IAN RAMON
IAN RAMON

Ian Ramon s-a nascut in sanul unei familii de persoane cu radacini puternice in domeniul spiritualitatii, primind darul comunicarii cu ingerii de la mama sa, iar de la tatal sau, radiestezist de nivel inalt, harul vindecarii cu palmele.


In consecinta copilaria a fost presarata cu jocuri de telepatie, jocuri de vindecare sau de detectare a vibratiilor subtile, indivizibile omului de rand.


Calatorind an de an pe intreg globul pentru a se pregati alaturi de cei mai renumiti genii si Maestrii ai vindecarii energetice, Ian Ramon, va poate oferi accesul catre un nou spectru de frecvente vindecatoare superioare oricarei tehnici energetice clasice fie ca va aflati in Iasi sau Bucuresti, Firenze sau Dubai, Romania sau America.


Initial folosea tehniciile pentru echilibrarea si sanatatea personala astfel incat a reusit sa-si vindece un cancer de oase, ulcer si altele, inclusiv dureri ingrozitoare pentru membrii familiei. Insa datorita solicitarilor de la cunostinte, prieteni care au inceput sa fie mai multe decat putea face fata in timpul liber, a renuntat la jobul full time de design/programare pentru aceasta pasiune Spirituala astfel incat din 2011, Ian Ramon, calatoreste in toata lumea oferind accesul Energiile Sanatatii Spirituale tuturor celor care isi doresc sanatate pe toate nivelele si sunt dispusi sa investeasca in evolutia lor.

Este invitat special de sotia sa Anne Marie la cursul Merkaba Inimii pentru a te sustine in procesul tau de vindecare, echilibrare si conectare la Sinele Spiritual.

Afla mai multe pe www.ianramon.ro

Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala