Osho® meditations sunday
Votati
Organizator: Kiran & Jivan
Tip eveniment: seminar
Data: 19-05-2019 07:00
Durata: 11 ore
Locatie: Bucharest
Osho® meditations sunday
Te invitam la explorare, regenerare, revitalizare si redescoperire personala prin meditatii OSHO®. O calatorie interioara sustinuta de explorarea si sustinerea starii naturale de meditatie, stare ce face parte din fiinta noastra. O zi in care vom explora atat meditatii active OSHO® (prin miscare, respiratie constienta, dans) si cat si meditatii pasive (tehnici de meditatie in care corpul nu se misca).

Meditatiile active OSHO® sunt tehnici de meditatie ce combina miscarea cu nemiscarea si ne sustin mai intai sa ne descarcam stresul sau oboseala din corp si din minte ca apoi sa ne relaxam, sa ne reconectam la sursa de energie si tacere din interior.
Sunt tehnici ce iau in calcul agitatia, oboseala, stresul si tensiunea noastra cronica si sunt concepute special pentru a se adresa acestor provocari ce sunt deseori acumulate in corp.
Pasii din cadrul fiecarei meditatii active ne despovareaza, ne elibereaza mai intai energia astfel incat nimic sa nu ne stea in cale atunci cand vrem sa fim tacuti si relaxati, prezenti, alerti.
Aceste tehnici de meditatie bazate pe miscare pot fi vazute si ca un mod de a ne „acorda” la noi insine, la esenta noastra.

Toate Meditatiile Active OSHO® au cel putin o etapa activa – de exemplu: dans, tehnica de respiratie, scuturarea corpului, exprimare verbala, alergare si asa mai departe – care apoi te conduc, usor si natural, intr-o faza pasiva de nemiscare si liniste.
Meditatiile active sunt si un mod placut de a ne incepe sau incheia ziua, trezindu-ne corpul si simturile, centrandu-ne in interior, deschizand porti catre o stare de relaxare si prezenta.
Meditatiile Active OSHO® au fost concepute pentru a debloca si activa energia vitala naturala ce se regaseste in fiecare dintre noi.

Exact ca electricitatea, meditatia este un fenomen universal- electricitatea lumineaza in exterior, meditatia aduce lumina in lumea interioara.

Desi meditatia in sine nu este o tehnica, sunt multe metode ce ne sustin sa deprindem, sa exploram si sa extindem constientizarea si starea de prezenta in viata de zi cu zi, moment de moment. Cand aceasta calitate a constientizarii si prezentei creste, poate fi un bun prieten oriunde esti- la birou, intr-o intalnire, acasa, la metrou…oriunde.

Iti propunem sa exploram impreuna o materie fascinanta, cu multe aspecte si culori: geografia fiintei, geografia lui A FI…
Dincolo de tehnicile de meditatie pe care le vom explora, aceasta experienta ofera un spatiu si un cadru de practica a meditatiei prin tot ce facem si suntem…

Te invitam la explorarea si extinderea constientizarii prin cea mai fascinanta calatorie pe care o putem avea: aventura interioara prin intermediul meditatiei.

Despre facilitatori:
Kiran si Jivan au o experienta bogata si variata de peste 20 de ani cu practica meditatiei in general. Explorarea si practica lor personala a trecut prin za zen, yoga, tai chi, meditatii si procese meditative Osho, ritualuri samanice de meditatie si meditatii sociale Humaniversity. Kiran si Jivan traiesc meditatia ca o calitate a fiintei, o calitate ce se poate rasfrange in orice facem in viata de zi cu zi. Din 2007 sustin impreuna sesiuni si workshop-uri experientiale de crestere si transformare personala prin meditatie, tantra, constientizare corporala, exprimare emotionala (emotional release), terapie experientiala orientata pe corp si ritualuri samanice. Sustin cursuri in Romania (unde locuiesc) si frecvent in Germania. Pe parcursul anilor au sustinut sesiuni si cursuri de meditatie in Spania, Polonia, Cehia, Olanda, Grecia, India, Rusia. In workshop-urile pe care le sustin creeaza un spatiu de relaxare, incredere, transformare, acceptare si prezenta.

Investitia ta:
ALL: 250 lei
*1/2 zi (08.00- 13.00/ 14.30- 18.30): 150 lei
*1 sesiune de meditatie: 50 lei

*Se poate participa si partial la prima meditatie sau dupa ora 10.00. Urmariti detaliile pe pagina evenimentului.
*Contributia include: materiale folosite pe parcursul workshop-ului, pauzele de ceai, fructe si snacks-uri sanatoase

Inscrieri: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, WhatsApp/ Tel +40 728 775 498 (Kiran)
*Locuri limitate la 40 de participanti. Inscrierile se fac pana pe 12 Mai
*Inscrierea devine valida dupa achitarea contributiei de participare. Veti primi detalii de plata la inscriere.

Va invitam la un altfel de self- investment: relaxarea si scufundarea in A FI, regasirea si explorarea de sine prin meditatie ~

'Meditation has a beginning, but no end. It goes on and on, for infinity, for eternity. Mind is a small thing; meditation makes you part of existence. It allows you the freedom of becoming one with the whole.’ – Osho
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo