Mirabai Ceiba - Agua de Luna
Votati
Organizator: Calatoria Inimii
Tip eveniment: concert
Data: 22-05-2019 20:00
Durata: 2 ore
Locatie: Bucuresti
Mirabai Ceiba - Agua de Luna
Exista locuri, momente, oameni care au darul de a crea împrejurul lor contextul pentru ca trairi spirituale uriase sa se produca. Markus si Angelica, eterni îndragostiti, emana împrejurul lor un fel de vraja, un fel de câmp tulburator care are darul de a-i pune pe oameni în contact cu propriul lor Adevar.
Ei creeaza experienta spirituala prin cele mai simple, elementare si umane mijloace. În prezenta lor, armurile stralucitoare facute din gândire ale ego-ului se topesc, se petrece un fel de prabusire în interior, în centrul fiintei si oamenii încep sa vibreze, lacrimile curg pe obraz, nu de durere ci mai degraba de o bucurie fara obiect, sunetele fac realitatea sa curga si miracolul se întâmpla. O experienta spirituala! De aceea, Markus si Angelica, sau Geli, cum o alinta prietenii, fac parte dintre aceia care creeaza oaze de traire în Calatoria Inimii.

Markus si Angelica sunt Mirabai Ceiba si oaspetii Calatoriei Inimii în mai 2019. Noi nu facem ”concerte”. Facem calatorii de constiinta si acest Concert este o Calatorie magistrala. Va veti prabusi în interiorul propriei voastre inimi! Mirabai Ceiba fac o muzica a iubirii si a Inimii, în perfecta rezonanta cu experienta de transformare interioara a Umanitatii acestui moment. Este un balsam pentru Suflet în timpuri în care durerea, nebunia si razboiul, tensiunea si depresia par sa fie atotstapânitoare. Fata în fata cu acestea, zice Markus,realizând fragilitatea vietii, singura noastra revansa este sa traim cu exuberanta fiecare clipa, caci asta ne pune în contact cu nemurirea si maretia Sufletului nostru.

Înainte de a fi un concert de muzica live cu una dintre cele mai minunate trupe de muzica spirituala ale planetei, evenimentul de la Bucuresti din mai este o Calatorie a Inimii si o experienta pe care nu o poti uita. Face parte dintre acele mijloace simple, elementare de a trai Adevarul despre noi însine. În ciuda a ceea ce crede mintea noastra, poarta este deschisa, chiar aici, chiar acum. Doar treci prin ea!

Detaliile despre acest concert vindecator le gasesti aici:
http://www.mirabaiceiba.ro/
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo