Pictura intuitiva cu mandale de lumina
Votati
Organizator: Atlanthea
Tip eveniment: seminar
Data: 30-03-2019 11:00
Durata: 3 ore
Locatie: Bucharest
Pictura intuitiva cu mandale de lumina
PICTURA INTUITIVA CU MANDALE DE LUMINA
O poarta de conexiune catre sine.


🍃Workshopul de pictura intuitiva cu mandale de lumina iti propune un mod inedit de a picta mandale unice, personalizate si cu inalta frecventa vibrationala, ce ne ajuta sa ne intoarcem la ordinea universala, la armonie, structurare si cunoastere interioara.

🍃Prin acest workshop iti propun sa te reconectezi la starea de bine, sa te exprimi pe deplin si in mod liber aprinzandu-ti potentialul creativ din tine si sa descoperi o calatorie uimitoare si transformatoare in misterul propriei tale intuitii creative!

🍃Pictura intuitiva este o practica creativa, accesibila oricui, indiferent daca a mai pictat sau nu, ce are in vedere dezvoltarea capacitatii noastre de a accesa intuitia, de a lucra cu ea, de a permite ca aceasta sa se manifeste si de a o integra in viata noastra de zi cu zi.

🍃In acelasi timp, mandalele de lumina ne ofera, prin energia lor, armonie pentru corp, minte si spirit. Cu ajutorul lor ajungem in propriul nostru centru. Ele ne aduc linistea interioara si creaza spatiu pentru transformare si pentru ca emotiile autentice sa apara, sa fie procesate si, in cele din urma, sa fie eliberate.

🍃Mandalele de lumina sunt modele geometrice de rezonanta care creaza o punte intre lumile vazute si nevazute. Ele se regasesc in creatie pana la cel mai mic atom.
Limbajul acestor geometrii sacre il constituie lumina, din care totul s-a nascut.

🍃Mandalele restabilesc rezonanta cu ordinea divina codificata in fiecare celula a noastra si constituie puntea de legatura intre planurile dimensionale superioare, de substanta rafinata.

🍃Mandalele ne ajuta sa ne regasim adevaratul sine. Energiile lor armonizeaza corpurile noastre energetice, cu efecte benefice asupra corpului nostru fizic. Prin simpla privire a structurilor cristaline colorate a mandalelor, in creier se creeaza interconexiuni ale celor doua emisfere si omul isi percepe propriul sau centru.

🍃Pictura intuitiva de mandale de lumina este una dintre cele mai pline de bucurie modalitati de a practica mindfulness-ul, de a constientiza si asculta sinele interior, de a elibera inima si de a reveni la compasiune si iubire de sine.

Ce vom face mai exact?

🌺Vom povesti despre ce inseamna mandalele de lumina si vom intelege pe scurt felul in care acestea se calculeaza pornind de la sirul lu Fibonaci – codul universal al vietii si numarul de aur - tiparul matematic al evolutiei lumii.

🌺Mandalele de lumina, bazate pe codul lui Fibonacci, alcatuiesc, prin formele lor geometrice, limbajul Luminii, functionand ca transmitatori de informatie. Noi insine fiind purtatori ai codului cosmic (noi suntem microcosmos in macrocosmos), mandalele activand acest cod spiritual in ADN-ul nostru.

🌺Vom folosi ca baza de calculare (cu ajutorul unui soft/ program) a mandalelor de lumina, cuvinte precum “Iubire”, “Recunostinta”, “Armonie”, “Echilibru”, etc.

🌺Structura de puncte reiesita din calculul facut deja de program pe baza acestor cuvinte o vom transpune pe panza si vom incepe sa formam intuitiv mandale, unind punctele, dand voie optiunilor de culoare si tuselor de pensula sa apara din fluxul nostru de constiinta care se schimba cu fiecare moment.

🌺Vom forma practic mandale cu amprenta noastra personala, unica pentru cuvintele “Iubire”, “Recunostinta”, “Armonie”, “Echilibru”, etc. (cate unul la alegere).

🌺Pictand intuitiv si din inima mandale de lumina te poti relaxa cu adevarat si poti renunta la tipare, folosind aceasta practica pentru a te intoarce in totalitate. Vei trece de la temeri si blocaje, la a iti dezvalui creativitatea si vocea vizuala interioara unica.

🌺Va fi mediul perfect pentru eliberarea inhibitiilor, pentru practicarea bunatatii, acceptarii si compasiunii catre sine si ceilalti.

🌺Vei invata sa ramai pe deplin angajat in procesul creativ, urmarindu-ti si simtindu-ti interiorul si ramanand prezent si atent la toate posibilitatile – toate acestea mentinand o stare de flow, de curgere.

🌺Pe masura ce te eliberezi de atasamentul fata de rational, prin pictura iti vei permite sa te deschizi mai mult catre prezenta, spatialitate si explorarea sinelui. Catre visuri si taramuri invizibile. Catre o conexiune mai profunda cu scanteia interioara si intelepciunea ta divina innascuta.

🌺Nu trebuie sa sti cum sa pictezi. Pictura intuitiva te sprijina in revendicarea curajului de a explora si de a experimenta, de a face lucruri inedite si de a iti asuma riscuri creative inovatoare.

Ce vom obtine:

• Ne simtim mai regenerati, mai energizati si mai puternici;
• Crestem vitalitatea personala;
• Dam drumul perfectiunii si controlului;
• Consolidam intuitia;
• Descoperim vocea vizuala unica;
• Renuntam la convingeri limitative;
• Eliberam presiunea de a performa;
• Practicam constientizarea si mindfulness-ul intr-un proces dinamic;
• Transformam modelele inconstiente care nu ne servesc;
• Ne reconectam la sine si regasim linistea profunda , pacea si bucuria;
• Traim unitatea cu tot ce exista si cu sursa intregii creatii.

🍃Pe tot parcursul programului vei avea la dispozitie ceai, apa alcalina, fructe, seminte si gustari dulci.

🍃Vei avea asigurate toate materialele de care ai nevoie pentru a picta: panza, pensule, suport pentru apa, bureti, etc. Daca insa doresti, iti poti aduce si materialele tale ca si completare pentru cele puse deja la dispozitie.
Tinuta sa fie una lejera, in care sa te simti confortabil.

🍃Cursul este potrivit pentru toate nivelurile, inclusiv pentru incepatori sau pentru cei care nu au pictat niciodata.

🍃Tot ce ai nevoie este o minte deschisa si o dorinta de a te angaja in procesul creativ!

DETALII EVENIMENT:
30 martie 2019
Orele: 11:00 – 14:00
Locatie: str. Barlogeni, nr 46, sector 1, Bucuresti, sediul Atlanthea
Contributie: 188 lei
Facilitator: Alexandra Dumitrescu- Creativity coach, artist, instructor yoga certificat.

Inscrierile se fac pana pe data de 25 martie la
- telefon: 0721520004 sau
- email: contact@atlanthea.ro
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo