Munay ki
Votati
Organizator:
Tip eveniment: seminar
Data: 18-05-2019 12:00
Durata: 1 zi si 5 ore
Locatie: Bucharest
Munay ki
De mii de ani, traditia orala a transmis de-a lungul generatiilor acele adevaruri pe care acum le cautam, nimic altceva decat raspunsurile la intrebarile pe care, in mod natural am ajuns sa ni le punem.

Am fost invatati, ca ceea ce nu putem explica prin cunoasterea proprie sau ale stiintelor ce ne sunt "proptele" pe diverse ramuri, sa catalogam in " mister". Problemele s-au rezolvat astfel, nu pot fi explicate deoarece " NU SE POATE", "E IMPOSIBIL"! Tot ce vedem astazi si nu intelegem se datoreaza perceptiilor pe care le-am acumulat in cursul vietii: asta nu se poate, cealalta e peste puterile omului, alta e imposibil de realizat.
Niciodata nu ni s-a spus sa ne uitam "IN NOI INSINE".
Spiritul samanic reuseste smulgerea omului din mlastina convingerilor proprii si amorteala asteptarii unor ocazii ce nu vor sa apara "ca prin farmec"!

Samanismul este o aventura al carui obiectiv este de a gasi scopul existentei noastre, de-a descoperi cine suntem si ce suntem si mai ales de ce suntem asa cum suntem! Insa, mai inainte de a incepe, indreptati-va atentia asupra minunii reprezentate de fiinta voastra. Minunea de a exista!
Avem un corp fizic, un psihic (programul care contine ganduri, cuvinte si insiruiri de imagini care abiliteaza corpul fizic sa functioneze in diferite moduri) si un suflet ( CORP DE LUMINA, din abordarea samanica) dar, noi suntem SPIRIT! Adevarata noastra fiinta este spirituala, cu deschideri fizice si mentale, un Spirit cu corp fizic prin intermediul caruia putem trai consecintele propriilor alegeri si actiuni, precum si ale celorlalti, atat in mod individual cat si colectiv.

Viata pe Pamant este, astfel, o calatorie facuta de Spirit pentru a se exprima prin intermediul experientelor lumii fizice.
Spiritul este esenta fiintei noastre si caracterul ei angelic.
Spiritul este scanteia vietii.
Sufletul este lumina vietii.
Psihicul este modelatorul vietii.
Corpul este forma fizica pe care viata o adopta.

Sintagma MUNAY Ki provine din limba Quechua a poporului Laika si inseamna "Te iubesc!" sau " Fii asa cum esti".

Ritualurile MUNAY Ki se prezinta sub forma unor transmisii energetice care schimba campul de lumina al initiatului. Aceste ritualuri ( transmisii energetice) sunt un proces in noua pasi sau etape, un proces care vindeca ranile trecutului prin constientizarea naturii noastre divine, prin transformarea campului energetic uman si re-informarea ADN-ului nostru pentru a ne dezvolta un corp, cu alte date biologice, un corp luminos!

Mai mult decat o simpla emotie, MUNAY este vazut ca atitudinea de respect si apreciere pentru tot ceea ce ne inconjoara. Astfel, prin MUNAY, cu ajutorul inimii putem comunica cu toate cele cinci taramuri ( mineral, vegetal, animal, uman si Apukunas - cel al fiintelor de lumina).
Acum este momentul sa pasim in propria noastra calatorie initiatica, de vindecare interioara, o sansa de a ne conecta la extraordinara lume a creatiei.

Ritualurile MUNAY Ki se impart in trei categorii:
- ritualurile de baza ( ritualul vindecatorului, ritualul de protectie, ritualul armoniei, ritualul clarvazatorului);
- ritualuri transmise pe linie energetica ( ritualul pastratorilor zilei, ritualul pastratorilor intelepciunii, ritualul pastratorilor pamantului)
- ritualurile ce vor veni ( ritualul pastratorilor stelari, ritualul creatorului)

In timpul celor doua zile de transmisii energetice, vom fi acompaniati de cinci calatorii samanice - meditatii ghidate pentru a intra in contact cu o parte a naturii tale interioare.
Pe langa ritualurile propriu zise si calatoriile samanice ce includ deschiderea spatiului sacru personal si al spatiului in care se lucreaza, veti primi suportul de curs, filmele de prezentare ale societatii Four Winds si muzica ce ne insoteste la fiecare pas, o diploma de participare si Piatra Pi.
Piatra Pi se primeste in cadrul ultimului ritual - Ritualul Creatorului si inseamna pentru fiecare primul pas in samanism. Poate fi folosita in vindecare ( personala sau a altora).

Va cer doar sa va permiteti deschiderea inimilor si sa lasati misterul sa se dezvaluie prin experienta directa traita in mod constient la MUNAY KI!

Costul pentru cele doua zile de initieri este de 350 lei.
Pentru inscrieri ma puteti contacta la adresa: zeita9diana@gmail.com sau la telefon 0725/452174
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo