Eliberarea de Atasamente
Votati
Organizator: Catalin Manea
Tip eveniment: conferinta
Data: 17-05-2018 18:00
Durata: 2 ore
Locatie: Iasi
Eliberarea de Atasamente
Atasamentul reprezinta unul dintre cele mai mari obstacole din calea calatorului spiritual. Atasamentul implica identificarea, personalizarea si reactia, iar aceste elemente conduc negresit la frica, durere si suferinta. Tocmai de aceea, eliberarea de atasamente este un pas fundamental în calatoria de transcendere a formei.

Un atasament face referire doar la ceea ce este conditionat. Cel care are un atasament, este un element finit. De asemenea, factorul asupra caruia se proiecteaza atasamentul, este, la rândul sau, un element suspendat în conditionalitate. Asadar, prin intermediul atasamentelor, are loc o supunere inconstienta fata de propriile convingeri si imagini.

Din simplul motiv ca atasamentul presupune o relatie de dependenta, se poate spune ca renuntarea la identificarea cu ceea ce este temporar, conduce negresit la absenta totala a conditionarilor trasate de separare si, implicit, de indivi-dualizare.

Atasamentul este o ancora. Cel care arunca ancora, este direct influentat de fluctuatiile iminente ale factorului asupra caruia s-a aruncat ancora. Tocmai de aceea, prin intermediul atasamentului, are loc dobândirea unei dependente inevitabile fata de incertitudinea provocata de miscarea si schimbarea continua de la nivelul formei.

Prin renuntarea la atasamente, are loc o eliberare spontana din temnita propriilor conditionari. Însa, aceasta renuntare nu se face de la nivelul formei, deoarece forma este limitata chiar de modul sau relativ de fiintare. Eliberarea de atasamente are loc odata cu întoarcerea constienta la Ceea Ce Este Transcendent Formei. Prezenta Fara Forma, Unica si Infinita. Linistea.

DATA SI ORA: Joi, 17 mai 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCATIA: Hotel Traian, sala Creanga, Piata Unirii, nr 1;
CONTRIBUTIE SUGERATA: 35 Lei.

Toate detaliile legate de participarea la eveniment, le gasiti la urmatorul link: http://catalin-manea.com/eliberarea-de-atasamente-timisoara-brasov-iasi-galati-cluj/
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala