei de iubire, care se degradeaza. Relatiile dintre oameni se consuma tot mai repede, isi pierd energia, puterea. Si totusi, cata satisfactie iti poate oferi cariera, banii, afacerile, calatoriile, daca nu ai relatia de iubire potrivita si vie in viata ta care sa te faca sa impartasesti toate astea intr-o relatie implinita? E momentul unei resacralizari a propriei relatii.

Propun un Curs dedicat, de 15 de zile, in care sa se lucreze DOAR relatia de iubire, din punct de vedere energetic si informational, printr-o paleta de tehnici, procedee practice, care vizeaza transformarea relatiei, eliminarea blocajelor si schimbarea factorului tau de atractie fata de partenerul prezent sau viitor. Cursul va aborda multidimensional toate elementele subtile care pot influenta relatia de iubire si va urmari sa elimine ce trebuie eliminat si curatat, sa deblocheze ce trebuie deblocat si sa dezvolte ce trebuie dezvoltat, astfel incat sa ne atingem potentialul calitatii maxime a relatiei si sacralizarea acesteia.

Unde si cum se desfasoara acest Curs?
Cursul se desfasoara chiar in telefonul tau, pe WhatsApp. Nimic mai simplu de atat.
Intr-un grup inchis pe WhatsApp, eu, Alexandru Raducanu, cu o pregatire de 25 de ani in domenii de frontiera a cunoasterii, trimit zi de zi, timp de 15 de zile, mesaje text, vocale si video cu exercitii, practici, meditatii si teme de lucru. Iar voi, participantii, faceti aceste teme independent, in spatiul fiecaruia, in timpul pe care il aveti disponibil. Nu este necesar sa fiti la o anumita ora online. Nu trebuie sa va prezentati fizic niciunde. Tot ce este necesar este sa va acordati 30 min/ zi pentru a efectua exercitiile ”Dezleaga, curata, iubeste: energetica iubirii si senzualitatii”


Cursul incepe duminica 14 iulie, chiar pe telefonul tau si se incheie pe 29 Iulie.

Pentru cine este acest Curs?
Pentru oricine a constientizat importanta dimensiunii subtile a vietii si este pregatit sa treaca si printr-o pregatire subtila energetico-informationala specializata pe subiectul Iubirii, Senzualitatii si Magnetismului Senzual si Relatiei de Cuplu, astfel incat, folosind aceste tehnici si metode esoterice sa dezlantuie intregul sau potential pentru o relatie de iubire plenara.

Disclaimer: Un astfel de curs este putin probabil sa va schimbe DE UNUL SINGUR situatia relatiei, este nevoie si de ACTIUNE CONCRETA in viata de zi cu zi, de actiuni concrete in relatia de cuplu facute din alt punct de atractie, cu alta energie, cu o calitate superioara a intentiei si vibratiei. Vreau sa clarific foarte clar acest lucru. Cursul va schimba karma relationala si factorul de atractie personal astfel incat sa fiti mult mai inspirati, mai eficienti si sa scapati de lanturile energetico-informationale care v-au franat relatia de cuplu. Sa relationati mai implinitor cu actualul partener sau sa atrageti mai usor oamenii potriviti si oportunitatile in viata dumneavoastra relationala si de iubire. Va va invata sa nu mai conduceti prin relatii cu frana de mana trasa, dar in continuare dvs veti fi cel care va trebui sa conduca masina. Veti avea insa niste abilitati si instrumente subtile sa faceti acest lucru la alt nivel.

Cat costa si cum ma inscriu?
Taxa de Curs acopera participarea la curs pentru cele 15 de zile si este in cuantum de 1500 lei (TVA inclus), sau 330 Euro pentru cei din diaspora.

EARLY BIRD OFFER: pentru cei care se inscriu pana vineri, 5 iulie, taxa de curs este 1000 lei (TVA inclus), sau 215 Euro pentru cei din diaspora.

Pentru inscriere platiti taxa aferenta in contul Canal 33 Network SRL, in contul RO66INGB0000999903985259, (cont in LEI) specificand Taxa Curs ”Dezleaga, curata, iubeste: energetica iubirii si senzualitatii”, si trimiteti confirmarea de plata pe WhatsApp la nr 0729.39.49.80, insotit de nume.

Pentru cei din Diaspora / Strainatate care doriti sa platiti direct in euro, puteti plati in contul de euro al Canal 33 Network SRL, respectiv RO71INGB0000999905442885, cod Swift INGBROBU.

De ce sa te inscrii?
Pentru ca meriti sa dai un re-boost relatiei tale de iubire pe care sa o traiesti in cel mai plenar mod posibil pentru tine, avand instrumente esoterice puternice in curatarea si sustinerea energetica a relatiei. Sau pentru ca iti doresti o relatie noua in care sa vina omul potrivit, cu care sa construiesti o relatie de iubire asa cum ti-o doresti.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala