Femeile Si Sanzienele: Vindecarea Arborelui Genealogic!

Votati
Organizator: Ritualurile Lunii - CălÄ
Tip eveniment: seminar
Data: 21-06-2019 16:30
Durata: 2 zile si 21 ore
Locatie: Plaiul Foii
Femeile Si Sanzienele: Vindecarea Arborelui Genealogic!
Pentru a pasi mai mult in Universul tau, Femeie, e nevoie de blandete, rabdare, dar si fermitate si ancorare in Prezent – cu picioarele pe Pamant si cu capul in Nori, spune o vorba romaneasca!

O femeie asumata are un feminin si un masculin interior echilibrat. Nu se pierde la prima bataie a vantului, nu are nevoie de a fi recunoscuta de barbati, ci ea insasi, prin Prezenta ei se face cunoscuta, apreciata, PREZENTA IN VIATA EI SI A CELORLALTI.

Femeia poarta in ea cele doua Lumi pe care ea le incorporeaza – Lumea Fizica si Lumea Spirituala, lumi care se intalnesc la nivelul PANTECULUI femeii.

Se hraneste intai pe ea cu dragoste, cu bucurie, cu claritate si vitalitate, pentru a putea hrani mai departe pe cei din jurul ei!
Primul pas si cel mai important este Vindecarea si Integrarea Darurilor Stramosilor!

Fara radacini adanc infipte in pamant, Copacul este repede dezradacinat!

La fel si noi, femeile sau barbatii - suntem precum un Copac!
Cu cat ne cunoastem mai bine trecutul neamului si ne luam din el ceea ce ne foloseste acum, cu atat bucuria si pacea de-a fi cu noi insene este mai minunata si curge prin noi spre ceilalti!

Ajunge ca Femeia sa intre in casa si casa se lumineaza la surasul ei!

Recapatarea Puterii Stramosesti si Desfacerea a ceea ce nu-ti mai serveste drumului tau - Vindecarea incepe cu tine, la fel cum tot TU esti Bucurie, Viata, Zambet, Lacrimi!

Programul este astfel conceput incat sa parcurgem Prima Initiere - Solstitiu de Vara, energia yang, solara, dinamica, masculina si sa terminam cu Integrarea yin, feminin, nocturn, prin Noaptea de Sanziene!


Ce vom face in cadrul celor 4 zile?

Fiecare pas pe care il vom face spre noi insene, in cadrul Cercului, este ghidat si sustinut. Vom curge de la un pas la altul, vom fi flexibile in transformarea noastra, lasand si dand suficient spatiu vindecarii si relaxarii de-o potriva!
Vom alterna practicile cu momente de repaus, de relaxare, astfel incat sa integram cat mai armonios sanatatea fizica, emotionala, mentala si spirituala!

Vineri, 21 iunie 2019, ora 17,30:
- Deschiderea Cercului de Vindecare si Transformare, setarea intentiilor
- celebrarea Solstitiului de vara

Sambata, 22 iunie 2019:
- recuperarea puterii personale prin arte martiale
- deschiderea Spatiului Arborelui genealogic, asezarea in spatiu si timp
- tehnica transgenerationala - 7 generatii in spate pe linia Arborelui genealogic, pe linia materna si pe linie paterna
- ritualul de desfacere de legaturile care nu ne mai sunt benefice
- dans ceremonial

Duminica, 23 iunie 2019:
- armonizarea energiei yin si yang, feminin si masculin
- bucuria copilul interior = Re-nasterea
- conectarea cu elementele naturii, apa, pamant, aer, foc
- pregatirea ceremoniei Noptii de Sanziene
- ceremonia Noptii de Sanziene

Luni, 24 iunie 2019:
- Arborele de Putere al neamului
- mandala personala
- inchiderea Cercului de Vindecare si Transformare

Retreatul se va incheia la ora 14 cu masa de pranz!

Mancarea este foarte buna si atent gatita de gazda noastra, iar locul este ideal pentru acest eveniment!

Cine sustine acest eveniment?
OLIMPIA MIOARA MIRESTEAN
Am studiat geografia, istoria, apoi formator in proiecte europene, fiind pentru 15 ani profesor.
Schimbarea s-a produs in momentul in care mi-am dat seama ca ceea ce se intampla in viata mea ridica semne de intrebare despre CEEA CE SUNT atat ca FEMEIE cat si ca OM!
Astfel, am inceput Calatoria spre MINE, prin studiul chakrelor, Prananadi, AGEAC, ca apoi sa explorez lumea samanismului Siberian si Roata Medicinei, contactul cu traditiile noastre stramosesti, Biodanza – dansul vietii, pictura, iar mai recent sa integrez si sa ma descopar pe mine si pe ceilalti prin Human Design si traditiile maorii.
Am facut calatorii in Locuri de Putere, initiatice atat din tara, din Europa (Irlanda, Cehia, Grecia), cat si pe alte continente – Peru (samani queros din Anzi, ayahuasca in jungla) si India (invataturile si initierile cu Dalai Lama).
Locurile si mai ales oamenii deosebiti intalniti pe Drumul spre Mine, m-au transformat ca Om, ca Femeie, aducand un plus de autenticitate si originalitate, atat pentru mine, cat si in ceea ce fac si lucrez cu cei care vin la evenimentele mele.
De cativa ani organizez si facilitez ritualurile Lunii, Cercul de tobe si Cercul de Femei, ritualuri, evenimente si tabere.
Mai multe informatii despre mine si activitatea mea te invit sa citesti pe pagina mea de facebook Ritualurile Lunii-Calatoria spre Tine Insuti: https://www.facebook.com/aipmiloaraoim/

Alberto Villoldo, prof. antropolog, un om minunat, care ne-a adus in Occident lumea samanilor sud si central americani, spune asa: "Destinul va permite sa va transcendeti soarta si sa traiti liberi de programarea emotionala si genetica negativa. Pasind inainte pe drumul destinului vostru, va puteti elibera de o predispozitie mostenita de a va imbolnavi de cancer de san sau la boli de inima, sau de a retrai o istorie emotionala care va determina sa va recasatoriti, de fiecare data, cu varianta la zi a aceluiasi sot nepotrivit. Destinul va ingaduie sa navigati prin viata, in loc sa va poticniti la tot pasul. Cand faceti pasul inainte pe calea destinului, sunteti in masura sa participati, in mod constient, la propria voastra evolutie."
-------------------------------------------------------------------------------------------

Data - 21-24 iunie 2019, vineri de la ora 17,30 pana luni, la ora 14.

Locatia - Plaiul Foii, Zarnesti, judetul Brasov

Investitia - 987 Ron (care include cazarea, mesele si practicile/ atelierele).
Locurile sunt limitate, ocuparea lor se face in ordinea inscrierii. Camerele sunt cu 2-3 paturi.

Inscriere - pe adresa de email cerculdefemei@gmail.com. La inscriere se achita un avans de 400 Ron. Organizator Aura Irava.

Veti avea nevoie de culegerea unor informatii legate de Arborele genealogic al familiei voastre, precum si de anumite obiecte necesare pentru acest eveniment, informatii care vor fi transmise pe email, dupa inscriere.

Va asteptam in mijlocul nostru!

AHO!
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo