Eliminarea Implanturilor Energetice cu Stelian Chivu si Gigi Chivu

Organizator: Energia Noua
Tip eveniment: curs
Data: 06-12-2020 15:00
Durata: 3 ore
Locatie: online
Eliminarea Implanturilor Energetice cu Stelian Chivu si Gigi Chivu
Ai simtit vreodata ca personalitatea ta este influentata si parca nu poti face nimic sa opresti acest lucru?

Percepi acea voce interioara ce îti evoca doar acele subiecte menite sa te mentina într-o vibratie joasa?

Cine/ce detine o asemenea putere sa te manipuleze dupa o agenda bine stabilita, astfel ca lucrurile în viata ta par sa se repete mereu si mereu, ciclic?

Care sunt profilurile implanturilor, cum actioneaza acestea, cum ne influenteaza si ne programeaza viata cu scopuri bine determinate si care sunt metodele de eliminare a acestora si iesirea din matrix.

Acest curs îti va oferi o viziune aparte asupra iluziei care ne înconjoara. Vei întelege mai bine aceste forte, cum te afecteaza si cum poti sa te protejezi de ele si cum sa le elimini din întreaga ta structura.

Implanturile energetice pot fi de origine terestra sau extraterestra. În oricare din cazuri, implanturile pot fi de control sau de ajutor, menite sau nu sa activeze anumite capacitati. Depinde de cine le pune. Sunt implanturi pe liniile axio-tonale ale planetei ce se activeaza progresiv în aceasta perioada în circuitul interior al fiintei umane cauzând deterioararea biologica progresiva. Când sunt activate complet, cauzeaza moartea biologica si constiinta corpului astral este atrasa în matricea fantoma, regiune decazuta a spectrului de lumina a planurilor joase.

În cadrul cursului vom vorbi despre importanta eliberarii de implanturile energetice de control, care nu ajuta fiinta sa evolueze spiritual si sunt menite sa controleze si sa limiteze constiinta umana.

Vom elabora tipologiile de implanturi energetice si scopurile distincte precum si metode reale si practice de anihilare, eliminare si eliberare a implanturilor subtile.

Vom vorbi nu doar despre implanturile vizibile în planul material, ci invizibile pentru ochiului fizic, provenite din alte planuri si dimensiuni, introduse cu scopul îndepartarii noastre de la Adevarul Suprem, de la Calea catre Ascensiune.

Implanturile energetice sunt dispozitive de limitare spirituala, sunt bariere vibratorii împotriva ridicarii vibratiilor si evolutiei tale, fabricând realitati false, limitându-ti accesul catre Spiritul tau Superior.

Implanturile energetice sunt mecanisme de control extern care vor sa te mentina într-o realitate duala (este un mecanism colectiv impus întregii umanitati) si unul din scopurile acestora este sa absoarba energia oamenilor si sa îi deconecteze de la izvorul suprem al lui Dumnezeu.
Indiferent de forma si scopuri, implanturile pot fi simple sau sofisticate, vechi sau de ultima generatie, pot avea forme diferite si pot reprezenta karme sufletului pe care le caram cu noi dintr-o încarnare în alta.Ele au fost introduse în timpul capturarii în diferite vieti sau între vieti si ca si rezultat al acestor implantari continue avem omul modern, total lipsit de spiritualitate si fara nicio legatura cu natura din care provine si se alimenteaza, fara a fi constient de marea lui putere spirituala.

Vom vorbi despre importanta eliberarii de aceste implanturi si importanta protectiei energetice pentru a putea sa îti dezvolti o imunitate energetica spirituala care sa te mentina protejat si integrat în Scopul Divin al Vietii tale.

Pentru a putea participa la cursul ONLINE puteti suna direct la nr de telefon: 0732.145.669 sau pe mail: energianoua3@gmail.com

Cursul se va desfasura ONLINE, duminica, 6 DECEMBRIE orele 15:00 - 18:00.

Conectarea se va putea realiza de pe orice fel de dispozitiv conectat la internet (telefon, tableta, laptop, calculator, televizor etc)
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Brain Wave Producer