Evolutia Spirituala si Intruparea Noilor Energii cu Gigi Chivu

Organizator: Energia Noua
Tip eveniment: curs
Data: 25-11-2020 19:00
Durata: 3 ore
Locatie: online
Evolutia Spirituala si Intruparea Noilor Energii cu Gigi Chivu
Cum sa realizam ajustarea la Noile Energii, ce modalitati sa folosim pentru a ne ancora în frecventele mai înalte, cum sa ne formam o imunitate psihologica si aurica statornica si cum sa mentinem o stare de echilibru si armonie la nivel fizic, emotional, mental si spiritual sunt doar câteva din subiectele pe care le vom aborda miercuri, 25 NOIEMBRIE, orele 19:00 – 22:00.

Parcurgem o perioada plina de schimbari atât la nivel planetar cât si la nivel individual. Aceste schimbari ne ofera oportunitatea de a explora schimbarile structurale energetice si modul în care ne impacteaza manifestarea personala si globala.

Corpul fizic este deosebit de important în aceasta etapa de înaltare spirituala.
Vom aborda schimbarile si bifurcatiile pe care le parcurge planeta Pamânt, schimbarile si transformarile ce ne ajuta sa întrupam în ADN-ul personal Noile Energii precum si modalitatile practice si eficiente de sustinere, integrare si asimilare a energiilor de frecvente înalte.

Întruparea Noilor Energii începe în momentul în care integrarea Sufletului se contopeste cu expresia vehicului fizic.

Pentru a putea participa la cursul ONLINE puteti suna direct la nr de telefon: 0732.145.669 sau pe mail: energianoua3@gmail.com.
https://gigichivu.ro/experimenteaza/
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Brain Wave Producer