Fall Sound Meditation // Balasa // 26 Nov

Organizator: Hermitage. urban spiritual hub
Tip eveniment: seminar
Data: 26-11-2019 19:30
Durata: 1 ora
Locatie: Bucharest
Fall Sound Meditation // Balasa // 26 Nov
„Fiecare om trebuie sa isi gaseasca timp, sa se aseze si sa priveasca frunzele schimbandu-si culoarea.” Elizabeth Lawrence

Marti, 26 noiembrie 2019, va invitam sa intrati in aceasta stare printr-un recital special de HandPan sustinut de artistul percutionist BALASA.

Percutionist inventiv, inzestrat cu har si imaginatie, BALASA aduce de aceasta data in spatii conventionale un instrument mai putin cunoscut, melodic si armonic numit HandPan.

HandPan-ul este un instrument nou inventat in sec. XXI. Inspirat de instrumentul Steel Drum, care a fost creat de catre doi elvetieni. Fiecare nota contine pana la 6 armonici diferite, in timp ce nota centrala contine 7, oferind sonoritati incredibile, cosmice, ambientale care trimit spre meditatie si o stare de liniste interioara.

Mai multe despre artist si eclecticele sale proiecte, inclusiv despre primul sau album solo din cariera intitulat „Natural Groove”, pe pagina sa de Facebook: www.facebook.com/balasapercussion/
*
*
*
Important: Accesul in sala este deschis pentru adulti si copii incepand cu varsta de 10 ani. Se va sta pe saltele de meditatie, avem si scaune disponibile pentru doritori. In spatiu se intra fara incaltaminte.

Pret bilet intrare: 50 de lei
Nu este necesara inscrierea, veniti direct la eveniment.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala