Regenerarea Uterului cu ajutorul Oului de Jad

Organizator: Zeita de Jad
Tip eveniment: seminar
Data: 31-07-2020 18:00
Durata: 3 ore
Locatie: Bucuresti Sectorul 2
Regenerarea Uterului cu ajutorul Oului de Jad
Ma IUBESC si am timp pentru mine.
Lumea minunata a pietrelor sacre-sursa de frumusete si de vindecare.

Cred si simt ca asumarea feminitatii noastre incepe cu un demers care ar putea parea 'masculin' dar care este necesar: Constientizarea.
Cine suntem? De ce suntem Femei?
Si partea cea mai delicata, dar inca, din pacate atat de 'tabu' - erotismul meu de femeie. Am curajul sa mi-l descopar, sa-l privesc in fata?
O terapie cu pietre semipretioase pentru vaginul nostru, Yoni-ul nostru, ne poate schimba complet viata.
Vom putea avea o priza mai buna pe aceasta parte a trupului nostru mai mult decat suntem obisnuite.
Este o metoda foarte placuta de audovindecare( ptr tulburari legate de menstruatie, alte tulburari ginecologice sau de menopauza).
Lucrul cu oul de jad in Yoni va permite o circulatie mai buna la nivelul muschilor vaginali ceea ce va implica imbunatatirea circulatiei energetice limfatice, sanguine si hormonale.
Trezirea si armonizarea energiei erotice. Ceea ce va intari increderea in feminitatea noastra, o va trezi sau retrezi.
Experimentara starilor de orgasm profund si complex atat in timpul fuziunilor amoroase cat si in afara jocului amoros.
Descoperirea puterii miraculoase binefacatoare a energiei erotice si a intregii zone pelviene.
Daca nu reusim sa traim experiente amoroase implinitoare, aceasta este un semn ca feminitatea noastra, energia noastra erotia inca este blocata. Puterea Yoni-ului nostru nu e trezita sau e sufocata de prejudecati si inhibitii sau de multe alte feluri de atitudini blocante.
Intuiesc ca Mama Divina se manifesta prin toate femeile, insa daca femeia este slaba trupeste, atunci, din tot acest ocean imens de energie si de potentialitati extraordinare, prin ea nu se poate manifesta mai nimic, decat un "paraiasi" minuscul.
Am sa impartasesc cu voi o povestioara draguta...
Conform unei povestiri cu radacini stravechi, zeita polineziana Kapo si-a desprins Yoni-ul de trup lasandu-l sa zboare deasupra arhipeleagului hawaian pentru a distrage atentia unui zeu rauvoitor.

Ce vom face:

Initierea oului de jad, Intalniea-ritual de pregatire a oului de jad( intentia) Prima experienta poate fi chiar emotionanta, e posibil sa simtiti un mic stress sau retinere. Dar orice senzatie neplacuta vom avea, o ndepartam cu incredere si curaj;

Meditatie de incarcare a oului de jad;
Intalnirea Yoni-ului cu oul de jad/ cuart/ obsidian. Avem minunata ocazie sa avem o priza de costiinta diferita asupra celei mai delicate parti a trupului nostru. Sa savuram acest moment in care am ales sa avem grija de feminitatea noastra.

Meditatie de multumire si recunostinta pentru ca suntem Vii.

Respiratia subtila masculina( solara) si respiratia subtila feminina( lunara). Aceasta tehnica aduce dizolvarea tuturor reziduurilor karmice din aceasta viata si din existentele sale anterioare, aduce echilibru si bunastarea in intregul organism.Simbolismul solar si lunar este foarte important si plin de semnificatii in traditia Yoga, Tanta si To. Tantra identifica energia solara cu psihicul masculin "puternic si fierbinte" culoarea rosie, elementul foc si procesele intelectuale. Pe de alta parte, energia lunara este legata de calitatea feminina a "racorii" ( SOMA), de culoare alba, elementul apa, cat si yoate procesele intuitive.

Terapie feminina cu oul de jad. Meditatie de purificare, vitalizare si curatare a uterului, ovarelor, trompelor uterine. Aceasta meditatie este menita sa vindece si sa activeze zona genitala. Ea confera o legatua mult mai rafinata cu apectele erotice ale fiintei noastre.

Incheiem Terapia cu masajul vindecator al sanilor. Asa ca am explorat ingrijirea centrului nostru sexuala, sunem suficient de intelepte pentru a explora si centrul iubirii-sanii. In mod natural, chi-ul curge dinspre centrul inimii catre lume. Sanii nostri sunt considerati din vremuri stravechi drept simbolul energiei hranitoare si pline de iubire. Ei detin de asemenea secretul lingevitatii noastre.
Toti sanii sunt frumosi-fiecare forma, fiecare marime, fiecare cuoare are propria ei frumusete. Masajul si ingrijirea sanilor cu regularitate ne vor ajuta sa ne armonizam hormonii, sa ne umplem tesuturile sanilor cu Chi si sa ne deschidem Inima.

Date logistice:
tinuta lejera, o sticla cu apa, deschidere, iubire si oul de jad.

Schimb de energie 111 Ron.
Confirmarea si inregistrarea se face achitand suma totala. Scrie-mi la nr. 0766496355 sau direct in PM zeita de jad si revin cu detalii cont.

Peace& Love
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala