Termeni si Conditii
Folosind acest site sunteti de acord cu urmatorii termeni si conditii. Ne rezervam dreptul de a schimba, aduce la zi si revizui acesti termeni conform cu schimbarile si actualizarile site-ului. Va rugam verificati periodic acest site pentru a revedea actualizarile termenilor.

1. Continutul Site-ului
Sunteti de acord ca tot continutul si materialele disponibile pe acest site, incluzand textul si grafica sunt protejate de copyright (drepturi de autor legea nr.8 din 14 martie 1996 privind drepturile de autor), marci inregistrate, servicii inregistrate, patente, sau alte drepturi private si alte legi si ca folosinta lor este restrictionata de termenii prezentei intelegeri.
Folosirea continutului sau a materialelor de pe acest site in forma integrala sau partiala pentru orice scop fara permisiunea in scris de la Evenimente Spirituale este strict interzisa. Sunteti de acord de asemenea ca nu veti crea lucrari derivate ale acestui site sau a produselor oferite in cadrul lui.

2. Continutul Organizatorilor
Sunteti de acord ca tot continutul listat la pagina de evenimente sunt materialele publicate pe acest site de catre Organizatorii de evenimente si sunt protejate de copyright (drepturi de autor legea nr.8 din 14 martie 1996 privind drepturile de autor), marci inregistrate, servicii inregistrate, patente, sau alte drepturi private si alte legi si ca folosinta lor este restrictionata de termenii prezentei intelegeri.
Folosirea continutului sau a materialelor de pe acest site in forma integrala sau partiala pentru orice scop fara permisiunea Organizatorilor este strict interzisa.
Continutul listat la pagina de evenimente este publicat de catre Organizatorii, drept urmare Evenimente Spirituale NU ofera nici un fel de garantii privind acuratetea datelor. Astfel Evenimente Spirituale NU garanteaza ca materialele publicate de Organizatori nu contin erori sau ca ele pot fi corecte. Folosind acest continut, eliberati site-ul Evenimente Spirituale si reprezentantii sai legali de sub orice obligatie, pretentie si responsabilitate care reiese din folosinta sa.

3. Responsabilitate functionala
Evenimente Spirituale nu ofera niciun fel de garantie de vreun fel referitor la functionarea acestui site. De asemenea, Evenimente Spirituale nu garanteaza ca publicarea si accesul la aceste materiale nu va fi intrerupt si nu garanteaza ca materialele nu contin erori. Evenimente Spirituale nu garanteaza ca site-ul in sine sau serverul care il gazduieste este liber de virusi sau orice altceva care poate provoca daune. De asemenea nu garantam ca toate defectele pot fi corectate. Evenimente Spirituale nu isi asuma nicio responsabilitate pentru niciun continut pe care le gasiti pe site-uri care se leaga fie la acest site fie din acest site. Nu garantam si nu giram pentru nici un site care se gaseste in lista de bannere sau site-uri partenere, folosirea acestor site-uri este responsabilitatea Dvs.

4. Securitatea datelor personale
Datele personale ale dumneavoastra sunt securizate si vor fi folosite de Evenimente Spirituale numai in scopul declarat al acestui site. Nu dezvaluiti datele de logare unor alte persoane si nu le stocatii in medii informatice nesigure, in aceste situatii Evenimente Spirituale isi declina orice responsabilitate. Adresa de email va fi folosita in scopuri publicitare doar de Evenimente Spirituale si numai in cazul in care ati bifat ca sunteti de acord sa primiti promotii de la noi.

5. Abonarea la newsletter
Intelegeti ca inregistrandu-va numele si adresa de email pe pagina de inregistrare a site-ului va inscrieti la un abonament online de anunturi gratuite, fara obligatii, care ofera informatii specifice site-ului. Acest abonament (denumit si newsletter) este oferit ca un serviciu gratuit de Evenimente Spirituale si face parte integranta din site, astfel pentru continutul acestor mesaje se aplica punctele de mai sus. Datele Dvs sunt inregistrate la inscriere precum si cererea Dvs de abonare, astfel Evenimente Spirituale este complet eliberat de responsabilitate si nu poate fi acuzat de incalcarea legii privind trimiterea mesajelor electronice nesolicitate (SPAM). Fiecare mesaj electronic contine link de dezabonare de la acest newsletter gratuit.