Muzica - instrument in managementul dezvoltarii personale
Votati
Organizator: Flower of Life Foundation,
Tip eveniment: seminar
Data: 17-04-2019 18:00
Durata: 2 ore
Locatie: Bucharest
Muzica - instrument in managementul dezvoltarii personale
Concert de muzica a stilului khoomei (arta tuvana a cantatului din gat) din Republica Tuva, Siberia, sustinut de Nikolay Oorzhak si Elena Kokorina, Amir Oorjak
Cantatul din gat practicat in Tuva, Khoomei, Hooliin Chor (in mongola, "gatul" in armonie sau armonia gatului) este o varianta speciala de cantari practicate locuitorii din Mongolia, Mongolia Interioara, Tuva si Siberia. In 2009, a fost inscris pe Lista reprezentativa a patrimoniului cultural imaterial al umanitatii UNESCO, sub numele de Arta Mongola a Cantatului (Mongolian art of singing), KHOOMEI.
In varianta mongola a cantatului din gat, cantaretul se acompaniaza singur cu un instrument. Isi tine singur isonul, iar peste ison mai produce un sunet din aceeasi gama armonica a sunetului de baza. Cantaretul foloseste diverse tehnici vocale pe acelasi sunet.

Nikolay stapaneste si foloseste toate tehnicile vocale, putand canta orice stil de muzica doreste. Folosirea imbinata acestor tehnici duce practic la maiestria sa in Khoomei, Arta tuvana a cantatului din gat.
Nikolay sustine seminarii in diferite orase din Rusia, Ucraina si Europa, predand cantatul din gat si folosind sunetele armonice pentru vindecare si dezvoltare personala.

In 1995, Nikolay a fost invitat in India la celebrarea aniversarii de 60 de ani ai Sfintiei Sale Dalai Lama.

A participant la Festivalul International de Jazz "Jazz pe Nipru" care a avut loc in octombrie 2004 la Dnepropetrovsk.
In perioada 15 iulie - 18 iulie 2004, a participat la un festival international de jazz organizat de Fundatia Maximilian Voloshin din Koktebel.

In 2002, a avut un tur de trei luni, plin de success, in Canada si SUA la invitatia lui Steeve Sklar (Asociatia Internationala pentru Cantecul Armonic) si Societatea Samanica din Canada. In timpul acestui tur, a avut o intalnire cu doctorul Michael Harner, fondatorul si directorul Fundatiei pentru Studiile Samanice, care a evaluat abilitatile lui Nikolay ca fiind foarte inalte.

In 2015, Nikolay este unul dintre castigatorii «Музыка Земли» 2015 (Festivalul “Muzica Pamantului”) desfasurat la Moscova.

Un moment cultural inedit .

Data 17.04.2019 , ora 19

Locatia :
Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Chimie,Amfiteatru R3
B-dul Regina Elisabeta nr. 4-12, Sector 1, Bucuresti

Organizatori:
Fundatia Floarea Vietii
Universitatea din Bucuresti
Centrul de Managementul Resurselor Umane, Facultatea de Administratie si Afaceri
Centrul de cercetare Transdisciplinara, Facultatea de Administratie publica, Scoala Nationala de studii politice si Administrative

Parteneri:
Puritate si Lumina SRL

Contact:
Ana Tanasuc
telefon 0733 623 497
email: onespiritro@gmail.com

Intra aici sa cumperi biletul
https://www.iabilet.ro/bilete-muzica-instrument-in-managementul-dezvoltarii-personale-41847/

Locurile sunt limitate. Biletele vor fi achizitionate doar prin reteua iabilet.ro

Intrarea la eveniment se face doar in baza biletului cumparat pe iabilet.ro

Copii cu varsta pana in 10 ani, pot participa gratuit.

Pretul unui bilet este 110 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro
si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo