Miscarea sufletului - Workshop de Constelatii familiale

Votati
Organizator: PsiHolistArt
Tip eveniment: seminar
Data: 18-06-2019 16:30
Durata: 4 ore
Locatie: Timisoara
Miscarea sufletului - Workshop de Constelatii familiale
🌎 O calatorie in profunzimea sufletului ❀Έ

πŸ‘‰ Te invitam sa descoperi dreptul la viata, la iubire printr-o calatorie in sistemul familial, in lucrurile profunde sau dincolo de cunoscut, prin Metoda Constelatiilor familiale. Ne vom conecta la Campul familial, ne vom uita cu smerenie si iubire la acele lucruri care sunt pregatite sa fie vazute, permitand vietii sa curga, permitandu-ti sa traiesti liber si viu in propria viata.

πŸ‘‰ Purtam cu noi problemele celor care au fost inaintea noastra in familie: lucruri nespuse, pierderi, decese, avorturi, traume, suferinte. In aceste conditii e greu sa rezolvi diverse probleme pe care le ai, ducand intregul bagaj, trezindu-te ca iti e greu sa ai o relatie, ca iti e greu sa faci bani, ca suferi de o boala sau simti ca nu te afli in locul tau. Constelatiile familiale sunt de multe ori magie in eliberarea sufletului de toate aceste bagaje.

πŸ‘‰ Metoda constelatiilor familiale este o tehnica terapeutica de grup, care aduce in prim plan impactul dinamicii relatiilor familiale asupra modului in care ne traim astazi viata. Intemeietorul acestei metode este Bert Hellinger (Germania). Mai multe informatii despre metoda gasiti aici: www.theknowingfield.com

𝗖𝗨𝗠 𝗩𝗒𝗠 π—™π—”π—–π—˜ - va fi un workshop experiential, in care vom face:
⚫Έ ritualuri, in care fiecare participant va avea ocazia sa lucreze
⚫Έ constelatii familiale individuale, in care persoana care va dori sa lucreze va prezenta pe scurt problema ce se doreste a fi rezolvata si cateva date care vor fi necesare din istoria familiei. Dintre participanti vor fi alese persoane care sa reprezinte elemente ale constelatiei, care vor exprima prin experimentarea directa, trairile aparute in campul constient. Prin impartasirea acestor senzatii si exprimarea unor fraze vindecatoare, campul va fi asezat spre vindecarea sufletului.

Chiar si acele persoane care nu vor lucra propria constelatie vor avea propriile insighturi, vindecari sau raspunsuri la situatiile de viata, astfel participarea la acest workshop nu este conditionata de aducerea unei probleme personale in discutie.

In functie de tipul problematicilor prezentate, in timpul alocat vor putea fi efectuate 2-3 Constelatii.

********
β€žCand intelegem legile sistemice care permit iubirii sa se desfasoare, putem ajuta familii aflate in suferinta sau persoane sa gaseasca solutii. Este profund miscator sa observi clienti care abordeaza Ordinele Iubirii. topindu-se spontan in iubire dulce si intima, chiar si dupa o viata intreaga de ura, furie si abuz.” Bert Hellinger – Love s hidden symmetry

********
π‚πˆππ„ π…π€π‚πˆπ‹πˆπ“π„π€π™π€Μ†:
πŸ‘©β€πŸ« Dr. Alina Tamas – Facilitator Constelatii familiale in supervizare, Psihoterapeut in formare - Psihodrama clasica, Master NLP

πŸ‘©β€πŸ« Psih. Lidia Cotosman – Facilitator Constelatii familiale in supervizare, Psihoterapeut, Fondator Centrul de dezvoltare personala Psiholistart, Master trainer NLP, Consultant Panorama sociala etc.

πŸ•‘ 𝗖𝗔̂𝗑𝗗: Marti, 18 iunie, orele 17.30-21.30

πŸ’² π—œπ—‘π—©π—˜π—¦π—§π—œπ—§Μ¦π—œπ—˜: 90 RON

🌎 π—¨π—‘π——π—˜: Sediul Psiholistart, Timisoara, Str. Coriolan Baran nr. 22

INSCRIERI si INFORMATII:
☎Έ 0745.388046 (Lidia) sau 0729.218.918 (Alina)
πŸ“§ e-mail: office@psiholistart.ro
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo