Polovragi - Povestea strabunilor

Votati
Organizator: Harmony All
Tip eveniment: seminar
Data: 27-07-2019 06:00
Durata: 1 zi si 14 ore
Locatie: Comuna Baia de Fier, Gorj
Polovragi - Povestea strabunilor
Simti nevoia de a evada din oras si a pleca intr-o mica aventura?

Va invit intr-o calatorie de conectare in locuri de poveste!

Pestera Polovragi. - locul unde preotii daci accesau tainele ancestrale de tamaduire a sufletului si a trupului. unde se retrageu pentru a fi in conexiune cu Divinitatea si a primi acea Initiere ( a accesa un alt nivel de Cunoastere ), necesar pentru evolutia umanitatii.

Timp de 2 zile ( 27 si 28 IULIE 2019 ) ne aventuram in tinutul strabunilor nostrii daci, unde ne conecta la cunoasterea ancestrala, vom accesa acele invataturi pe care suntem pregatiti acum sa le intelegem si ne vom deschide pentru a primi vindecare!

In aceasta calatorie , ne vor insoti voia buna, entuziasmul si deschiderea inimi alaturi de lumea mirifica a legendelor si basmelor depanate de acele locuri de putere.

Vom vizita Pestera Polovragi, Cetatea dacica Polovragi, Manastirea Polovragi, Cheile Oltetului, Crucea lui Ursache , Grota Preotului Sabareanu, Pestera Muierii, si Oborul Jidovilor, Piramidele de la Slatioara, Culele si Trovantii de la Maldaresti si Trovantii din Costesti.

Ziua 1. Plecare din Bucuresti catre Polovrgi este la ora 07:00 . In jurul orei 11,00 ajungem in zona, unde vom vizita Pestera Muierii, Pestera Polovragi, Cetatea dacica Polovragi, Oborul Jidovilor, Grota Preotului Sabareanu si incheiem ziua cu Manastirea Polovragi.

Ziua 2. Dupa micul dejun, la ora 08:30 se elibereaza camera si ne vom opri la complexul de piramidele de la Slatioara , dupa care vom vizita Culele si Trovantii de la Maldaresti si Trovantii din Costesti. Din Horezu puteti cumpara obiecte din ceramica fabricate de mesterii populari. Ne vom intoarce la Bucuresti si debarcarea va avea loc in acelasi punct din care s-a plecat.

Costul excursiei este de 300 lei ( include transport, cazare 1 noapte si organizare).

Vino cu un prieten sau membru de familie si platesti - 270 lei / pers !

Pentru mai multe detalii , rog mesaj in privat la telefon 0723 315 717 ( Marina ). Inscrierea se face prin achitarea unui avans de 150 lei.

Nr minim: 6 persoane
Nr maxim:14
persoane
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala
BMSE