Fundatia ESENTA
Fundatia ESENTA

Suntem aici pentru ca, impreuna, sa facem posibila calatoria imposibila.

Esti gata sa descoperi Cine Esti cu Adevarat?

 

Hai sa facem impreuna calatoria in care putem descoperi adevarata noastra esenta. Esenta iubirii. Esenta libertatii. Asta este ceea ce vrei cu adevarat!

Primul pas este sa asculti. Urmatorul, sa privesti in interiorul tau si sa descoperi. Acest lucru iti va aduce experienta adevaratei tale ESENTE. Cand o descoperi, te trezesti la cel care esti cu adevarat. Si esti deja intreg si complet.

 

Cel mai important lucru din viata ta este sa descoperi cine esti
Din acest ?????loc????? vrei cu adevarat sa iti traiesti viata. De aici, mintea ta se va elibera si tot ceea ce ramane este pace interioara, iubire si libertate. Usa este deja deschisa. Trebuie doar sa faci un pas. Un pas care iti va schimba viata pentru totdeauna. Iar cand esti gata, eu sunt aici ca sa-ti arat aceasta usa.

 

Putem descoperi impreuna o viziune a omului ce devine liber si, intr-un mod firesc, o impartaseste cu altii.

Ne putem sprijini reciproc in calatoria catre aceasta viziune. Avem instrumentele necesare pentru a face asta. Indiferent daca esti bogat sau sarac, putem contribui cu totii la descoperirea viziunii noastre comune de a ne gasi esenta si a deveni liberi.

Aceasta Fundatie este un loc unde intalnirea ta cu tine este posibila.
Esti binevenit. Si poti sa ne sprijini intru aceasta viziune de a arata oamenilor usa catre libertatea interioara si exterioara. Adevarata lor viziune.????? ??????? Rune Heivang

website:http://runeheivang.ro/fundatia-esenta/

Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala