Initiere in Meditatia de Rescriere - Grupa 3

Organizator:
Tip eveniment: seminar
Data: 17-02-2020 08:00
Durata: 5 zile
Locatie: WhatsApp
Initiere in Meditatia de Rescriere - Grupa 3
IMPORTANT! ULTIMELE INSCRIERI SE POT FACE PANA LA ORA 23.00 A ZILEI DE DUMINICA 16.02.
TOT PE 16.02, LA ORA 24.00, VOI FACE O MEDITATIE DE CURATARE SI DE ARMONIZARE A ENERGIILOR GRUPULUI.

Ce este acest Curs?

Un program introductiv, structurat in sapte lectii, realizate lunea, miercurea si vinerea, pentru cei care doresc, sau simt nevoia, sa faca schimbari in viata lor si nu stiu de unde sa inceapa. Se adreseaza atat celor care nu au mai meditat niciodata, cat si celor care au mai experimentat diferite forme sau tipuri de meditatie.
Daca te simti atras de acest curs, acest lucru nu este intamplator! Inseamna ca urmeaza sa primesti informatii si experiente relevante pentru tine. Asculta-ti intuitia!


Unde si cum se desfasoara acest Curs?

Cursul se desfasoara chiar in telefonul tau, pe WhatsApp. Nimic mai simplu de atat! Intr-un grup inchis pe WhatsApp, eu, Florentina Berlan, cu o pregatire de 2 ani in terapia prin meditatie (peste 400 h de lucru cu clientii) si multi ani de meditatie individuala, trimit lunea, miercurea si vinerea, (doar ultima lectie va fi postata duminica), timp de 14 de zile, mesaje text, vocale si/sau video, cu exercitii, practici, meditatii si teme de lucru. Este vorba despre un tip special de grup pe WhatsApp. Tot ce postez in acest grup iti va aparea direct in conversatia cu mine, ca si cum am vorbi 1:1. Vei putea sa comunici doar cu mine si nu vei putea posta nimic in grup.
Am ales acest tip de setare ca sa pastrez scopul pentru care a fost creat grupul si sa protejez intimitatea tuturor participantilor.

Toate inregistrarile sunt facute cu vocea si energia mea, special pentru acest curs. Iar voi, participantii, faceti aceste teme independent, in spatiul fiecaruia, in timpul pe care il aveti disponibil. Nu este necesar sa fiti la o anumita ora online. Nu trebuie sa va prezentati fizic niciunde. Tot ce este necesar este sa va acordati 30 min/zi de lucru pentru a asculta teoria si a parcurge meditatiile ghidate.


Cursul incepe luni 17.02, chiar pe telefonul tau si se incheie pe 1.03, cu ultima lectie si concluziile programului..


Pentru cine este acest Curs?

Pentru oricine a constientizat importanta dimensiunii subtile a vietii si se simte pregatit sa rescrie propriile programe, credinte si limitari, pentru oricine e hotarat sa permita Intentiei si Sinelui sau superior sa schimbe modul in care gandeste, si implicit vede lumea. Ca prin magie, lumea din jur se va transforma si asta doar pentru ca, practicand meditatia, va veti mentine la un nivel mai inalt vibrational decat de obicei si veti experimenta viata de pe un nou palier de constienta, mai plin de frumusete, de bucurie si mai ales de iubire.


Cat costa si cum ma inscriu?

Cursul este GRATUIT.
Te inscrii trimitand un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon 0755051916, cu textul "Vreau sa particip!" si numele tau. Salveaza intai acest numar in agenda si, dupa primirea mesajului, eu te voi adauga in grupul de WhatsApp creat special pentru acest curs.

Recomandare! Se stie ca e mai usor de implementat un nou obicei daca faci schimbarea impreuna cu cineva cunoscut, asa ca iti sugerez sa trimiti invitatii prietenilor si familiei, ca sa parcurga impreuna cu tine acest program.


De ce sa te inscrii?

Pentru ca meriti sa iti acorzi acest cadou, la inceput de an.
Te astept cu drag!
Florentina
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala