Jasmuheen - Restabilirea Unitatii pentru o lume in evolutie

Organizator: Editura For You
Tip eveniment: seminar
Data: 14-06-2019 09:00
Durata: 3 zile si 8 ore
Locatie: Bucharest
Jasmuheen - Restabilirea Unitatii pentru o lume in evolutie

Vino si alatura-te lui Jasmuheen pentru o prezentare intensiva, de 4 zile, a noului program de Restabilire a Unitatii!

„Cu cât mai multi dintre noi intra în starile mai profunde ale unitatii cu natura noastra esentiala pura, cu atât mai multe dintre zonele sale ni se dezvaluie… Aceste zone sunt câmpuri de posibilitati si cai de a fi situate dincolo de cele mai îndraznete închipuiri ale atâtor oameni. Totusi, explorarea si experimentarea constiintei unice în noi însine si cu ceilalti de pe pamânt este o calatorie atât de magnifica, încât ne aduce nenumarate revelatii si recompense. 


Lumea noastra evolueaza catre cea mai iluminata stare pe care atât de multi au visat-o, iar singurul lucru pe care îl putem controla acum este momentul potrivit, deoarece traseul a fost stabilit si determinat de inima pura a lumii noastre!”  

Jasmuheen

Durata: 14-17 iunie, zilnic de la 10.00 la 18.00
Locatie: Sala Roma, Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti
Pretul evenimentului este de 999 lei.

Programul de Restabilire a Unitatii…

 • este pentru aceia care sunt gata sa intre într-un flux mai consistent de pace, sanatate, fericire si armonie cu ei însisi si cu tot ce este viu;
 • este pentru aceia care apreciaza unicitatea si cultura noastra individuala, astfel încât sa ne putem bucura ca o singura natiune, traind în armonie pe Pamânt;
 • este pentru aceia care iubesc lucrurile simple care functioneaza;
 • este pentru aceia care sunt gata sa vibreze dincolo de modelul dualitatii si limitarii;
 • este pentru cei care sunt gata sa lase în urma trecutul si sa vada ca fiecare moment este unul nou; astfel, este pentru cei care sunt gata sa-si foloseasca energia mentala în moduri care dezvolta întregul;
 • este pentru cei care se bucura de constiinta adevarata a unitatii cu toti si pentru cei care sunt deschisi catre paradigma ascensiunii atât personale, cât si planetare;
 • în sfârsit, acest program le este destinat celor care sunt pregatiti pentru „zona mai mult decât orice”.
Pentru a realiza toate acestea, în programul nostru de Restabilire a Unitatii vom împartasi povesti de viata ce ne vor inspira, pe masura ce aplicam stiinta Unitatii cu o recodificare foarte specifica, folosind un sistem care a fost predat de nenumarate ori în multe lumi în evolutie, pentru a ajuta la finalizarea procesului lor de ascensiune.

 • Exista viata pe alte sisteme planetare în alte dimensiuni? Da.
 • Suntem cu totii telepati? Da.
 • Putem fi toti hraniti de prana, astfel încât nu mai trebuie sa ne hranim cu mâncare fizica decât pentru placere? Da.
 • Putem exista în cele mai adânci oceane de pace si fericire, în care viata ne este plina de har, iar inima ne este plina de recunostinta si traim cu adevarat în Paradis pe Pamânt? Da.
 • Exista o formula pentru toate acestea? Da.
 • Exista o formula pentru pace permanenta pe Pamânt? Da, da, da!
JASMUHEEN
Cu experienta în meditatie de peste 40 de ani, Jasmuheen este activa în 55 de tari, iar cele 42 de carti i-au fost traduse în 20 de limbi. Este iubita îndeosebi pentru simtul umorului si tehnicile simple, dar puternice, pe care le împartaseste cu generozitate neobosita.
Meditatiile ei sunt dinamice, inspirationale si aducatoare de constientizari profunde, iar instrumentele si armoniile sale angelice au eliberat multe persoane din traume fizice, emotionale si mentale adânci.
În 2007, a înfiintat Ambasada Pacii, cu programe de armonizare personala, globala si universala. Prin intermediul manualului gratuit, acestea au sporit calitatea vietii pentru peste 15 milioane de oameni pâna acum.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Brain Wave Producer