Imi este teama, deci exist!

Organizator: Psiholog Attila Pall. Terapie
Tip eveniment: seminar
Data: 17-02-2020 18:30
Durata: 3 ore
Locatie: Asociatia Pas Alternativ
Imi este teama, deci exist!
O frica poate fi depasita doar prin constientizarea existentei ei, intelegerea si acceptarea ei.
La inceput de an iti propun o serie de 6 sesiuni in care ne vom (re)descoperi frici mai vechi sau mai noi, vom afla ce se ascunde in spatele acestora, cum le putem depasi.

Participand la aceste intalniri de grup vei putea invata sa le intelegi, sa le depasesti, prin folosirea meditatiilor, autoanalizei sau prin diferite alte tehnici .Te vei afla in mijlocul unui grup minunat, care va facilita ca toate acestea sa se desfasoare intr-un mediu securizant si plin de intelegere .

Pentru ca locurile sunt limitate ,te rog confirma clar participarea rezervandu-ti locul prin sms la nr. 0745276714 sau prin mail attila.pall37@gmail.com
Daca simti ca aceste intalniri sunt pentru tine, te astept cu drag.

Facilitator al acestor intalniri este Attila Pall , terapeut prin regresia in vieti anterioare, psiholog, formator, etc.
Mai multe despre mine :

https://echilibrareenergetica.com/despre/Pentru participarea la o sesiune se recomanda o donatie de 50 lei, iar daca platesti in avans pentru cele 6 intalniri suma va fi de 160 lei. Daca vor fi sesiuni la care nu ajungi vei beneficia de inregistrarea acestora.

Te astept cu drag.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala