Meditatie ghidata si dialog

Organizator: Bodhi Studio
Tip eveniment: seminar
Data: 20-11-2019 19:30
Durata: 2 ore
Locatie: Bucharest
Meditatie ghidata si dialog
Meditatie ghidata - Meditatia este probabil cel mai important proces in cunoasterea de sine. De multe ori este gresit inteleasa si asta ne face sa ne indepartam de scopul ei. Meditatia in forma ei cea mai pura este lipsita de imaginatie, intentie, concentrare, dorinta de a schimba momentul prezent in orice fel. Toate acestea nu fac decat sa aduca tensiune si astfel sa ne indeparteze de experimentarea adevaratei noastre naturi. Meditatia este imbratisarea momentului prezent asa cum este el, imbratisarea noastra asa cum suntem noi, cu bune si rele, acceptarea gandurilor, sentimentelor, emotiilor, fara identificare cu ele si fara a incerca sa le oprim sau a ne implica activ in ele. Atunci cand reusim asta sinele nostru adevarat ni se releva sub forma non-spatiului de pretutindeni si a uniunii cu tot ceea ce exista. Rolul meditatiei ghidate este sa ne poarte in acest spatiu in mod natural.

Dialog - In cea de-a doua parte, vom ramane in spatiul gasit in meditatie. Vom vedea cum este sa ne percepem pe noi, ceilalti si tot ce exista dintr-un alt spatiu. Dintr-un spatiu de expansiune, conectare, uniune cu tot ceea ce este. Din acest spatiu vom vedea ce apare la suprafata. De multe ori experimentam stari de beatitudine, liniste, iubire neconditionata. Alteori emotii blocate, stari zavorate in noi de foarte mult timp. Deasemena este un spatiu in
care vom vorbi despre meditatie, despre ce merge si ce nu merge in practica noastra, despre experienta traita, cu mai multa claritate.

***

Despre Bogdan Faita:(https://www.facebook.com/MeditatiecuBogdan)

Sunt un cautator ca si tine, iubitor de oameni si de viata in toate aspectele ei. Am inceput cautarea de sine in urma cu zece ani. Am fost influentat/ghidat de maestri precum Adyashanti, Mooji, Osho si altii. Imbratisez atat non-dualitatea cat si umanul din noi. Simt ca numai atunci cand acestea doua vor fi armonios integrate conflictul interior se va stinge si vom putea trai o viata in liniste si iubire asa cum ne dorim.
Iubesc meditatia in forma ei cea mai simpla si pura. Cred ca toti cautam spatiul sinelui, linistea interioara chiar daca o facem prin spiritualitate sau alte cai, fiind mai mult sau mai putin constienti de asta. Desi este natura noastra si cel mai simplu lucru de trait vad ca data fiind complexitatea mintii ne este greu de multe ori sa experimentam acest spatiu si sa ,,ramanem’’ acolo. Te invit sa ne conectam, sa ne uitam unul la altul cu liniste si compasiune. Meditatia, introspectia de sine si impartasirea din liniste sunt metodele cu care rezonez si pe care imi doresc sa le exploram.

***

In fiecare miercuri, 19:30-21:00

50 ron/clasa
320 ron/abonament 8 sedinte la toate clasele studioului
420 ron/abonament 12 sedinte la toate clasele studioului

Daca costul reprezinta un impediment in a participa, orice donatie este binevenita.

Inscrieri: www.bodhistudio.ro/program
Contact: 0752 240 146 email: contact@bodhistudio.ro


***

In cazul in care, din motive personale, nu te poti prezenta la clasa si ti-ai rezervat deja locul, te rugam sa anulezi rezervarea cu minim 3 ore inainte printr-un email la info@bodhiyoga.ro sau mesaj la numarul 0752 240 146 pentru a evita pierderea sedintei din abonament.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala