Meditatia Inimilor Gemene
Votati
Organizator: Pranic Healing Center BucureČ
Tip eveniment: seminar
Data: 15-04-2019 18:00
Durata: 2 ore
Locatie: Bucharest
Meditatia Inimilor Gemene
Meditatia se desfasoara in fiecare Luni, incepand cu ora 19:00, la centrul de Pranic Healing din Bucuresti, BD. Ferdinand, 18, Interfon 32, Etaj 1. Intrarea este libera, neconditionata si se accepta donatii. La finalul meditatiei, fiecare participant va primi din partea terapeutilor centrului, curatare si echilibrare energetica. Va asteptam!

Despre Meditatia Inimilor Gemene:

Cunoscuta si sub numele de ā€œMeditatia Bunatatii Iubitoareā€, ā€œMeditatia Inimilor Gemeneā€ face parte integranta din sistemul dezvoltat de catre maestrul Choa Kok Sui si este o variatie a meditatiei Metta din Budism. Ea este practicata cu scopul de a realiza deschiderea catre Constiinta Cosmica si Luminarea Spirituala.

ā€žMeditatia Inimilor Gemeneā€poate fi folosita pentru a binecuvanta un anumit loc, o familie, o companie, o tara, precum si relatii de orice fel. Un exemplu elocvent este cel din Brazilia unde, undeva, intr-un oras, era o zona plina cu oameni antisociali, infractori etc. Un grup de oameni au inceput sa binecuvanteze locul prin ā€žMeditatia Inimilor Gemeneā€ si, dupa un timp, acesti oameni au parasit locul.

Aceasta forma de meditatie se bazeaza pe certitudinea ca in corpul uman, chakrele majore sunt puncte de intrare catre anumite orizonturi sau constiinte. Pentru a realiza constiinta cosmica, este necesar sa fie activata chakra Coroanei. Inimile Gemene se refera la chakra Inimii sau chakra Anahata si la chakra Coroanei. In timp ce chakra Inimii este centrul Inimii Emotionale, chakra Coroanei este centrul Inimii Divine.

Maestrul Choa Kok Sui spune ca o persoana a carei aura nu este curata, nu poate gandi limpede. Meditatia Inimilor Gemene ne ajuta la curatarea aurei noastre cu energie spirituala. Cand meditam pe Inimile Gemene, invocam iubirea divina si binecuvantarile divine. Evenimentele fericite pe care maestrul ni le cere sa ni le amintim, deschid chakra noastra Coroana si chakra Inima. Devenim receptivi la a primi pacea divina. Aceasta energie spirituala ne ajuta sa ne curete aura si, prin urmare, suntem capabili de a vedea si de a intelege totul cu o mai mare claritate.

Maestrul Choa Kok Sui.

Prin urmare, in cazul in care suntem capabili de a practica aceasta meditatie, in mod regulat, vom fi capabili de a avea o aura curata si o gandire clara. Gandurile negative vor sta departe, si putem vedea viata cu mare pozitivitate.

Practica obisnuita a Meditatiei Inimilor Gemene asigura o mai buna sanatate fizica, emotionala, mentala si spirituala pentru practicant. Un practicant al acestei meditatii va experimenta o transformare completa a Sinelui intr-o perioada scurta de timp. Stresul, negativitatea, turbulentele emotionale, furia, tulburarile fizice si bolile pot fi tratate si vindecate prin puterea acestei meditatii. Atunci cand astfel de tehnici de meditatie sunt practicate de un numar mai mare de oameni, efectul este mult mai puternic. Prin aceasta meditatie se poate, de asemenea, sa se binecuvanteze intregul pamant si sa se sustina armonia si pacea.

Cand practicantul face Meditatia Inimilor Gemene, energia divina sau energia spirituala coboara asupra persoanei, umplandu-o cu lumina divina, dragoste si putere. Energia divina care trece prin cordonul spiritual si centrele practicantului curg spre aura. Acest lucru duce la eliminarea gandurilor si a emotiilor negative, curatand astfel aura.

Beneficiile acestei meditatii includ o gandire si capacitate rapida de a lua decizii. Astfel ca, aceasta meditatie poate aduce celor care lucreaza in corporatii avantaje suplimentare. Oamenilor cu meserii stresante, le este mai mult decat utila. Bunaoara, un medic specialist ca si-a imbunatatit considerabil calitatea gandirii, aceasta devenind mai clara si mai rapida.

Unele dintre beneficiile holistice includ:

Realizarea armoniei interioare.
Stabilitatea psihologica prin curatarea Aurei si a chakrelor.
Meditatia regulata accelereaza dezvoltarea spirituala.
Meditatia energizeaza celulele creierului, mintea devenind mai clara si viteza de gandire se mareste.

. Maestrul Choa Kok Sui.
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo