"In ritm cu Viata", cu Mihaela Stan, in fiecare marti, la Radio GAIA

Organizator: Radio GAIA
Tip eveniment: conferinta
Data: 26-01-2016 22:00
Durata: 7 zile
Locatie: Radio
Buna , sunt Mihaela Stan si te invit in fiecare marti, de la ora 22:00 la o emisiune interactiva, care te poate ajuta " sa-ti intri in ritm ".

Care ritm?

Ritmul este un aspect esential pentru fiecare dintre noi atunci cand ne referim la organizarea timpului si a vietii personale , la armonia din viata noastra , la modul de comunicare cu noi insine si cu ceilalti , dar mai ales la accesarea capacitatii de a ne trai viata cu incredere si bucurie .

Putem oricand schimba ritmul vietii noastre de la tristete la bucurie prin cunoastere , intelegere , constientizare , vindecare , dar mai ales prin iubire si iertare . Ritmul este de fapt o sincronizare cu tine insuti , cu visele si dorintele tale reale , este puterea de a te exprima armonios si intreg , fara sa depinzi de circumstante exterioare . Ritmul este conexiunea cu tine insuti , este materializarea celui mai sacru spatiu pe care il poti gasi : inima ta .

Cam acum trei ani , pe la 30 de ani , dupa incercari care aproape m-au daramat , pentru ca nimic din ceea ce faceam nu ma mai bucura , s-a produs o schimbare. Ceva s-a intamplat in momentul in care am constientizat toata nefericirea in care ma scaldam . Parca era ... o clipa foarte lunga... care mi-a adus un nou sens . Acea bucurie pe care o simti cand realizezi ca esti in viata , ca esti binecuvantat , chiar daca nu ai putut realiza asta pana in acel moment . Este adevarat ca totul pleaca din interior , pentru ca imediat noi oportunitati au aparut in viata mea prin cartile , cursurile si oamenii care mi-au iesit in cale . A fost un strigat sincer de ajutor atunci cand nu am mai crezut in nimic , apoi am lasat totul in voia lui Dumnezeu si s-a dovedit cu adevarat ca a fost o decizie inteleapta .

De aceea , in aceasta emisiune imi propun sa aduc invitati care au reusit sa-si schimbe ritmul vietii, sa aduca armonie , pace si vindecare in viata lor , dar care , in acelasi timp , au decis ca este important sa ajute si pe ceilalti, sa impartaseasca .

Cautarea intelegerii a cine sunt eu m-a ajutat sa ma bucur de cele mai simple lucruri din viata , de visele in care mi-am regasit speranta si credinta , m-a ajutat sa ma simt binecuvantata , conectata cu adevarat cu Sursa Vietii - DUMNEZEU sau cum vrea fiecare sa o numeasca .


Mihaela Stan organizeaza evenimente de dezvoltare personala si spirituala ; dar in acelasi timp este si formator si consilier de dezvoltare personala . Mai multe informatii aici: https://m.facebook.com/www.divin.ro

Puteti oricand sa lasati intrebarile si sugestiile dumnevoastra legate de aceasta emisiune pe pagina de facebook Radiogaiaromania , pe chatul de pe www.radiogaia.ro , sau o puteti contatcta direct pe Mihaela la bless_mihaela@yahoo.com

Va asteptam cu drag sa ne ascultati pe www.radiogaia.ro
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala