Pacea in Sine – Retreat Ianuarie 2019
Votati
Organizator: Catalin Manea
Tip eveniment: tabara
Data: 21-01-2019 14:00
Durata: 5 zile
Locatie: Alba Iulia
Pacea in Sine – Retreat Ianuarie 2019
Calatoria spirituala nu este o calatorie de acumulare. Pentru a fi Ceea Ce Esti, nu este necesar sa adaugi ceva în plus. De fapt, cu adevarat, nici nu poti sa adaugi ceva peste Ceea Ce Esti. Deja esti Ceea Ce Esti. Nu trebuie sa îndeplinesti vreun ritual sau sa savârsesti o anumita practica spirituala. Este necesar sa îti permiti sa fii Ceea Ce Dintotdeauna Esti.

Poti renunta la povestea ta? Ai deschiderea de a renunta la atasamentul fata de cunoasterea ta? Ceea ce crezi ca esti, nu îti permite sa fii Ceea Ce Esti Cu Adevarat, în mod constient. Iar Ceea Ce Esti nu poate fi cunoscut, gândit sau vorbit. Ceea Ce Esti – este Infinit. Infinitul în Sine, care nu poate fi încapsulat în cuvinte, în gânduri sau într-o forma finita.

Aceasta tabara este dedicata întoarcerii la Linistea Intrinseca, transcendenta oricarei cunoasteri. Nevazutul Infinit. Nemanifestatul din care provine manifestatul. Nemiscarea din care provine miscarea. Ceea Ce Nu Are Forma – din care provin toate formele existente. Este o retragere pentru regenerarea completa a fiintei, dincolo de orice credinte, convingeri sau puncte de vedere.

Pe parcursul acestei tabere, se vor îmbina o serie de elemente prin intermediul carora se va tinde catre Simplitatea Primordiala a Linistii. Prelegeri, conferinte, meditatii, discutii libere, relaxare zilnica la piscina, jacuzzi, salina si sauna – toate acestea se vor împleti pentru cristalizarea întoarcerii constiente la Prezenta Unica si Atemporala.

Nu este vorba despre promovarea unei viziuni spirituale, a unei culturi sau a unui concept filozofic. Acest retreat a fost conceput pentru a purta calatorul spiritual dincolo de orice element relativ, în transcenderea completa a dualitatii.

Tinând cont de perioada de iarna în care se va organiza acest retreat, îmbinarea conferintelor cu relaxarea la SPA este binevenita. Hotelul detine un SPA foarte bine dotat, care poate face trecerea blând si subtil de la grosier la spiritual. Cu alte cuvinte, se va îmbina relaxarea formei cu transcenderea formei. 

Pentru toate detaliile legate de participarea la tabara, le gasiti la linkul: http://catalin-manea.com/retreat-ianuarie-2019/
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo