Editura Herald
Editura Herald

Vino la o portie zdravana de ras si vei pleca cu o stare de spirit buna!

Editura Herald si Centrul de terapie prin Ras Mandarin au placerea de a te invita joi, 8 februarie 2018, ora 18:30 la Libraria Seneca Anticafe (P-ta 1 Mai, str. Arhitect Ion Mincu, nr.1, Bucuresti) la evenimentul Cum ne vindecam prin ras.

De-a lungul timpului rasul a fost privit prin perspective diferite: Sigmund Freud il descrie ca eliberator pentru energia psihica, filosofii considerau ca are origini biologice si semnalizeaza trecerea pericolului, in  timp ce religiile il interpreteaza ca pe un semn al manifestarii bucuriei launtrice. Indiferent de motive, rasul este in final o experienta eliberatoare. Elimina tensiunile psihice si readuce buna-dispozitie. Pe langa experienta eliberatoare pe care ne-o ofera, rasul ne este la indemana.


*

Optimistul vede covrigul, pe cand pesimistul vede gaura acestuia. (Anonim)

*

Sa fii amuzant nu inseamna neaparat sa stii sa spui poante. Inseamna sa alegi sa vezi umorul si paradoxul ca pe o cale de a gestiona suferinta. Traieste-ti viata, dragul meu cititor, dar nu te atasa de ea. E un dar temporar. Alege dragostea in locul fricii. Opusul dragostei nu este ura, ci frica. Priveste toata lumea cu iubire, rasete, umor si optimism ????? si toate ti se vor intoarce din abundenta????? (Lenny Ravich)

*

Cel mai bun mod de a te inveseli este sa incerci sa inveselesti pe altcineva. (Mark Twain)

*

Iata cateva citate despre ce inseamna optimismul, buna-dispozitie si amuzamentul cu care trebuie sa inaintam prin viata, pentru a fi fericiti.

Va invitam, asadar, la o seara in care umorul, rasul si veselia molipsitoare vor fi ingredientele necesare unei stari de bine. 


Vom discuta despre efectele benefice ale rasului prin prisma titlului ???Terapia prin ras ????? un lucru amuzant petrecut pe calea spre iluminare??? de Lenny Ravich, alaturi de invitatii: Nae Alexandru, actor la Teatrul de Revista ???Constantin Tanase??? din Bucuresti, si Monica Adriana Dinulescu (psiholog clinician, psihoterapeut, trainer, fondator ???Centrul de Terapie pin Ras Mandarin???).

Evenimentul va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald).

Intrarea este LIBERA ... obligatoriu, zambetul la purtator! J

RSVB - eveniment Facebook

 

Contact: Sorin Lucaci, PR & Events Coordinator, 0720.063.626, sorin.lucaci@edituraherald.ro

Parteneri media: Senso TV, Radio Romania Cultural, Gold FM, Bucuresti FM, Smart FM, Realitatea TV, 4Arte, Agentia de carte, Bookaholic, Bookhub, Bookuria, Da mai departe, Festivaluri romanesti, Filme-carti, Hyperlitera, Iqool, Literatura pe tocuri, Povesti de calatorie, PRwave, Raftul cu idei, Romania Pozitiva, ZMEU, Societate si cultura, Goodread, Drumul spre centru, Universul Terapiilor, Rabbit Media.

Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala