Experience inner stillness-meditation& yoga retreat

Organizator: Denis Dochioiu
Tip eveniment: seminar
Data: 14-06-2019 15:00
Durata: 1 zi si 22 ore
Locatie: Valea Oprii
Experience inner stillness-meditation& yoga retreat
Dupa fiecare calatorie in India simt ca ma adancesc tot mai mult in ceea ce inseamna vindecare la nivel profund si experimentarea vietii ca pe o binecuvantare, nu ca pe o povara. De aceea vreau sa dau mai departe toate aceste daruri minunate la care am acces: tehnici stravechi ce sunt mostenirea umanitatii care rafineaza toate aspectele negative ale existentei, creand spatiu pentru manifestarea unei vieti linistite, abundente, armonioase.
E timpul sa lasi in urma toate conditionarile societatii, credintele limitative, fricile, traumele, blocajele, neincrederea, nesiguranta, pozitia de victima si sa inveti sa te imprietenesti cu mintea ta, traind in prezent, in liniste, cu bucurie.
Acest retreat de 3 zile este o calatorie catre tine, catre adevarata ta esenta in care te invit sa iti dai jos toate mastile si sa iti dai voie sa te conectezi cu tine, sa descoperi, sa te intelegi, sa te iubesti, astfel incat sa nu mai pui pe umerii altora responsabilitatea propriei fericiri.
Veti fi initiat intr-un spectru larg de practici din traditia himalayana si te vei putea bucura de momente de liniste si relaxare intr-un decor de poveste, cu iz asiatic:
***Initiere in meditatia Hamsa: o tehnica simpla si eficienta, preliminara tehnicii Sattva Meditation(consta in respiratie, kriya si mantra personala, provenind din Himalayan Yog Vedantic Lineage, ce poate fi accesata ulterior intr-o sesiune privata)
*** Sattva Yoga Journeys- o practica complexa, holistica ce cuprinde: pranayama, kriya, asana, wisdom, free movements, toate aducand echilibru fiecarui aspect al fiintei: fizic, mental, emotional, spiritual.
***Wisdom talk, mentoring, Q& A- vom aborda impreuna subiecte relevante ce vor rafina intelectul si vor aduce mai multa claritate: natura mintii, ganduri, emotii, frici, limitari, convingeri, cum ne putem imbunatati viata,etc
***Ritualuri sacre
***Masaj de relaxare
***Acces la piscina
***timp liber pentru relaxare, introspectie, explorare, nature walks
***Japa Mala workshop
***un cadou special adus din India: Ganga sacred ceremony rudraska mala, foarte utila pentru Japa mala


Cand: 14-16 Iunie
Unde: BALI Spa Cornu
Cost: 790 lei, early bird: 700 lei daca iti rezervi locul pana pe 25 mai
Costul include: cazare doua nopti in camera dubla deluxe, mic-dejun, fee facilitator, 1 masaj de relaxare, acces la piscina, apa infuzata si ceai ORGANIC INDIA Romania all day long
*Pranzul si cina- fiecare isi va comanda din meniul restaurantului, care imbina conceptul de bucatarie fusion asiatica, bucataria traditionala romaneasca, precum si bucataria internationala cu influente franceze si italiene.

Inscriere: Prin trimiterea unui mail pe adresa denis.dochioiu@gmail.com, in urma caruia veti primi restul detaliilor necesare.
Rezervarea se considera valabila dupa achitarea unui avans de 50%. Avansul este nerambursabil, insa poti gasi un inlocuitor in cazul in care intervine ceva neprevazut.
Transportul: se realizeaza individual, insa ne putem grupa si imparti costurile.
Locurile sunt limitate, intrucat imi doresc un grup restrans de participanti, sincer interesati de evolutie, asadar, rezervarile se vor face in urma analizarii aplicatiilor.
This is not a yoga holiday, this is an transformational journey towards inner stillness and evolution! Looking forward to guide you!
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala