Redescoperirea libertatii interioare.

Organizator: Psiholog Attila Pall
Tip eveniment: seminar
Data: 20-07-2020 17:00
Durata: 3 ore
Locatie: Brasov
Redescoperirea libertatii interioare.
Starea naturala a fiintei umane este libertatea. Libertatea este poarta catre infinit.

Va invitam sa ramaneti cateva momente in liniste si sa va observati gandurile limitative, credintele dobandite pe parcursul vietii care va blocheaza adevaratul potential, creativitatea care va impiedica accesul la cunoasterea de sine intr-un mod autentic.

Cum putem avea acces la libertatea interioara, indiferent de situatia, contextul de viata in care ne aflam? Fiecare dintre noi am cunoscut aceasta stare cel putin in perioada micii copilarii, ca stare de a fi. Cum facem sa nu ne mai simtim constransi si sa nu mai ajungem in situatii in care sa ne compromitem sau sa ne tradam pe noi insine? Ce e nevoie sa facem pentru a ne trai viata din starea de libertate interioara?Cum putem sa cunoastem aceasta stare de libertate interioara, intr-o lume in care, inca este prea mult vorba despre " a face" si prea putin despre " a fi"?

Andreea si Attila va invita la o intalnire cu voi insiva, pentru a va redescoperi propria libertate interioara, aceasta calitate atat de importanta a naturii umane. Intr-un cadru terapeutic, vom gasi impreuna, cai de a ne accesa propria libertate interioara, folosind metode experientiale, meditatia, regresia,tehnici de respiratie.

Cele 6 sesiuni au ca subiect principal libertatea interioara, totusi nu este obligatoriu sa participi la toate (desi este benefic). Fiecare intalnire este de sine statatoare si abordeaza aspecte diferite ale libertatii interioare.Cine suntem noi?
In primul rand, suntem oameni, la fel ca voi. Suntem oameni care isi asculta chemarea Sufletului, pentru a-i servi pe ceilalti.

Andreea - Sorina Tararache, este psihoterapeut, facilitator in Sistemul Pneuma- Respiratia Pneuma, practicanta a medicinei energetice incase, sustinatoare a acordarii proceselor vietii si mortii la ritmurile naturii ....

Attila Pall, este terapeut prin regresia in vieti anterioare(avand la activ peste 2000 de regresii in vieti trecute), psiholog, formator, psihoinformatolog , maestru Reiki,...

Costul participarii pentru o intalnire intalnire este de 70 lei. Pentru plata in avans a celor 6 intalniri beneficiezi de o reducere de peste 40% si ai de platit 240 lei. In plus daca lipsesti la vreo sesiune beneficiezi de inregistrarea sesiunii.


Plata se poate face in cont sau la fata locului.

RO05INGB0000999900087151 PALL ATTILA

Daca simti ca aceasta intalnire este pentru tine, te asteptam cu drag.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala