Ecstatic Dance with Cacao * Awakening Grounds
Votati
Organizator: Ecstatic Dance Bucharest
Tip eveniment: seminar
Data: 31-03-2019 16:00
Durata: 4 ore
Locatie: Bucharest
Ecstatic Dance with Cacao * Awakening Grounds
/// For ENGLISH please SCROLL ///

O data pe luna: celebram, exploram si vindecam prin dans
ECSTATIC DANCE - o calatorie care te poate transforma - facilitata de
*** DJ ARUN JI (ECSTATIC DANCE BARCELONA & MADRID) ***

+ Ceremonie cu Cacao / Body art / Zona de masaj / Ora in comunitate / Potluck vegan
Patru ore de muzica, miscare si comunitate, in care Ecstatic Dance iti ofera prilejul sa simti…
• energia hranitoare si eliberatoare a dansului
• conexiunea intarita cu corpul tau si cu ceilalti
• increderea sporita in libertatea si autenticitatea ta de exprimare
• vitalitatea pe care o primesti prin miscare complexa si creativa


INAINTE SA VII //
Pentru a crea un spatiu curat si confortabil pentru toti, te rugam vino fara sa fi consumat alcool sau alti intoxicanti, fara sa porti parfum, lasa pantofii si conversatiile in afara ringului de dans. Ia cu tine o sticla cu apa si daca vrei, haine de schimb si pregateste-te sa transpiri ;)
Vezi pe site-ul nostru Principiile Ecstatic Dance si raspunsurile la intrebari frecvente!
www.ecstaticdance.ro


CE SE INTAMPLA //
Ecstatic Dance este o forma de meditatie prin miscare libera, care elibereaza cel mai autentic dans din fiecare, generand magie, unitate si energie transformatoare. Incepem cu exercitii simple de incalzire, menite sa ne puna in miscare, sa ne ajute sa ne simtim familiar in spatiu si confortabil unii cu ceilalti, pregatindu-ne pentru calatoria prin dans.


Timp de doua ore, DJ-ul creeaza valuri muzicale lente sau rapide, care ghideaza dansatorii prin diverse trairi si intensitati. Poti sa dansezi asa cum vrei – singur/a sau cu ceilalti, timid sau expansiv, pe podea sau in aer. Ecstatic Dance ofera mediul in care toti si toate sunt binevenite, unde te poti simti in siguranta sa exprimi orice vine la suprafata cand iti pui celulele in miscare.


PENTRU CINE //
Esti binevenit indiferent de conditia ta fizica, experienta ta in dans sau starea ta emotionala. Vei intalni pe ringul de dans oameni de toate varstele si aptitudinile, veniti pentru beneficiile minunate ale dansului liber pentru corp, minte si spirit.


Daca nu gasesti locul si oamenii cu care sa dansezi, daca crezi ca nu poti dansa, daca iti simti corpul blocat sau miscarile monotone sau daca, dimpotriva, dansul iti e cel mai firesc mijloc de exprimare , Ecstatic Dance este pentru tine. Aici gasesti libertatea sa te misti cum simti, fara presiuni si mai ales ferit de judecati. Aici suntem cu totii in propriul proces de regasire, descoperire si invatare prin lucru si joaca cu corpul, intr-un mediu in care cultivam constientizarea, respectul si compasiunea.


SERVICII //
Pictura pe fata subliniaza frumusetea fiecaruia, ne incurajeaza sa ne uitam mai atent unii la ceilalti, ne inspira sa dam o valoare de ritual dansului nostru. Daca iti place idea, te invitam de la ora 16:00 cu o idee, materiale sau doar cu chef pentru o joaca artistica. Esti binevenit/a deja pictat/a ;)


Un colt al salii il amenajam pentru meditatie, masaj si relaxare. Am invitat un terapeut cu experienta si prieten al comunitatii, Andréi Dutchevici pentru a oferi scurte sesiuni de masaj si terapie corporala, care te vor ajuta sa intri in contact cu corpul tau. Tot acolo o sa gasesti hartie si culori, in caz ca te simti inspirat/a sa traduci in plan vizual ceea ce simti sau poate sa-ti consemnezi ideile.


Te invitam sa ramai cu noi dupa dans - daca vrei sa impartasesti experienta ta, sa cunosti oameni care iubesc sa danseze la fel de mult ca tine sau sa ne povestesti despre ce te face pe tine sa vibrezi - la un ceai si o gustare vegana. Vino cu ceva bun si sanatos, imparte cu ceilalti si fa-ti prieteni noi.


PROGRAM //
16:15 Sosire si timp pentru decorare
17:00 Cercul de bunvenit
17:15 Ceremonie cu Cacao & incalzire
18:00 Calatoria Ecstatic Dance
DJ ARUN JI
https://www.mixcloud.com/arunecstatic/
20:00 Ora in comunitate / conectare & potluck vegan


SCHIMB DE ENERGIE //
La intrare:
110 lei / participant
100 lei / participant (grup de 2)
90 lei / participant (grup de 3)
80 lei / participant (grup de 4)


Prin transfer in avans*:
100 lei / participant
95 lei / participant (grup de 2 – transfer 190 lei)
85 lei / participant (grup de 3 – transfer 255 lei)
75 lei / participant (grup de 4 – transfer 300 lei)
* plata se poate face pana vineri 29 martie, la ora 23:59


>>> REZERVA-TI LOCUL
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo