Gaia - webinar

Organizator: Gaia - Intalnirea cu Esenta
Tip eveniment: seminar
Data: 16-11-2019 11:00
Durata: 1 zi si 8 ore
Locatie:
Gaia - webinar
Webinarul va include SATSANG / CONSTIENTIZARE SOMATICA si HEILSTROM / VINDECARE ESENTIALA.

COST: 60 EUR pentru ambele zile // 40 EUR pentru o singura zi

LINK DE INREGISTRARE: http://bit.ly/GaiaWebinarNov
~~~~~
Dragi prieteni ai Satsang-ului,

din pacate, de aceasta data a trebuit sa-mi anulez calatoria la Bucuresti si Timisoara. De asemenea, am anulat si vizita la Cluj in noiembrie.

Prietena mea Bine a fost diagnosticata cu cancer din 20 septembrie. De atunci o insotesc la intalniri cu profesori, medici, doctori, practicieni alternativi, terapeuti pentru a gasi cea mai buna terapie posibila. Incepand de luni, 14 octombrie, a inceput chimioterapia iar la inceputul lunii ianuarie va avea loc o operatie pentru eliminarea celulelor canceroase ramase. Voi ramane cu ea pana cand voi simti ca pot sa o lipsesc de prezenta mea timp de cateva zile. Va rog sa nu-mi dati sfaturi despre terapii alternative pentru cancer, avem destule! Suplimentele alimentare si ajutoarele sunt, de asemenea, disponibile. Va multumim pentru simpatie.

Ceea ce m-ar face foarte fericit ar fi sa o includeti pe Bine in meditatia voastra de vindecare Heilstrom. Multumesc!

Prietena mea nu este Ela. Dupa retreat-ul din iulie/august din Cehia, Ela si cu mine ne-am dizolvat parteneriatul in iubire, recunostinta si respect, intrucat conditiile si atitudinile noastre pentru o relatie care sa functioneze bine erau prea diferite.

Intrucat in aceasta perioada nu pot veni in Romania, va ofer un webinar in perioada 16-17 noiembrie, in limba engleza cu traducere in romana. Numarul minim este de 12 participanti platitori pana pe 10 noiembrie. Daca numarul de participanti nu este de cel putin 12 persoane/zi pana pe 10 noiembrie, webinarul nu va avea loc, iar cei care vor fi platit isi vor primi banii inapoi.

Webinarul va include SATSANG/CONSTIENTIZARE SOMATICA si HEILSTROM/VINDECARE ESENTIALA.

PROGRAMUL pentru ambele zile este intre 11:00 - 14:00 si 16:00 - 19:00 ora Romaniei.

COST: ambele zile costa doar 60 EUR. O singura zi costa 40 EUR.

CONDITII DE PARTICIPARE:
Aveti nevoie de internet rapid si computer / laptop / tableta cu aparat foto.

Avantajul este ca puteti sta acasa, nu e nevoie sa veniti si sa plecati si ii puteti intalni pe toti participantii prin intermediul platformei ZOOM. Webinarul va fi inregistrat si il veti puteti urmari din nou si mai tarziu.

LINK DE INREGISTRARE: http://bit.ly/GaiaWebinarNov

Suma de 60 € sau 40 € o puteti achita prin urmatoarele metode de plata:

a. PAYPAL = gaia@gaia-satsang.com // Info: www.paypal.com
b. REVOLUT = +491773557144 // Info: www.revolut.com
c. CONT BANCAR = Klaus-Michael Zipf, IBAN DE43440100460821952469, BIC PBNKDEFF

Revolut este cel mai ieftin, cu comision mic. Apoi Paypal, apoi banca.
Asigurati-va ca in contul meu ajunge suma integrala.
De exemplu, daca trimiteti 60 € prin Paypal, doar 54 € sau 57 € vor ajunge in contul meu.

Dupa plata, trimiteti un e-mail la gaia@gaia-satsang.com cu urmatorul text, in functie de optiunea aleasa:

1. Inregistrare pentru ambele zile: 60 € transferati la data… prin ... - sau
2. Inregistrare pentru sambata: 40 € transferati la data… prin ... - sau
3. Inregistrare pentru duminica: 40 € transferati la data… prin ...

Dupa receptionarea platii va voi trimite, la adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat, linkul pentru participarea la intalnire.

Va doresc pace!
Gaia

YouTube: www.youtube.com/GAIASatsangRomania
Newsletter: www.gaia-satsang.com/Home.html?domain=gaiaR

~~~~~
GAIA, Michael Zipf - ghid pentru nondualitate, vindecator si mentor - indruma atentia catre Prezenta constanta, vindecatoare a Sinelui eliberat de frica, de defecte sau boala - Esenta - ce pune capat Aici si Acum luptei si cautarii fericirii adevarate, eliberarii, pacii si implinirii. Gaia nu ofera filozofie, metafizica sau dogmatism non-dual. In schimb, intr-un limbaj simplu, clar si afectuos, el indica catre experienta directa non-conceptuala, intrupata a acestui moment.

O parte din munca sa este sa sprijine oamenii in vindecarea traumelor profunde si a tensiunilor de orice natura care formeaza tiparele noastre conditionate ce eclipseaza deplinatatea iubirii si perturba intruparea si stabilizarea starilor inalte de constiinta. Experimentat in munca de vindecare, Gaia a parcurs mai multe instruiri si detine certificari in Somatic Experiencing® (Experimentare Somatica), NARM ™ (Modelul Relational Neuro-Afectiv), Shiatsu, Reiki si Vindecare Intentionala. Gaia a dezvoltat si impartaseste Vindecarea Esentiala - o modalitate de transformare multidimensionala unica, simpla si fara efort. Aducand echilibru in sistemul nervos al corpului pana la nivelul celular, este trezita capacitatea noastra naturala de vindecare.

Fara sa petreaca prea mult timp cu studiul invataturilor intelepte orientale si occidentale, Gaia a ajuns la realizarea sinelui in 1997. In anul 2000, dupa inca patru ani petrecuti aproape zilnic cu mentorul sau Isaac Shapiro in satsang-uri si retreat-uri pe intreaga planeta, Gaia a primit binecuvantarea acestuia de a sustine satsang-uri. In prezent sustine satsang-uri si retreat-uri in Germania, Elvetia, Austria, Spania, Cehia, Romania si in alte tari ale lumii si face o munca unu-la-unu intensiva cu persoanele interesate, pentru a facilita dezvoltarea constiintei si vindecarea emotionala profunda.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala