Local chapter tmi transilvania

Organizator: Cursuri Hemi-Sync Romania
Tip eveniment: seminar
Data: 09-10-2019 17:00
Durata: 3 ore
Locatie: Cursuri Hemi-Sync Romania
Local chapter tmi transilvania
Ne dedicam timpul pentru ca voi sa va conectati !

Local Chapter Network - LCN ( Reteaua de capitole locale ) - creata si coordonata in intregime de catre voluntari dedicati , joaca un rol important in realizarea viziunii si misiunii Institutului Monroe . Capitolele locale sunt comunitati independente care ofera sustinere si oportunitate cursantilor TMI (The Monroe Institute) care doresc sa continue explorarea constiintei si sa evolueze si de asemenea , ofera si un punct de contact pentru cei care doresc sa invete despre Institutul Monroe , programele sale , tehnologiile SAM si Hemi-Sync® si explorarea constiintei .
In Capitolul local TMI Transilvania sunt acceptati si absolventi ale cursurilor Institutului Monroe , cat si persoane din afara lor , de asemenea si persoane care nu au experienta in tehnici meditative sau de explorare dar doresc sa invete si sa experimenteze starile de constiinta extinse .
Hemi-Sync® este o tehnologie de ghidaj audio cu baze stiintifice si testata clinic , care foloseste sunetul pentru a influenta undele cerebrale . Aceasta tehnologie patentata si foarte sofisticata este sustinuta de 50 de ani de cercetari .
Hemi-Sync® functioneaza prin generarea unor semnale audio complexe , multistratificate care actioneaza impreuna pentru a crea o rezonanta reflectata in forme de unde cerebrale unice , caracteristice specificelor stari de constiinta . Rezultatul este o stare de unitate totala a creierului , focusata , cunoscuta ca si hemispheric syncronization sau Hemi-Sync® , in care emisfera stanga si cea dreapta lucreaza impreuna intr- o stare de coerenta . Analogic , laserele produc o lumina focusata si coerenta .Hemi-Sync® produce o minte focusata , coerenta , care este conditia optima pentru a imbunatati performanta umana .

Serile de de meditatie au loc saptamanal , o mica taxa poate fi perceputa .
Inscrieri si alte detalii se comunica in privat .

Outreach Trainer & Local Chapter Lider TMI Transilvania :
Alina Redenciuc

Email: tmitransilvania@yahoo.com
Tel. 0745 148834

http://www.meditatie-hemi-sync.ro/
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala