Nicoleta Popliceanu
Nicoleta Popliceanu
Despre Nicoleta Popliceanu

Buna, numele meu este Nicoleta I. Popliceanu si iubesc sa imi folosesc capacitatile spirituale sa ii ajut si ghidez pe oameni sa manifeste viata de vis pe care o doresc. Adesea fac asta prin reprogramarea mintii lor subconstiente si invatandu-i sa-si foloseasca puterea nelimitata a mintii si talentele speciale pe care fiecare le are, fara nicio exceptie. Desi sunt un trainer intuitiv, sunt o fata practica, astfel incat le ofer instrumente eficiente pe care pot continua sa le foloseasca singuri si dupa ce programul de dezvoltare personala si spirituala s-a incheiat.

Ca Expert in reprogramarea subconstientului, Instructor si Vindecator intuitiv, munca mea fantastica este sa ii ajut pe oameni sa foloseasca cat mai mult potentialul lor infinit.

De la lucrul online cu peste 13 000 de persoane, am facut 1000+ consultatii individuale si de grup cu clienti din toate mediile, in Romania si in alte tari din Europa. Sa schimbi perspectiva oamenilor, este unul dintre cele mai bune joburi din lume, pentru ca atunci cand un om invata cat de infinita este puterea lui, destinul sau este total transformat si impacteaza mediul social si profesional in care traieste si lucreaza, ajutand la evolutia planetei. Chiar si familiile clientilor mei beneficiaza de o dinamica diferita, atunci cand odata schimbati aduc mai multa valoare si fericire acasa.

Convingerea mea este ca poti sa iti schimbi destinul.

Ai observat ca unii oameni pot sa atraga usor, fara efort in vietile lor, norocul, fericirea, abundenta si dragostea? La serviciu ei sunt cei mai bine platiti, avanseaza usor, sunt populari, se imprietenesc cu toata lumea si radiaza de sanatate si buna dispozitie? Ei au o viata plina de stralucire si par cumva sa fie un magnet pentru toate lucrurile bune.

Dar daca esti ca cei mai multi dintre oameni, s-ar putea sa nu fii complet sarac si nefericit, dar sa muncesti din greu, sa obtii lucrurile cu mult efort si sa te stresezi si sa ai griji mai mult decat ti-ai dori. Tanjesti dupa mai multa libertate in viata, mai multa fericire si siguranta financiara. Sau poate ca nu ai timp sa te bucuri de viata, sa ai o familie sau sa calatoresti din cauza problemelor.

Misiunea mea personala este sa ii fac pe oameni sa inteleaga cat de mult valoreaza si cum se procedeaza ca sa ai viata pe care o doresti, usor, fara suferinte, lipsuri si mult stress. Oricine este dispus sa investeasca putin timp, poate sa isi schimbe viata si sa inceapa totul de la un nou nivel de calitate a vietii!

Aminteste-ti- Este usor si TU poti!

Multi oameni cand se uita la vietile celor care au succes, simt cum li se scurge puterea si se gandesc: "El este cineva, are un nume, eu n-o sa ajung niciodata acolo!". Oamenii au tendinta sa-si spuna lucruri, cum ar fi: "Trebuie sa fii special, unic", "Trebuie sa muncesti din greu ca sa ajungi bogat", "Trebuie sa ai bani ca sa faci bani", "Nimeni nu ma ajuta", dar adevarul este ca majoritatea oamenilor de succes pe care ii cunosc nu au construit succesul cu asemenea programe.

Este necesar, mai intai, sa stii adevarul despre fericire, succes si bani si sa ai programele care te ajuta sa faci lucrurile; nu programele, alegerile si actiunile care te saboteaza si iti aduc ceea ce ai in prezent.

Dorinta mea cea mai mare este ca si tu sa iti activezi darurile speciale si sa iti faci viata sa straluceasca asa cum meriti ca oricine altcineva de pe aceasta planeta! Nimeni nu este mai important ca tine si nici tu nu esti mai important decat ceilalti, cu totii meritam sa fim noi insine deplin si sa avem o viata plina de veselie, abundenta si distractii!

Traind o viata plina de fericire,

Nicoleta Popliceanu

curs theta healing baza

cursuri theta healing

www.nicoletapopliceanu.com


Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala