Mihaela Paiu
Mihaela Paiu
Cine sunt eu?
Un om, prima data, care traieste o bucurie, o stare minunata atunci cand este in preajma oamenilor si a carui scop este acela de a sustine oamenii in demersul lor de vindecare pe toate planurile: fizic, mental-emotional, sufletesc si spiritual.
In acest scop sustin conferinte, ateliere practice, cursuri initiatice si sesiuni individuale, in functie de necesitatea si dorinta fiecaruia.
Unul din darurile mele este acela de a ma putea conecta la tine, la simtirile tale si la sufletul tau pentru a te putea conduce, ghida si sustine pe drumul potrivit tie.
Orasele in care sustin activitatea sunt: Bacau, Iasi, suceava, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara si Bucuresti.
Cursul de suflet este Munay Ki - Urmatorul pas în evolutie, pe care îl sustin periodic in orasele mentionate anterior, dar si la cerere în alte localitati.
O buna modalitate de cunoastere, regasire si vindecare este prin participarea la atelierele de vindecare emotionala pe care le sustin periodic, si care au diverse teme, cum ar fi acceptarea, lucrul cu propriile rani, neacceptari, familie, dorinte, stresul... în functie de ce este necesar.
Un alt curs, pentru toate nivelurile este acela de Anatomia energetica a corpului uman, in 3 module, adresat celor ce doresc sa înteleaga si sa Experimenteze energia, chakrele si lucrul cu energia, este un curs care are ca scop propria evolutie spirituala, începând cu a te descoperi si continuând cu vindecarea si avansarea.
Ma puteti gasi la email mihaela.paiu@gmail.com sau 0736304383.
#cursurispiritualitate
#recuperareasufletuluisiadestinului
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala