Osho® kundalini meditation~ open doors event
Votati
Organizator: Kiran & Jivan
Tip eveniment: seminar
Data: 15-03-2019 19:00
Durata: 2 ore
Locatie: Bucharest
Osho® kundalini meditation~ open doors event
Te invitam sa explorezi una dintre cele mai populare si iubite tehnici de meditatie activa, ale carei etape includ shaking (scuturarea corpului), dans si relaxare in tacere.
**Intrare libera. Este necesara inscrierea prealabila. Locuri limitate!

Creata ca practica meditativa de seara, aceasta meditatie blanda te sustine sa lasi sa iasa din sistemul tau corporal si energetic stresul, poverile si tensiunile interioare acumulate in timpul zilei.

Practica dureaza o ora si are o muzica special creata ce sustine experienta meditativa. Etapele active (de miscare a corpului) include shaking si dans, etapele pasive (de nemiscare a corpului) includ practica observarii (witnessing) si relaxare.

Stresul stilului de viata contemporan si emotiile neexprimate pot afecta abilitatea de a trai viata cu bucurie si de a relationa armonios si sanatos cu noi insine si cu ceilalti. Aceasta meditatie te sustine sa iti scuturi din corpul si mintea ta seriozitatea, tristetea, oboseala si stresul. Practicata regulat, Meditatia Kundalini sustine inflorirea inspiratiei si a energiei creative din viata ta.

Meditatia Osho Kundalini este considerate sora Meditatiei Dinamice, o meditatie active ce se practica dimineata. Functionand ca un adevarat boost de energie, aceasta meditatie este in acelasi timp eliberatoare, ne impamanteaza si sustine armonizarea sistemului minte- corp- inima.

Sesiunea include explicatie si demo, practica tehnicii de meditatie, biscuiti si un ceai cald informal la final :)

Va invitam sa aveti haine lejere/ sport de schimb.

Despre facilitatori:
Kiran & Jivan practica meditatiile active Osho de 15 ani si le faciliteaza de 12 ani. Sustin cursuri in Romania (unde locuiesc) si frecvent in Germania. Pe parcursul anilor au sustinut cursuri si sesiuni in Spania, Polonia, Cehia, Olanda, Grecia, India, Rusia, Bali. In seminariile pe care le sustin creeaza un spatiu de relaxare, incredere, joaca, acceptare si prezenta.

Inscrieri: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, 0728 775 498 (Kiran)
*NOTA: Intrarea este libera.
- Locuri limitate la 40 de participanti.
- Pentru participare este necesara inscrierea prealabila. Inscrierile se fac pana pe 14 martie ora 18.00.

Vino sa explorezi cea mai iubita meditatie activa de impamantare, eliberare si armonizare a corpului fizic, mental, emotional si energetic!
~More Energy, More Silence~
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo