Feminine Sacred Dance
Votati
Organizator: Alchimia Feminina
Tip eveniment: seminar
Data: 15-04-2019 18:00
Durata: 3 ore
Locatie: Bucharest
Feminine Sacred Dance
Te invit cu drag, acum, in prag de Primavara sa Readuci in tine Viata si Bucuria de a fi Femeie, BUCURIA de a fi pur si simplu, bucuria ca existi acum si aici pe acest pamant si in acest corp minunat.. sa descoperi Misterele Feminitatii, magia energiei feminine, sa incepi acest an intr-o energie noua, o energie in care inveti sa iti asculti corpul si semnalele inimii, inveti sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti.

Primavara este Anotimpul Femeii si Feminitatii, care inseamna REVENIRE la VIATA, Trezire, Deschidere, Inflorire, o Noua Etapa.

Vom explora, pe rand:
- Conectarea cu copilul interior si vindecarea lui; Recunoasterera si accesarea energiei interioare;
- Emotiile si lucrul cu elementele (pamant, apa, foc, aer);
- Conectarea cu pantecul si vindecarea lui; Acceptarea feminitatii si iubirea de sine;
- Deblocarea energiei sexuale/sexualitatea sacra; Accesarea creativitatii autentice
Vom aborda multe alte teme, in functie de necesitatile grupului.

Intalnirile intre femei sunt un moment pentru a te reconecta cu frumusetea energiei feminine, un moment de a te reconecta cu starea de deschidere, de curgere si iubire, un moment de a te echilibra, un moment de a vindeca parti din tine, un moment de a primi si a oferi suport, un moment de a fi vazuta, acceptata, inteleasa, ascultata.
Este un moment de a te reconecta la Zeita din tine, de a-ti recapata stralucirea, si puterea interioara.

Folosim miscari fluide, fuziuni din Tribal Dance, Belly Dance, Dans Holistic,Sufi, tehnici de respiratie, de conectare cu corpul, sunete, interiorizare, meditatii, precum si tehnici speciale secrete din dansul sacral, pentru a debloca energia stagnanta, a elibera stresul si emotiile negative din corp.

Practicile si miscarile speciale de dans ne vor ajuta sa ne reconectam cu corpul nostru, sa ne calmam mintea. Iesim astfel din zona de confort, ne dam jos mastile si ne acceptam toate partile din noi...Vom trezi astfel senzualitatea noastra, ne vom conecta cu frumusetea autentica, creativitatea si spontaneitatea noastra.

Dansul holistic Shakti ne ajuta sa ne relaxam, sa ne eliberam de frici, sa ne acceptam asa cum suntem, sa ne recapatam increderea in noi, sa ne simtim libere, spontane si feminine.
In acelasi timp ne vom imprieteni cu sexualitatea noastra, ne vom recapata libidoul si senzualitatea, vom capata gratie si flexibilitate, vom avea mai multa energie si pofta de viata.

Prin procese intuitive deschidem spatiul inimii si activam in noi tot ce este mai bun, plantam semintele pentru un nou inceput pozitiv in viata noastra.

Acest atelier este un PROCES. In urma acestor intalniri:
-invatam sa ne conectam constient la corpul nostru, sa ascultam si intelegem semnalele lui;
-vom cauta sa accesam adevarul nostru interior;
-refacem conexiunea pantec inima, inima pantec;
-ne deschidem inima catre a primi si a da dintr-un spatiu de plinatate;
-echilibrarea energiilor feminin-masculin;
-colectarea si cultivarea energiei sexuale;
-armonizarea si alinierea centrilor energetici;
-deblocarea energiilor stagnante;
-reconectarea la simturile tale;
-exprimarea emotiilor reprimate;
-eliberarea de tensiuni fizice, emotionale, mentale;
-mai multa incredere in sine, curaj, intelegere;
-claritate mentala si focusare;
-flexibilitate, gratie, naturalete;
-cresterea vitalitatii, imunitatii, sanatatii;
-reconectare cu natura ta autentica;
-impamantare.

Vei pleca cu practici pe care le poti integra in viata ta.
Subliniez importanta lucrului individual. Pentru obtinerea rezultatelor si evolutia individuala, este necesara deschiderea pentru a primi si apoi integrarea practicilor si meditatiilor cu care rezonezi in viata ta, multa disciplina si vointa interioara.

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

DANSUL este o parte fundamentala a istoriei noastre umane. De mii de ani oamenii au dansat ca o forma de CONECTARE, EXPRIMARE, ARTA, RUGACIUNE, CELEBRARE.
Onorand Sacralitatea vietii suntem profund interconectate la toate nivelurile cu ESENTA noastra si cu lumea din jurul nostru.

Vom crea un spatiu sacru, suportiv, in care putem elibera tot ceea ce nu ne mai serveste, un spatiu in care ne putem relaxa si deschide inima, trupul si mintea.
Vom descoperi puterea si misterul dansurilor si ritualurilor ancestrale prin miscare, muzica, sunete, iubire si nemiscare.

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

Despre Facilitator:
In cei sase ani pe drumul dezvoltarii individuale, Prem Dharima a calatorit in Asia, a explorat si a urmat cursuri de feminitate, "Dans Sacru Shakti", Dans Holistic, "Terapie prin dans si miscare", Biodanza, 5 Rhythms, NLP, Terapii meditative Osho, TRE, Terapii energetice (diverse sisteme Reiki, Lama Ferra, terapie cu Cristale fizice si eterice), Theta Healing, Hipnoza, Access Bars.

Dorinta profunda de transformare spirituala, iubirea fata de dans, fata de frumustea si gratia feminina au impins-o catre crearea acestui proiect "Alchimia feminina - Shakti Dance", in care a integrat dansul sacru si constient, meditatiile active si pasive, terapiile energetice, acestea deschizand spatiul spre ati accesa adevarul din interiorul corpului tau.

Intentia Dharimei este de a sustine din toata inima reconectarea
la adevarata esenta feminina,cu corpul si intelepciunea lui infinita, cu inteligenta si puterea imensa a inimii, urmand astfel calea ei, a ceea ce sufletul vrea cu adevarat, a intuitiei, a blandetii, a iubirii constiente, a naturaletii si autenticitatii.

"Chemarea mea pentru femeie, este de a se reintoarce la templul corpului sau, de a crede in sacralitatea si intelepciunea lui, in puterea vocii interioare si de a se deschide pentru a accesa ceea ce este deja in interiorul sau..." Prem Dharima (Numele Prem se traduce Iubire iar Dharima in sanscrita inseamna Scopul Vietii).

Acest eveniment se adreseaza exclusiv femeilor, indiferent de experienta in dans, meditatie sau dezvoltare personala.

Tinuta recomandata: tinuta lejera, comoda, fusta lunga sau rochie lunga (sau colanti si o esarfa de pus in jurul soldurilor), si tot ce mai simtiti ca va aduce bucurie ...:)))

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

🔎 DETALII ADMINISTRATIVE

COST MODUL SEDINTA : 70 lei/persoana

Plata integrala in avans: 200 lei (4 module/persoana)
Plata in doua rate:260 lei ( prima rata la primul modul 130 lei, a doua rata la al doilea modul 130 lei ) - 4 module/persoana

Data: LUNI de la ora 19:00-21:30
Durata unui modul: 2:30 ore
Locatie: Bucurania, Str, Frumoasa Nr. 52, Parter, Usa Dreapta, Interfon 012, Bucuresti.
Telefon: 0723 331 230

INSCRIERE:
Participarea la curs se va face doar in urma inscrierii in acest formular:
https://goo.gl/forms/RHItA8yyAlpxhXon2

PLATA INTEGRALA IN AVANS SE FACE IN CONTUL URMATOR
Cont Iban: RO60INGB0000999900080729
Beneficiar: DANIELA ILIE
Banca: ING BANK
Te rog sa trimiti un mesaj cu dovada de plata la prem.dharima@gmail.com.

🔎 IMPORTANT!
Participarea la curs se va face doar in urma inscrierii.
Odata ce ai facut aceasta plata, suma nu este rambursabila.
Banii se restituie doar in cazul in care evenimentul este anulat.
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo