Practica Prezentei & Respiratie Holotropica
Votati
Organizator: Calatoria Inimii
Tip eveniment: workshop
Data: 10-05-2019 18:30
Durata: 2 zile
Locatie: Cluj-Napoca
Practica Prezentei & Respiratie Holotropica

Creeaza Valoare în Viata ta

A venit timpul sa ne racordam la adevarata Valoare a fiintei, la esenta a ceea ce reprezinta Valoarea, în întreaga sa vibratie, fara a da la o parte, însa, semnificatia de pâna acum, redusa la o conotatie strict materiala. Valoarea Vietii tale este cu mult, mult mai mult decât valorile materiale, pe care însa le include.

Care este valoarea pe care o dai corpului fizic, dar gândurilor tale? Cum sunt relatiile tale si cum te exprimi în aceasta lume? Cât pret pui pe tine, într-un cuvânt? Toate aceste valori împreuna dau rezultatul pretuirii vietii tale, al relatiei cu tine si cu ceilalti, cu realitatea si în final cu viata însasi.

Daca vrei, cu adevarat, sa schimbi ceva important în viata ta, este nevoie sa începi prin a schimba perceptia valorii de sine. Este nevoie sa schimbi perceptia valorii trupului fizic fara de care viata aici pe pamânt nu ar exista, sa schimbi perceptia asupra valorii energiei tale vitale, care este o resursa inepuizabila în momentul în care te racordezi la ritmul natural al cosmosului, acel echilibru între a fi – a primi – a inspira si a face – a darui – a expira. Este nevoie sa schimbi perceptia pe care o atribui emotiilor tale si sa le validezi pe toate înlauntrul tau si deopotriva e nevoie de o schimbare în felul tau de a gândi, în a atribui mai putina atentie autocriticii si a pune mai multa valoare pe stralucirea ta naturala.

Aceasta Calatorie a Inimii de la Cluj-Napoca are drept scop constientizarea mecanismelor prin care ne autolimitam potentialul de creatie, în toate domeniile: sanatate, relatii, putere personala, vocatie, exprimare, viziune. Si de asemenea îsi propune înlaturarea acestor blocaje si accesarea dimensiunii noastre înalte, vizionare, a acelui spatiu de creatie de realitate eliberat de orice constrângere.

La aceasta te invitam, la o Calatorie de constiinta extinsa în care:

- experimentezi si primesti cel mai valoros instrument cu ajutorul caruia poti transforma Valoarea Vietii tale: Practica Prezentei;

- plonjezi în profunzimile si înaltimile fiintei tale pentru a vindeca trecutul si pentru a crea un viitor curat, dintr-un prezent plin de valoarea intrinseca a fiintei tale.

Practica Prezentei este un instrument extrem de simplu prin care îti poti accesa Sursa din interiorul fiintei si intri în contact cu Puterea de a restructura întreaga ierarhie a valorilor uzate, care nu-si mai gasesc locul în acest moment de plina transformare a umanitatii. Practica Prezentei este instrumentul prin care poti ajunge sa Creezi ceea ce îti doresti în viata ta.

Iar Respiratia Holotropica este o plonjare în profunzimile fiintei tale pentru a te redescoperi, pentru a recunoaste adevarata natura a ceea ce esti în fiecare clipa a vietii tale, natura de Creator de realitate.

Ceea ce schimba cu adevarat realitatea, viata si valoarea acesteia este Constienta. Te invitam la Constienta, la Prezenta, la Curajul de a Fi Împreuna cu alti oameni asemenea tie, pentru a putea Crea Valoarea si Calitatea pe care ti-o doresti în viata ta, pentru a Crea Viata pe care o Visezi!

Vineri, 10 mai: 18.30 - 22.30
Sâmbata, 11mai: 10.00 - 18.00


Calatorie experienta 
Cu: Dana Lar & Bogdan Grigoras
10 - 11.Mai.2019
Cluj-Napoca 

Contributie: 360 Lei pâna la data de 05.Apr.2019
450 Lei dupa 05.Apr.2019

Pentru detalii si înscrieri accesati:
http://www.calatoriainimii.ro/ro/Scoala-Maestrului-Interior/Calendar/1133-Practica-Prezentei---Respiratie-Holotropica

Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo