Dimensiunile paradisului emotional

Organizator: Luana Ibacka
Tip eveniment: seminar
Data: 31-07-2020 11:00
Durata: 2 zile si 5 ore
Locatie: Azuga
Dimensiunile paradisului emotional
🆕 O experienta exclusiva de lucru cu emotiile, prin exercitii fizice si coaching, intr-un paradis al naturii si al traditiilor romanesti. Un experiment de 3 zile, evolutiv-aventuros al sinelui.
Weekendul se desfasoara intr-un mic si exclusiv muzeu folcloric, pus in opera confortului modern, oferind participantilor o experienta senzoriala, vizuala si gastronomica de 5 stele ! Vom trai magia populara, stra-romaneasca , ce ascunde inca multe taine, unele de abia banuite de cercetatori ai fenomenologiei paranormale

➡ Despre ce ?
Avem emotii si facem scenarii din pricina lor, multe din calitatile noastre se estompeaza , aflandu-ne mereu pe un vulcan incontrolabil de STARI .
Emotiile sunt raspunsuri psihice de mare intesitate, care presupun manifestari expresive, fiziologice si subiective tipice.
Le aducem la lumina, descoperindu-ne corpul fizic, ca pe o harta a emotiilor. Observam unde ne autosabotam, cum ne maltratam , poluam. Lucram cu cele 5 simturi, le extindem, pentru a primi informatii mai intens, placut si disciplinat.
Va invitam la o descarcare a sufletului - de emotii, frici si limitari, intr-un spatiu unic, sigur, binecuvantat, conectat adanc la radacinile noastre. CUM? Prin jocuri & exercitii fizice si ateliere teoretice, cu scopul de a afla cum sa gestionati si cum sa transcedeti caruselul emotional.
Deja, in corpul fiecaruia, sunt blocaje energetice datorate emotiilor nespuse, neconstientizate, neintelese deplin.
Programul are 3 zile de lucru intensiv, prin metode foarte particulare, ce vot fi comunicate exclusiv participantilor. (10 maxim in camere, inca 10 in cort)

➡ Facilitatorii sunt SERGIU Cutitaru si Luana Ibacka .

❗¸ Obiectivul este contributia la dezvoltarea personala si spirituala a membrilor grupului deja format in Emotional si Body coaching, , sprijin in atingerea scopurilor personale, nivelului de sanatate si energie optim, facilitand schimbul de informatii si resurse de cea mai buna calitate.
❗¸ Despre locatie : locuim doar 10 persoane , intr-o casa stramoseasca plina de mici comori autentic romanesti ,unde s a recreat o particica a copilariei fericite a proprietarilor! Fie ca sunt grinzi si lemne vechi de peste o suta de ani, lavite si opaite, ulcele si strachini, hamuri, roti de pe la vreun car ruginit… toate isi gasesc loc in casa de oaspeti , prin acele camarute unicat, (cu confort de boutique hotel) unde dorul fata de strabunicile Lina, Floarea si Lisandra, cele care i-au asteptat an de an in prag, te fac sa pretuiesti si tu, tot ce e dat de Dumnezeu : familia, simplitatea, instinctul, dragostea fata de cel aproape.
❗¸ AVEM : living muzeu artistic pt ateliere, sala de luat mese in exterior, bucatarie cu cuptor de lut, zona acoperita de practica pe iarba, crama vinuri vechi, un magic spatiu de foc de tabara, rau + padure in spatele casei, vineri un concert rock peste noapte, sambata ritual +foc de tabara ; 2 mese vineri si duminica , 3 mese sambata, (fabuloase) incluse.
❗¸ Ce nu avem : tv, wi fi, aer conditionat
1) Pret cazare + mancare + ateliere/jocuri/conferinte/coaching ( de vineri ora 12 - duminica ora 17) : 350 euro/persoana in camera dubla.
2) In spatele curtii, exista zona camping, asadar pot veni cu cortul , participanti cu acces la spatiul comun in programul emotional + toate mesele, 200 euro pt cele 3 zile.
Inscrieri prin sms 0740044404
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala