Diana Pascu
Diana Pascu
Cine sunt eu ? Varianta metafizica sau cea simplificata?
Acum multi ani am început “sa mananc pe paine” orice informatie spirituala, metafizica, ezoterica si holistica îmi cadea în mâna. Am descoperit o pasiune în a studia cat mai mult pe temele acestea si legatura lor cu functionarea corpului uman. Am integrat în calatoria asta tehnici de vindecare cu lumina, cu ingeri, cu energie, cu simboluri sacre, cu puterea intentiei si multe altele.
Am avut ocazia sa aplic de multe ori pe mine aceste tehnici, cu rezultate minunate care m-au socat initial. M-am vindecat singura, dupa un accident în care medici faimosi din România mi-au spus ca nu-mi voi mai recapata mobilitatea, si am facut asta folosind terapii cu lumina si energie.
De fapt mi-am vindecat viata folosind terapiile si tehnicile studiate. De ce spun ca mi-am vindecat viata? Pentru ca aceste tehnici nu se aplica doar pe partea de vindecare fizica a corpului, ci si pe partea de vindecare emotionala si a tiparelor mentale si comportamentale. Ori de câte ori nu iti reuseste ceva în viata: sa ai partenerul dorit, sanatatea dorita, abundenta dorita, sa-ti indeplinesti visele (la modul general), aceasta se intampla pentru ca intretii niste tipare de gândire si actiune care te blocheaza în a materializa ce vrei în viata ta. De cele mai multe ori aceste tipare nici nu sunt ale tale ci sunt preluate de la altii, in special de la famille (sau chiar mostenite de la stra-strabunici).
Am lucrat între timp cu multi oameni si i-am sustinut în procesul lor de vindecare, recuperare si de schimbare a paradigmelor care-i tineau blocati într-un cerc vicios, din care recreau in viata lor mai mult din ce nu doreau. Rezultatele avute în viata mea si-n viata altor oameni cu care am lucrat m-au convins sa devin terapeut holistic.
În prezent sunt terapeut acreditat :
  • Theta Healing Avansat, Dig Deeper, Anatomie Intuitiva, etc 
  • Access Consciousness -> Bars, Facelift, Procese de Corp (si sunt peste 70 de procese de corp cu care putem lucra pe orice afectiune/subiect, imaginat si neimaginat
  • Hipnoza Ericksoniana
  • Mindfulness
  • Nutritie
  • Hipnoza Regresiva si Progresiva
  • Terapie cu Ingeri, Cristale si Simboluri Sacre
  • Life Coaching si altele.
Sunt si trainer acreditat de Access Bars si Access Facelift si organizez periodic cursuri .
Printre alte studii si domenii de interes ale mele se numara si nutritia holistica si sportul ca abordare holistica (corpul tau are nevoie de miscare, indiferent de varsta ta ; Gaseste sportul pe care-l iubeste corpul tau si practica-l pe acela.
În foto o sa regasesti o parte din acreditarile pe care le-am obtinut de-a lungul timpului.
Te invit sa lucram împreuna pe provocarile vietii tale, prin sesiuni individuale (fata in fata sau online) sau participând la cursurile mele.
Probabil stii deja ca, daca alegi sa faci lucrurile la fel, nu vei obtine un rezultat diferit. Cum ar fi sa faci în sfarsit schimbarile acelea pe care ti le doresti de o viata intreaga ? Cum ar fi ca tot ce nu functioneaza în viata ta sa se disipeze si dincolo de “norul” asta sa gasesti o noua viata, o noua sansa si posibilitati infinite ?
Îti multumesc ca ai intrat pe pagina mea si ca ai citit aceasta prezentare si îmi doresc ca informatiile gasite aici sa-ti fie de un real folos !
Sa ne auzim cu bine în constiinta infinita, Diana
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala