GAIA - Intalnire in Adevar ~ Bucuresti

Organizator: Gaia - Intalnirea cu Esenta
Tip eveniment: seminar
Data: 18-10-2019 18:00
Durata: 3 ore
Locatie: U-Business Center, Bdul. Iancu de Hunedoara nr.8, sector 1
GAIA - Intalnire in Adevar ~ Bucuresti
Sa fii in prezenta unei persoane cu mintea eliberata te poate ajuta sa depistezi tipare limitative de suferinta, sa dizolvi identificarea cu ele si sa te simti liber, in pace si in siguranta.

In Satsang, ne strangem la un loc ca sa acordam atentie esentialului.
Esentialul este Cine Esti cu Adevarat.
Prin aceasta recunoastere se poate produce eliberarea de tiparele care ne afecteaza sau perturba viata.

In plus fata de multi maestri ai nondualitatii (desi nu se defineste ca fiind unul, si nici in vreun alt fel) Gaia include in Satsang-urile (Intalniri in Adevar) sale si experientele corporale (somatice), sentimentele sau emotiile. In acest fel, orice persoana poate invata despre sistemul nervos pentru a se simti in siguranta si a se relaxa din ce in ce mai profund. Iti regasesti demnitatea si adevarata bucurie a vietii.

Incepand din 1995, Gaia Michael Zipf a lucrat in multe tari cu oameni interesati in special de vindecare, eliberare si trezire spirituala Cu sensibilitate, umor, simplitate si claritate, Gaia te sprijina sa descoperi Prezenta, Adevarul, sa vezi cat de pretios este momentul de Acum. El te invita sa te uiti in spatele familiarului si sa experimentezi direct vindecarea.

Cei care participa la intalnirile cu el apreciaza in mod deosebit claritatea si simplitatea lui afectuoasa, lipsite de orice deghizare sau joc de rol de ‘maestru’ sau ‘guru’. In relaxare totala, poti vorbi cu Gaia despre subiectele cele mai personale care te preocupa.

~~~~~~~~~
CAND: vineri 18 octombrie, orele 19.00 – 22.00
UNDE: U-Business Center, Bdul. Iancu de Hunedoara nr.8, sector 1
COST: gratuit. Orice donatie este binevenita si ne ajuta la acoperirea costurilor.
* Evenimentul-ul va fi sustinut in limba engleza, cu traducere in limba romana.

INREGISTRARE: http://bit.ly/FreeGaiaBucOct
* Numarul de locuri este limitat. Daca te inregistrezi si te razgandesti, indiferent de motiv, te rugam sa ne anunti. Daca nu esti sigur/a ca vii, te rugam sa nu te inregistrezi.
Inregistrarea doar pe Facebook (adica un simplu click pe ‘going”) este primita cu bucurie, ca gest de simpatie, insa nu ne ajuta sa-ti putem rezerva un loc. Deci, daca esti hotarat/a sa vii, te rugam sa te inregistrezi aici: http://bit.ly/FreeGaiaBucOct
-----
Contact: Adela Caster, tel.: 0744. 150.175, email: gaiasatsangro@gmail.com

~~~~~~~~~~~
GAIA, Michael Zipf - ghid pentru nondualitate, vindecator si mentor - indruma atentia catre Prezenta constanta, vindecatoare a Sinelui eliberat de frica, de defecte sau boala - Esenta - ce pune capat Aici si Acum luptei si cautarii fericirii adevarate, eliberarii, pacii si implinirii. Gaia nu ofera filozofie, metafizica sau dogmatism non-dual. In schimb, intr-un limbaj simplu, clar si afectuos, el indica catre experienta directa non-conceptuala, intrupata a acestui moment.

O parte din munca sa este sa sprijine oamenii in vindecarea traumelor profunde si a tensiunilor de orice natura care formeaza tiparele noastre conditionate ce eclipseaza deplinatatea iubirii si perturba intruparea si stabilizarea starilor inalte de constiinta. Experimentat in munca de vindecare, Gaia a parcurs mai multe instruiri si detine, printre altele, certificari in Somatic Experiencing® (Experimentare Somatica) si NARM ™ (Modelul Relational Neuro-Afectiv). Gaia a dezvoltat si impartaseste Vindecarea Esentiala - o modalitate de transformare multidimensionala unica, simpla si fara efort. Aducand echilibru in sistemul nervos al corpului pana la nivelul celular, este trezita capacitatea noastra naturala de vindecare.

Fara sa petreaca prea mult timp cu studiul invataturilor intelepte orientale si occidentale, Gaia a ajuns la realizarea sinelui in 1997. In anul 2000, dupa inca patru ani petrecuti aproape zilnic cu mentorul sau Isaac Shapiro in satsang-uri si retreat-uri pe intreaga planeta, Gaia a primit binecuvantarea acestuia de a sustine satsang-uri. In prezent sustine satsang-uri si retreat-uri in Germania, Elvetia, Austria, Spania, Cehia, Romania si in alte tari ale lumii si face o munca unu-la-unu intensiva cu persoanele interesate, pentru a facilita dezvoltarea constiintei si vindecarea emotionala profunda.

~~~~~~~~~~~
YOUTUBE: https://www.youtube.com/GAIASatsangRomania
FACEBOOK: https://www.facebook.com/GaiaMichaelZipf/
NEWSLETTER: https://www.gaia-satsang.com/nl.php?domain=gaiaR
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala