Dezvoltare personala. Puterea intentiei
Votati
Organizator: Discover YOUR true potential
Tip eveniment: seminar
Data: 21-05-2019 18:00
Durata: 3 ore
Locatie: Bucharest
Dezvoltare personala. Puterea intentiei
Daca aplicam principiile fundamentale ale Dezvoltarii Personale in viata noastra, orice persoana poate sa-si controleze destinul si succesul in viata. Cand vorbim despre principiile dezvoltarii personale ne referim la a intelege fortele care joaca un rol cheie in procesul manifestarii. Aceste forte actioneaza asupra noastra si ne modeleaza evolutia personala.

Dezvoltarea personala detine CHEIA calitatii vietii.

Dezvoltarea acestor principii si practicarea lor in viata cotidiana este vitala, mai ales atunci cand vorbim despre succesul nostru. Cand aceste principii sunt fixate in noi si practicate in fiecare zi, ele incep sa modeleze o putere interioara. Este vorba despre acel "centru de gravitatie intern" care directioneaza scopul vietii catre DESTINATIA FINALA, sau care ne indeparteaza de la acest scop, daca nu aplicam aceste principii in viata reala.

Poti sa obtii absolut tot ceea ce-ti doresti de la viata, la cel mai inalt nivel posibil pentru tine, daca dezvolti si practici sistemul de dezvoltare personala potrivit. Aceste principii vor influenta tot ceea ce faci, tot ce simti, gandesti sau vorbesti, construind calea care te va conduce catre obiectivul dorit.

In acest curs vom studia Principiile fundamentale ale puterii personale - Puterea Intentiei.

Ce este intentia?

Intentia este energia care sta in spatele actiunii. Este cea mai adanca si intrinseca motivatie care sta in spatele tuturor actiunilor pe care le intreprindem. Elementele de baza ale intentiei sunt INCREDEREA si CURAJUL. Daca reusim sa activam permanent acest calitati in noi, orice va fi posibil.

Toti oamenii au o intentie buna in spate, dar numai conectarea cu Sinele Superior intr-un mod absolut, o poate integra. Oamenii in general nu cunosc instrumentele care ii pot conduce acolo si nu au cunoasterea necesara. Prin urmare au invatat metode de a se simti bine conform mentalului colectiv si au creat formule de comportament total gresite si paterni (programe mentale) care ii indeparteaza, de fapt, de la rezultatul dorit. Acest lucru creaza conflictul interior, pentru ca realitatea pe care o traim difera total de ceea ce ne dorim (intentia noastra adevarata). Vrem sa fim fericiti, dar ne simtim plictisiti, tristi si mizerabili. Vrem sa fim sanatosi si sa aratam bine, dar devenim bolnavi, fizic ne simtim greoi si nu avem o parere buna despre noi. Vrem sa gasim iubirea si fericirea, dar sfarsim prin a avea conflicte permanente cu ceilalti. Ne dorim succes financiar si abundenta, dar sfarsim victime ale luptei pentru supravietuire.

In aceasta serie de intalniri vom stabili fundamentele transformarii personale. Vom stapani PUTEREA INTENTIEI pentru a ne putea alinia cu puterea noastra intrinseca, cea care are forta de a da drumul schimbarilor de care avem nevoie. Vom deveni ceea ce am intuit ca suntem dintotdeauna. Acest patern cosmic care este programul pe care Universul ni l-a dat (individualitatea noastra) se mai numeste Sinele Superior. Trebuie sa invatam cum sa ne conectam la el, sa-l simtim si sa-i dam putere pentru a incepe sa se trezeasca in noi. Aceasta este suportul puterii noastre personale - adevarata intentie a existentei noastre. Este ca un centru de evolutie concreta, care se afla in noi. Este ca un program care ne-a fost dat inca de la nastere, pentru a ne implini destinul vietii noastre pe pamant.

Oamenii traiesc cf diferitelor nivele de existenta:

1. Legea intamplarii - este nivelul oamenilor care traiesc dupa legile mecanice. Urmeaza programul colectiv, fara sa chestioneze nimic. Este programul conformitatii. Ce spune majoritatea este adevarat.
2. Legea puterii - sunt cei care nu respecta nici o regula. O pers a puterii nu urmeaza pe nimeni, decat o persoana care ii oferta putere si libertate. Cu cat ai mai multa putere personala cu atat vrei sa fii mai indfependent. Ai incredere in tine.
3. Puterea intentiei - cea care pune in actiune orice doresti.

🌳 Fie ca esti incepator sau avansat, te voi ghida in aceasta calatorie catre explorarea potentialului tau adevarat.

🍄 DESPRE DISCOVER YOUR TRUE POTENTIAL - Maya Tudor 🍄

Dupa o experienta internationala de 15 ani in managementul cultural si apoi in domeniul financiar-bancar (broker), tigrisorul a decis ca a venit timpul sa se iubeasca mai mult si sa impartaseasca aceasta iubire si cu ceilalti. Asa a inceput calea descoperirii de sine. A descoperit Yoga, disciplina care i-a schimbat viata in primii 5 ani de practica. A studiat intens kundalini, ashtanga, pranayama, tantra, raja si sutrele lui Pantajali. Yoga i-a deschis tigrisorului perspective noi, si mai ales chackrele superioare, dar nu i-a oferit nici un raspuns multumitor la intrebarile fundamentale: Cine sunt eu? Care este sensul vietii mele? Ce destin am? In urma lecturilor si a nenumaratelor filmulete de pe YT si-a dat seama ca fara ghidarea unui profesor spiritual, nu va ajunge nicaieri. Si asa a fost. Cu cat citea mai mult cu atat era mai confuza. Norocul a facut ca la un ritual samanic la care a fost invitata de catre o prietena apropiata care avea si cabinet de terapie "Forta vietii", sa-l intalneasca pe Maestrul ei spiritual: Alexander Northern Deer. Pentru prima data in viata a stiut imediat ca acesta este un om adevarat, coerent si cu inima deschisa. De atunci studiaza in comunitatea World of Wisdom & spiritual adventure diferite practici si invataturi spirituale de constientizare. Este instructor in WOW Academy si a fost binecuvantata de catre Spirit cu darul vindecarii. Scopul tigrisorului este de a ajuta cat mai multi oameni sa devina constienti de adevarata lor putere - de aici si numele paginii & grupului de fb: DISCOVER YOUR TRUE POTENTIAL. Tigrisorul este life coach/consilier dezvoltare personala (business & relatii) cu peste 3000 de ore de antrenament in Ezoteric Martial Arts, Yoga, Arte Martiale, Meditatie Vipassana, Samanism siberian, Samanism toltic (vis lucid) & Tarot - certificat in Scoala Internationala de Dezvoltare Personala: WORLD OF WISDOM & SPIRITUAL ADVENTURE.

🌸 Organizeaza seminarii, workshop-uri si tabere de evolutie spirituala si personala. Teme principale: afaceri, dezvoltarea puterii personale si transformare prin constientizare.

➽ IMPORTANT! Nu sunt psiholog, sunt un ghid spiritual. Aceasta sesiune este o abordare spirituala/holistica a fiintei, care va avea efecte transformationale profunde daca te deschizi si ai o intentie curata.

Prezenta la acest eveniment reprezinta acceptul tau pe proprie raspundere a oricaror trairi pe care le-ai putea avea.


🌻 PARTICIPARE SI INREGISTRARE

COST participare 70 lei
Plata se face in avans. - 10 locuri libere.

Detalii la nr de tel: 0737-535.693
Maya Tudor (facilitator event)
Instructor WOW Academy
Scoala internationala de dezvoltare personala si spirituala
World of Wisdom & Spiritual Adventure
www.theworldofwisdom.com
FB PAGE: DISCOVER YOUR TRUE POTENTIAL

🧙‍♀ Sa ne vedem luminosi!
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo