Kama festival

Organizator: Kama Festival
Tip eveniment: seminar
Data: 16-11-2019 10:00
Durata: 13 ore
Locatie: Cluj-Napoca
Kama festival
✨Primul Festival de Tantra din Romania are loc in 16-17 noiembrie la Casa Tranzit!✨ Check out: www.kamafestival.ro

Cu mult entuziasm echipa MUDRA te invita la prima editie a KAMA Festival, un eveniment dedicat spiritualitatii si a redescoperirii de sine prin yoga, workshopuri, mindfulness, muzica, dans si multe altele.

🥑🍲Mancare vegetariana la pranz oferita de Samsara Foodhouse🥑🍅, 💃🕺Tango workshop , Henna Painting☯, Ecstatic Dance Party, Reading Corner📜📜📜, Lounge area cu ceaiuri si cool bean bags, sesiuni de morning yoga si mindfulness 🧘‍♀🧘‍♂ sunt sarea si piperul din cele doua zile de festival.

KAMA Festival iti propune o experienta altfel!

Intr-o lume in care suntem mereu pe fuga, stresati si agitati, acest festival ne ofera sansa de a redescoperi armonia si echilibrul din viata noastra.
Relatia de cuplu este un aspect important in Tantra Yoga iar noi ne-am propus sa ii oferim un loc de cinste in cadrul KAMA Festival.
Fie ca esti intr-o relatie sau esti single, subiectele pe care le vom aborda iti vor oferi cu siguranta raspunsuri la cautarile tale interioare.

Festivalul este dedicat tuturor celor care sunt interesati de spiritualitate si dezvoltare personala, cat si celor preocupati de imbunatatirea unor aspecte ale relatiei de cuplu.

Daca practici Hatha Yoga sau alte ramuri ale traditiei yoga esti de asemenea binevenit sa participi la sesiunile noastre de yoga si meditatie, si chiar sa cunosti instructori yoga din tara si din strainatate care vor participa la KAMA Festival.

Cumpara biletul aici: https://www.iabilet.ro/bilete-kama-festival-46121/
Lista detaliata a speakerilor si a activitatilor se gaseste aici: https://kamafestival.ro/

Investitia ta!
🐦EARLY BIRD!!! ➡ 279 ron pana in 11 octombrie 2019
☀ FULL PASS ➡ 349 ron – pana in 15 noiembrie 2019
🌙 ONE DAY PASS ➡ 189 ron - pana in 15 noiembrie 2019
💕 COUPLE FULL PASS ➡ 599 ron (doua zile, pentru doua persoane)

Toate biletele includ 🥘mancare, oferita la pranz de catre partenerii nostri Samsara Foodhouse! Pentru mai multe informatii viziteaza site-ul nostru: kamafestival.ro

✨Vino si descopera placerile spirituale ale vietii! ✨ Te asteptam la KAMA Festival!

Pentru orice alte informatii nu ezita sa ne contactezi ⬇⬇⬇
📧 contact@kamafestival.com
☎ 0734264746
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala