Esti Gata sa te Vindeci? Workshop de Ayurveda&Yoga Terapeutica

Organizator: Enjoylifecoaching
Tip eveniment: seminar
Data: 12-10-2019 09:00
Durata: 5 ore
Locatie: Bucharest
Esti Gata sa te Vindeci? Workshop de Ayurveda&Yoga Terapeutica
Vreau sa te intreb ceva, esti gata sa te vindeci?

Poti sa iei antibiotice ca sa te lupti cu infectiile, sa te indopi cu analgezice ca sa nu mai simti dureri, sa-ti pui mana sau piciorul in ghips sau chiar sa te operezi de apendicita, dar pastilele si procedurile medicale nu te„vindeca". Ele reduc inflamatiile, se lupta cu bacteriile sau, in cazul unei fracturi sau operatii, fac posibila vindecarea, insa corpul se vindeca singur. Si o face intr-un mod uluitor. Cu ajutorul unor procese pe care noi nu avem inca puterea sa le patrundem, corpul are de la nastere minunata capacitate de a se vindeca singur.
Corpul tau este intr-un continuu proces de vindecare iar datoria ta este sa ii creezi mediul potrivit.

Daca nu ai informatiile necesare, nu stii cum sa faci asta, te invit la Workshopul de Ayurveda & Yoga Terapeutica sa inveti cum
sa pui bazele unei vieti in armonie si echilibru.

Din punct de vedere etimologic, ayurveda semnifica “stiinta vietii” si este cel mai vechi sistem medical cunoscut de omenire, datand de peste 5000 de ani.
Ideea de baza a Ayurvedei este restabilirea echilibrului intre Microcosmosul fiintei umane si Macrocosmos, “ calea regala” a stiintei de a fi in armonie cu Natura din care provin toate.
La baza acestei stiinte atat de complexe, ce imbina armonios elementele teoretice si practice, sta cunoasterea principiilor generale sau fortelor subtile vitale primare, numite dosha-uri... Ele sunt in numar de trei, si anume: Kapha Dosha ( Apa si Pamant), Pitta Dosha ( Foc si Apa) si Vata Dosha ( Aer si Eter).
Fiecare fiinta are in structura sa unica o combinatie intre aceste 3 dosha-uri, sau tipuri constitutionale fundamentale. Toate aceste aspecte se evidentiaza apoi in toate manifestarile fizice, dinamice si psiho-emotionale ale fiecarei fiinte.
Combinarea armonioasa si mentinerea in echilibru a acestor elemente conduce la faptul ca o persoana sa fie in armonie cu Universul si cu ea insasi, in acelasi timp.

Ayurveda studiaza, diagnosticheaza si trateaza fiinta umana ca un intreg pentru ca omul este intr-o permanenta inter-relatie cu mediul sau inconjurator
Ayurveda este o alternativa foarte valoroasa la medicina alopata, scopul principalal al Ayurveda este dobandirea unei stari de sanatate fizica, psihica si mentala cat mai bune, preventia si vindecarea pe cale naturala a tuturor dezechilibrelor ce generaza afectiuni in corpul si mintea umana, supuse in perioada actuala unui stres fizico-psihic foarte acccentuat, din motive atat de complexe.

In Ayurveda se folsesc terapii naturale, blande, noninvazive, care au rolul de a pastra sau redobandi starea de echilibru si armonie a unei fiinte. Se folosesc plante cu efect binefacator, adecvate tipului constitutional al unei finite si unei afectiuni de care aceasta sufera. In acelasi timp, ayurveda inglobeaza si alte terapii complementare, ca meloterapia, cromoterapia, aromoterapia, masajul ayurvedic, yoga terapeutica & meditatia, tehnici de respiratie mindfullnes, ce au rolul de a armoniza finta umana in mod global.


De ce sa participi la acest workshop?
· Primesti informatii teoretice si practice care te vor ajuta sa te autocunosti si sa te reechilibrezi pe toate planurile-fizic,mental,emotional
· Vei afla care este constitutia ta fundamentala, ce stil de viata ti se potriveste pentru a fi in armonie cu tine insuti si cu cei ce te insotesc in aceasta calatorie
· Vei primi informatii despre dieta, tehnici de detoxifiere, terapii posturale, aromoterapie, tratamente naturiste, care sa reduca sau sa echilibreze, daca e cazul, excesul sau deficitul energetico-emotional, energetico-mental si energetico-fizic.
· Vei petrece timp cu tine si pentru tine intr-un spatiu incarcat cu iubire si energie vindecatoare.

Program Workshop
· Anatomia Energetica a Fiintei Umane – Invelisurile&Centrii Energetici
· 1h Yoga Terapeutica & Scanare Corporala
· Cele 3 Dosha-uri fundamentale- Kapha , Pitta si Vata
· Aspectele subtile ale acestora, fizice, psiho-emotionale
· Constitutiile mixte egale si inegale, si caracteristicile lor
· Test Ayurvedic personalizat pentru incadrearea tipologiei fundamentale
· Metode si tehnici de armonizare psihosomatica si spirituala a celor 3 Dosha-uri
· Prezentarea terapiilor ayurvedice( Masaj, aromoterapie, nutritie, detoxifiere- generale si aplicate pe dosha-uri)
· Degustare de plante, rezonanta cu energia subtila a acestora in propria noastra fiinta
· Discutii libere despre tematica workshop-ului
· Meditatie de conectare & ancorare ce recreeaza legatura cu Universul


Unde,Cand, Cine?

Locatie:
EnjoyLife Yoga Studio, Str Dezrobirii Nr.9, etaj 2,200m Metrou Gorjului, Cartier Militari, Bucuresti

Perioada:
Sambata 21 septembrie 2019 , 10.00 – 15.00

Contributie:
170 lei ( 5h workshop,ceai, apa, snaks-uri, materiale incluse ), inscrierea se face doar prin plata unui avans de 50% sau intreaga suma.

Mail: contact@enjoylife sau 0769272914

Workshop-ul este facilitat de:
Vasile Scarpet, lector, consultant si terapeut Ayurveda. Professor de isorie ca profesie de baza, pasionat de latura spirituala si de cunoastea de sine in anul 2005, Vasile porneste intr-o calatorie initiatica folosind “metodele stiintei sacre” , Ayurveda si “ calea regala” , Yoga
Incepand cu anul 2009 devine lector si consultant Ayurveda si alege sa impartaseasaca din cunoasterea sa, invatandu-i pe cei din jurul sau sa fie mai constienti de propria lor fiinta, sa caute permanent mijloacele si remediile naturale cele mai adecvate tipologiei lor constitutionale si ca prin alegeri constiente si asumate pot trai in armonie, echilibru si pace.

Andreea Tomuleasa, dupa 13 ani de antreprenoriat in 2015, mi-am asumat decizia de a renunta la tot si de a incepe o noua calatorie, aceea a regasirii puterii interioare. Calatoria catre cine sunt azi a fost un proces de invatare, reeducare, disciplinare si transformare, calatorie ce continua si in prezent. Am urmat multe cursuri de dezvoltare personala si spirituala. In prezent sunt Instructor Acreditat de Yoga pentru Adulti & Copii, Terapeut Thai Masaj, Coach, Mentor & Terapeut pentru Trup, Minte si Suflet, Tehnician Nutritionist in formare si fondator Enjoy Life Yoga Studio. Misiunea mea este sa ii ghidez pe cei ce ma aleg, in calatoria lor de redescoperire si recuperare a puterii lor interioare.
Mi-am regasit libertatea de a fi eu insami , traiesc frumos si autentic fara ca linistea mea interioara sa mai fie dependenta de ceva exterior mie si imi doresc ca toate fiintele de pe Pamant sa traiasca la fel.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala