Intoarcerea Zeitei Isis - Dezvelirea
Votati
Organizator: Zeita de Jad
Tip eveniment: seminar
Data: 15-05-2019 18:30
Durata: 3 ore
Locatie: Bucharest
Intoarcerea Zeitei Isis - Dezvelirea
Ingerii si-au ridicat din nou trompetele si o muzica minunata a inceput sa se raspandeasca departe in lung si-n lat in intreaga lume.

"Am vazut o mare minune in Cer, o femeie imbracata-n Soare cu Luna la picioarele ei, si pe capul ei era o diadema a celor 12 Stele".
Oh, Zeita Isis auzi si salveaza..

Zeita pe care am asteptat-o atat de mult s-a intors. Isis. Inanna. Isthar, ea este cunoscuta sub mai multe nume diferite. Una dintre cele mai puternice Zeite care a pasit vreodata pe Pamant.
Isis este energie pura a iubirii si a feminitatii. Intoarcerea Zeitei reprezinta Puterea Iubirii care iese la suprafata. Inainte de a experimenta o astfel de putere, atat femeile cat si barbatii trebuie sa permita trezirea deplina a celor mai inalte stari de iubire neconditionata. In cazul femeilor se afla in zona pantecului, templul sacru si sursa puterii. Templul Sacru are 7 chei Sacre, iar cei care patrund aici trebuie sa cunoasca foarte bine aceste chei pana cand sa poata accesa Cupa Sacra, Graalul. Nu am intalnit nicio femeie care sa nu fi trecut prin experienta violarii acestui templu sacru intr-o forma sau alta. Cand se intampla acest lucru, ea inchide portile din acea zona, fie ca o stie sau nu. La caderea Atlantidei, atunci cand Zeita s-a retras, cele mai sacre dintre Surorile sale au fost invatate sa pastreze ptr intreaga omenire informatia ezoterica detinuta de femei accesand iubirea neconditionata. Invataturile secrete nu puteau fi revelate pana cand omenirea nu va fi gasit echilibrul intre masculin si feminin. Ceea ce inseamna in sfarsit, o iertare profunda, o gratie plina de iubire neconditionata si o intelegere adevarata a Sursei Divine, care imbratiseaza deopotriva Divinul Masculin si Divinul Feminin ca Unul. In cea mai frumoasa dintre Creatii Ei sunt parteneri egali. Nu putem restabili echilibrul daca purtam in inima si in suflet Neiertarea, ci numai atunci cand propriul suflet este in echilibru, in inocenta sa adevarata, asa cum a fost creat de Divinitate-fara rusine sau vina, fara judecata, fara inasprirea mintii si a inimii. In calitate de femei trebuie sa aducem echilibrul insa nu revoltandu-ne, ci prin munca cu sine, prin practica iertarii in cele mai inalte forme ale sale.
Suntem chemate sa lucram intru Iubire


Draga mea, ce propun:

Impamantare, curatare si protectie, ghidare si indrumare sub amprenta divina a ingerilor;
Deschidem sezatoarea cu o mantra vindecatoare, sa ne bucuram de sunetele vindecatoare ale Universului muzical. Sa ne bucuram de noi ca suntem femei. Sa cantam si sa dansam.
Tehnica de respiratie vindecatoare ( eliberare, eliminare, curatare si purificare energii stagnante ( ficat, rinichi, stomac, organe sexuale)
Conectarea Spatiului Inimii cu Templul Sacru al Zeitei, prin sunetele curative;

Respiratia (yin&yang) vindecare si integrare- reprezinta de fapt controlul si ritmarea respiratiei, experimentand vehicularea energiei PRANA-ice si ajungand in final la un control deplin asupra suflurilor subtile.
Cele trei procese distincte dintr-un ciclu respirator sunt: expiratia, inspiratia si momentele de tranzitie dintre ele. In extenso, in procesul respiratiei putem identifica patru etape: inspiratia, retentia pe plin (retinerea aerului in plamani), expiratia si retentia pe vid (oprirea respiratiei dupa ce aerul este complet eliminat din plamani).
Pentru a practica cu succes si a obtine rezultate in controlul respiratiei, este necesar sa putem sa mentinem suficient de mult timp, stabil si confortabil totodata, o postura (ASANA) de meditatie.

Ritual divin de iertare si dezlegare.
„Iertare” inseamna literalmente „a renunta”, ca atunci cand o persoana nu mai cere restituirea unei datorii. Se spune ca iertarea este cea mai inalta forma a iubirii. Personal, imi place sa spun ca iertarea este calitatea celor puternici. Consider ca a ierta este un semn al puterii! Asadar, cand ceri iertare cuiva trebuie inteles un lucru fundamental: iertarea este un castig de care beneficiezi tu in primul rand. De ce? Intrucat tu esti cel care isi elibereaza sufletul de acea povara greu de purtat.
Exercitii active de feminitate;

Conectarea Spatiului Inimii cu Templul Sacru al Zeitei(pantecul) prin sunetele vindecatoare;

Reiki Healing Centre Isis- Pentacle or Star, Invocatie catre Marea Zeita Isis. Un ritual benefic pentru eliberarea toxinelor din organism, crearea abundentei in vietile noastre, stergerea aspectelor din vietile noastre trecute.
Fuziune intre masculin si feminin, unind Cerul cu Pamantul;

💮 Ceremonie Atingerea Ei, cunoscuta si sub numele de Mama Divina Isis, Zeita Misterelor, zeita naturii. Energia Isis ajuta la taria, puterea si frumusetea feminina, bucurie si stima de sine.

Exercitii de trezire a zeitei interioare;

Practica cu oul de jad, piatra sacra a Intelepciunii si Cunoasterii.
Bar vegan.
Incheiem sezatoarea cu Valsul Cosmic Isis.

OM 💗
Tinuta lejera, inima deschisa si voie buna.
Schimb de energie 68 ron
Vegan bar 😋

Locatie: Yoga Love Studio, Str. Frumoasa, Nr. 52, Interfon 012

Inscrieri prin mesaj text la 0766496355 (ex. Particip la evenimentul din 15 mai - nume)
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo