Eliminarea Implanturilor Energetice - Schimbarile ce au loc chiar ACUM.

Organizator: Energia Noua
Tip eveniment: online
Data: 12-04-2020 15:00
Durata: 3 ore
Locatie: Worldwide
Eliminarea Implanturilor Energetice - Schimbarile ce au loc chiar ACUM.
Criza coronavirusului, implanturile energetice si schimbarile ce au loc chiar ACUM.

Care este maniera în care ne putem acorda cu noile schimbari ce au loc la nivel planetar, ce sunt implanturile energetice si cum ne putem proteja fata de ele în aceasta perioada sunt doar câteva dintre subiectele pe care le vom aborda duminica, 12 aprilie, orele 15:00-18:00.

Totodata vom aborda tehnici si metode de protectie energetica si spirituale unice, cum sa faci fata oamenilor negativi, cum sa te descurci cu energiile negative în contextele vietii actuale precum si modalitati eficiente de a face fata agresiunilor energetice si informationale de orice fel.

Protectia fata de radiatii, virusi, microbi, bacterii pentru o igiena corecta.

Pentru a putea participa la cursul ONLINE puteti suna direct la nr de telefon: 0732.145.669 sau pe mail: energianoua3@gmail.com

Conectarea se va putea realiza de pe orice fel de dispozitiv conectat la internet (telefon, tableta, laptop, calculator, televizor etc).

ELIMINAREA IMPLANTURILOR ENERGETICE SI IMPORTANTA PROTECTIEI ENERGETICE

CE sunt implanturile energetice?
CINE realizeaza implanturile energetice si DE CE?
Cine este afectat de ele?
CUM poti fi protejat fata de implanturile energetice?

Sunt doar câteva dintre întrebarile la care vei primi raspuns participând la acest curs unic, de exceptie.

Implanturile energetice pot fi de origine terestra sau extraterestra. În oricare din cazuri, implanturile pot fi de control sau de ajutor, menite sau nu sa activeze anumite capacitati. Depinde de cine le pune. Sunt implanturi pe liniile axio-tonale ale planetei ce se activeaza progresiv în aceasta perioada în circuitul interior al fiintei umane cauzând deterioararea biologica progresiva.
Când sunt activate complet, cauzeaza moartea biologica si constiinta corpului astral este atrasa în matricea fantoma, regiune decazuta a spectrului de lumina a planurilor joase.

În cadrul cursului vom vorbi despre importanta eliberarii de implanturile energetice de control, care nu ajuta fiinta sa evolueze spiritual si sunt menite sa controleze si sa limiteze constiinta umana.

Vom elabora tipologiile de implanturi energetice si scopurile distincte precum si metode reale si practice de anihilare, eliminare si eliberare a implanturilor subtile.
Vom vorbi nu doar despre implanturile vizibile în planul material, ci invizibile pentru ochiului fizic, provenite din alte planuri si dimensiuni, introduse cu scopul îndepartarii noastre de la Adevarul Suprem, de la Calea catre Ascensiune.

Implanturile energetice sunt dispozitive de limitare spirituala, sunt bariere vibratorii împotriva ridicarii vibratiilor si evolutiei tale, fabricând realitati false, limitându-ti accesul catre Spiritul tau Superior.

Implanturile energetice sunt mecanisme de control extern care vor sa te mentina într-o realitate duala (este un mecanism colectiv impus întregii umanitati) si unul din scopurile acestora este sa absoarba energia oamenilor si sa îi deconecteze de la izvorul suprem al lui Dumnezeu.

Indiferent de forma si scopuri, implanturile pot fi simple sau sofisticate, vechi sau de ultima generatie, pot avea forme diferite si pot reprezenta karme sufletului pe care le caram cu noi dintr-o încarnare în alta.Ele au fost introduse în timpul capturarii în diferite vieti sau între vieti si ca si rezultat al acestor implantari continue avem omul modern, total lipsit de spiritualitate si fara nicio legatura cu natura din care provine si se alimenteaza, fara a fi constient de marea lui putere spirituala.

Vom vorbi despre importanta eliliberarii de aceste implanturi si importanta protectiei energetice pentru a putea sa îti dezvolti o imunitate energetica spirituala care sa te mentina protejat si integrat în Scopul Divin al Vietii tale.

Odata ce te-ai eliberat de implanturile energetice, ai nevoie sa stii sa te protejezi în viitor fata de oricefel de intruziuni straine menite sa îti controleze Constiinta si Viata!
PROTECTIA ENERGETICA are un rol esential în ascensiunea ta spiritual si în atingerea si mentinerea starii energetice de echilibru si armonie la nivel: fizic, emotional, mental si spiritual.

Tu ce crezi, ai nevoie de protectie energetica fata de implanturile energetice?

Hipersensibilitatea la vibratiile înconjuratoare,(vibratii ale persoanelor cu care interactionezi, vibratii emanate în anumite locuri etc), necesita formarea unei imunitati psihologice si aurice statornice, care sa te apere de influenta plasarilor de informatii straine.

Vom vorbi despre necesitatea PROTECTIEI SUBTILE ENERGETICE ÎN NOILE ENERGII, DIMENSIUNI, TIMPURI si cum anume sa ne protejam.

E bine sa stiti ca orice persoana aflata pe o cale spirituala, poate avea potentialul sa atraga influentele negative, care vor încerca sa-i opreasca munca sau progresul.

Datorita potentialului sau energetic crescut, a investigatiilor si cercetarilor pe care le face, practicantul aflat pe o cale spirituala declanseaza impulsuri generatoare de evenimente si uneori, poate determina redirectionarea unor energii negative spre el, provocând sau atragand entitatile malefice.

Vom prezenta tehnici si metode PRACTICE de PROTECTIE ENERGETICA, printre care:

1. PROTECTIA CORPULUI FIZIC
2. PROTECTIA INIMII, A DIFERITELOR ORGANE SI SISTEME DIN CORP
3. PROTECTIA CUPLULUI – forme de protejare a relatiei de cuplu si a diferitelor relatii personale
4. PROTECTIA COPIILOR SI A FAMILIEI
5. PROTECTIA AMBIENTALA – a casei, a biroului, patului, a masinii, etc.
6. PROTECTIA ÎN SPATII AMBIENTALE SPECIFICE – spatii publice, aglomerari urbane, grupuri sociale mari si mici, locatii specifice (mall-uri, market-uri)
7. PROTECTIA FINANCIARA – personala, de familie, a afacerilor etc.
8. PROTECTIA TEHNOLOGICA – realizarea multiplelor forme de protectie personala sau de grup cu ajutorul tehnologiilor.
9. PROTECTIA ANCESTRALA – curatarea întregii linii ancestrale.

DIN METODELE PREZENTATE ÎN CADRUL CURSULUI:
- Legile Universale ale PROTECTIEI ENERGETICE
-  Codurile protectiei energetice
-  De unde ne luam energia fara sa îi vampirizam pe cei din jur
-  Cum ne putem apara de hotii de energie
-  Influenta gândurilor si emotiilor asupra ADN-ului în PROTECTIA ENERGETICA
-  Atribute activ-defensive, si metodologii specifice de protectie bio-energetica si spirituala
-  Metode simple de mentinere intacta a spatiului propriu psihic în situatii inconfortabile si intimidante
-  Protectia personala fata de personalitati puternice
-  Crearea de vibratii pozitive în jurul persoanelor, spatiilor, obiectelor
- Tehnici simple de generare a energiei pozitive ce te fac mai fericit, mai încrezator, si plin de succes în toate actiunile realizate
-  Metode si masuri de contracarare a influentei nefaste a entitatilor negative
-  Metode operationale specifice de actiune în cazurile în care au loc asupra persoanei acte de magie neagra, vrajitorie, blesteme, deochi
-  Sisteme de evaluare, prevenire, protectie
-  Metode de întretinere si mentinere constanta a PROTECTIEI ENERGETICE
- Tehnici avansate de purificare – personala, ambientala - toxine mentale, toxine ambientale si metode de întretinere si purificare a aurei
-  Ritualuri zilnice de PROTECTIE ENERGETICA
- Dispozitive de purificare si protectie
- Tehnica de protectie “ACUM”
- Tehnici de protectie stiintifico-medicale, tehnologice (psihotronice), energetice, religioase, ezoterice, angelice.

Luând în consideratie situatia actuala generata de criza virusului corona si de limitarile de tip administrativ (întruniri publice, grupuri etc) vom desfasura cursul ONLINE, duminica, 12 aprilie orele 15:00 - 18:00.
Conectarea se va putea realiza de pe orice fel de dispozitiv conectat la internet (telefon, tableta, laptop, calculator, televizor etc).

Pentru a putea participa la cursul ONLINE ELIMINAREA IMPLVa ANTURILOR ENERGETICE puteti suna direct la nr de telefon: 0732.145.669 sau pe mail: energianoua3@gmail.com.

Cursul va fi sustinut de psiholog Stelian Chivu împreuna cu parapsiholog Gigi Chivu, terapeuti si îndrumatori spirituali cu o experienta de peste 30 de ani în practici de vindecare, protectie si echilibrare energetica, inventatorii PIRAMIDEI DUBLE SUSPENDATE din Galati, unica în Europa, si a sistemului de vindecare GENERATOR DE ENERGIE 0 GENENZO.


Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala