Gaia satsang - Gaseste pacea si siguranta ~ Bucuresti

Organizator: Gaia - Intalnirea cu Esenta
Tip eveniment: seminar
Data: 19-10-2019 09:00
Durata: 1 zi si 8 ore
Locatie: Bdul. N. Balcescu nr. 35, etaj 6, apt. 13, interfon 13
Gaia satsang - Gaseste pacea si siguranta ~ Bucuresti
Descopera cum este traita si cum se integreaza intelepciunea iluminata a Ceea Ce Esti cu Adevarat, in viata ta de zi cu zi.
~~~~~
Gaia a lucrat cu oameni de toate felurile care, ajutati de munca sa, au trait transformari profunde, multidimensionale, in moduri aproape imposibil de pus in cuvinte. Spre deosebire de alti ghizi pentru nondualitate, Gaia include in Satsang-urile sale si experientele corporale, sentimentele sau emotiile. El te intalneste exact acolo unde esti in viata ta si vede semnalele sistemului nervos al corpului care ii indica ce anume ai nevoie pentru a fi in pace si siguranta. Cu claritatea si simplitatea lui pline de iubire, lipsite de orice deghizare sau joc de rol de ‘maestru’ sau ‘guru’, el te insoteste pentru ca, in fine, sa gasesti rezolutia la traume profunde si tensiuni de orice natura inerente tiparelor conditionate ce te impiedica sa-ti traiesti viata in deplinatatea iubirii si perturba intruparea si stabilizarea starilor inalte de constiinta.

In acelasi timp, Gaia intalneste oamenii in Adevarul a cine sau ce Sunt, ceea ce inseamna a fi in siguranta absoluta. Aceasta combinatie si, in acelasi timp, paradox al personalului si impersonalului aduce in vietile oamenilor o nepretuita si nebanuita profunzime, deschidere si vindecare!
Tiparele sau strategiile de supravietuire ale organismului sunt vazute ca fiind naturale si se poate produce o realizare profunda. Lupta impotriva acestor tipare se poate incheia si poti gasi cu usurinta resursele care sustin pacea, siguranta si bunastarea. Stii fara nici o umbra de indoiala, tu insuti, direct, ca Aici si Acum esti intotdeauna Acasa.

In timpul satsang-ului va avea loc si o sesiune de Vindecare Esentiala - o transformare multidimensionala unica, care nu necesita nici o metoda sau tehnica speciala. Este o cale practica si lipsita de efort, care poate conduce la o stare de constienta mai inalta, la o sanatate si o calitate a vietii mai bune.

Toate intrebarile sunt binevenite. Nu este necesara nicio experienta spirituala anterioara.

========
PROGRAM
Sambata 19 oct.: 10:00 - 13:00 (pauza) 15:00 - 18:00
Duminica 20 oct.: 10:00 - 13:00 (pauza) 15:00 - 18:00
Cost: Satsang integral 19-20 oct.: 330 lei sau 190 lei/zi
* Satsang-ul va fi sustinut in limba engleza, cu traducere in limba romana.
** Daca ai provocari de ordin financiar, trimite un email la gaiasatsangro@gmail.com si gasim impreuna o solutie.

~~~~~~~~~
INREGISTRARE: http://bit.ly/GaiaSatBucOct
* Numarul de locuri este limitat. Daca te inregistrezi si te razgandesti, indiferent de motiv, te rugam sa ne anunti. Daca nu esti sigur/a ca vii, te rugam sa nu te inregistrezi.
Inregistrarea doar pe Facebook (adica un simplu click pe ‘going”) este primita cu bucurie, ca gest de simpatie, insa nu ne ajuta sa-ti putem rezerva un loc. Deci, daca esti hotarat/a sa vii, te rugam sa te inregistrezi aici: http://bit.ly/GaiaSatBucOct

~~~~~~~~
LOCATIE: Bdul. N. Balcescu nr. 35, etaj 6, apt. 13, interfon 13
~~~~~~~~~
Contact: Adela Caster, tel.: 0744. 150.175, email: gaiasatsangro@gmail.com

~~~~~~~~~~~
>

Gaia ofera si sesiuni individuale pentru vindecarea traumelor sau echilibrarea sistemului nervos prin Somatic Experiencing® (Experimentare Somatica) si Vindecarea Esentiala. Poti veni cu orice subiect care te preocupa sau constituie o provocare sau un blocaj in oricare dintre aspectele vietii tale.
Daca doresti o sesiune individuala trimite un email la adresa gaiasatsangro@gmail.com incluzand un numar de telefon la care te putem contacta. Sesiunea poate avea loc in limba engleza/germana si dureaza 1 ora. Cost: 225 lei sau 275 lei cu traducere in limba romana.
Informatii si inscrieri: Adela Caster, tel.: 0744.150.175

~~~~~~~~~~~
GAIA, Michael Zipf - ghid pentru nondualitate, vindecator si mentor - indruma atentia catre Prezenta constanta, vindecatoare a Sinelui eliberat de frica, de defecte sau boala - Esenta - ce pune capat Aici si Acum luptei si cautarii fericirii adevarate, eliberarii, pacii si implinirii. Gaia nu ofera filozofie, metafizica sau dogmatism non-dual. In schimb, intr-un limbaj simplu, clar si afectuos, el indica catre experienta directa non-conceptuala, intrupata a acestui moment.

O parte din munca sa este sa sprijine oamenii in vindecarea traumelor profunde si a tensiunilor de orice natura care formeaza tiparele noastre conditionate ce eclipseaza deplinatatea iubirii si perturba intruparea si stabilizarea starilor inalte de constiinta. Experimentat in munca de vindecare, Gaia a parcurs mai multe instruiri si detine, printre altele, certificari in Somatic Experiencing® (Experimentare Somatica) si NARM ™ (Modelul Relational Neuro-Afectiv). Gaia a dezvoltat si impartaseste Vindecarea Esentiala - o modalitate de transformare multidimensionala unica, simpla si fara efort. Aducand echilibru in sistemul nervos al corpului pana la nivelul celular, este trezita capacitatea noastra naturala de vindecare.

Fara sa petreaca prea mult timp cu studiul invataturilor intelepte orientale si occidentale, Gaia a ajuns la realizarea sinelui in 1997. In anul 2000, dupa inca patru ani petrecuti aproape zilnic cu mentorul sau Isaac Shapiro in satsang-uri si retreat-uri pe intreaga planeta, Gaia a primit binecuvantarea acestuia de a sustine satsang-uri. In prezent sustine satsang-uri si retreat-uri in Germania, Elvetia, Austria, Spania, Cehia, Romania si in alte tari ale lumii si face o munca unu-la-unu intensiva cu persoanele interesate, pentru a facilita dezvoltarea constiintei si vindecarea emotionala profunda.
~~~~~~~~~~~
Declaratie de raspundere: In mod deosebit trebuie sa iei la cunostinta ca modalitatile si tehnicile oferite de Gaia (Michael Zipf) nu inlocuiesc serviciile specializate ale unui medic sau ale unui terapeut. Gaia nu are pregatire medicala si insista ca oamenii cu probleme de sanatate sa se consulte cu un terapeut calificat, la alegerea lor. Modul sau de actiune se diferentiaza fata de modul de abordare al unui medic sau al unui terapeut, in sensul ca nu pune diagnostice si nu ofera o garantie a vindecarii si nici vreun tratament recunoscut de medicina, conform legilor in vigoare. Prin inscrierea la evenimentele si sesiunile sustinute de Gaia, participantul isi asuma in intregime raspunderea si responsabilitatea. Nu se pot ridica plangeri din eventuale urmari ale participarii la seminar.
~~~~~~~~~~~
YOUTUBE: https://www.youtube.com/GAIASatsangRomania
FACEBOOK: https://www.facebook.com/GaiaMichaelZipf
NEWSLETTER: https://www.gaia-satsang.com/nl.php?domain=gaiaR
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala