Generational Healing™ - Demonstratie Live de Vindecare Generationala

Organizator: Andreea Stefanescu
Tip eveniment: workshop
Data: 18-01-2020 14:00
Durata: 2 ore
Locatie: Iasi
Generational Healing™ - Demonstratie Live de Vindecare Generationala

În fiecare familie exista durere, tristete, vinovatie si rusine, exista tipare si sisteme de credinte care de mult timp nu îti mai sunt de folos. Eliberându-te de aceste modele mostenite de la strabuni, transmise generatie dupa generatie, îti oferi libertatea de a te exprima si de a experimenta cine si ce esti tu cu adevarat acum.

Ranile emotionale ale generatiilor anterioare sunt adânc amprentate în linia ta de sânge. Aceste traume transgenerationale nevindecate continua sa influenteze modul în care te raportezi la realitate, ceea ce simti, tiparele proprii de gândire. Prin conectarea cu strabunii tai ai posibilitatea de a întelege si de a simti ca adevarata sursa a durerii tale fizice, mentale sau emotionale este o rana nevindecata a stramosilor, înca prezenta genetic în tine.

Durerea emotionala a strabunilor este stocata la nivel de ADN.

Oamenii de stiinta înteleg acum felul în care suntem influentati genetic de strabunii nostri, la nivel fizic, emotional si mental, în comportamentul si modul nostru de viata.

Traumele experimentate de generatiile anterioare pot influenta structura genelor noastre, facându-le mai susceptibile la a declansa raspunsuri improprii la stres sau în fata situatiilor dificile.

Functionarea glandelor hormonale poate fi afectata la orice vârsta de traumele sau abuzurile blocate în trecut. Mostenim aceste gene de la strabunii nostri. Nu este necesar sa continuam si sa perpetuam aceste probleme emotionale sau fizice. Aceste experiente pot fi vindecate!

Andreea Stefanescu te invita la o dupa-amiaza de INTRODUCERE si DEMONSTRATIE LIVE de VINDECARE GENERATIONALA - GENERATIONAL HEALING™ - o oportunitate de experienta directa si de conexiune cu Strabunii, de împartasire si eliberare!

Un eveniment despre Strabuni, pentru a ne onora Strabunii!


                      Înscrieri la adresa:  http://bit.ly/BileteDemoIasi


Daca ai întrebari contacteaza-ne la:

 andreea@generationalhealing.com

 www.daretodreamancestors.ca

0755 912 796

Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala