Reiki Usui Shiki Ryoho, cu exercitii Reiki japoneze
Votati
Organizator: EniKo
Tip eveniment: curs
Data: 25-05-2019 10:00
Durata: 12 ore
Locatie: Brasov
Reiki Usui Shiki Ryoho, cu exercitii Reiki japoneze

Vizionati filmul cu discursul din Japonia, de la Ceremonia inaugurarii Monumentului fondatorului Reiki, (in engleza) https://youtu.be/Yx7tLEsVX68 .   

Care este scopul in viata? Ce inseamna fericirea?

       Preocupata de intelegerea profunda a vietii si de gasirea propriului echilibru interior mi-am inceput cautarile din 1991. La fel cum sunt mai multe carari care ne conduc spre varful unui munte si in viata avem mai multe drumuri spre atingerea implinirii si fericirii. Astfel am cunoscut intelepciunea si filozofia nipona si in septembrie 2018 am plecat in a doua calatorie profesionala si de suflet in Japonia.

       Sunt profesor & maestru Reiki, practic Reiki (autentic si traditional) de 25 de ani si am participat la doua stagii de formare in Reiki in Japonia. Diplomele/Certificarile in Reiki, inclusiv cele obtinute in Japonia, le puteti vizualiza la https://lifecoaching.com.ro/ . In cadrul formarilor pe care le ofer va stau la dispozitie in calitate de trainer, profesor si coach spre a va conduce in pragul propriei voastre intelepciuni. Prin practica tehnicii japoneze Reiki invatati sa gestionati eficient resursele energetice, emotionale si mentale proprii.  Practica Reiki autentica este non-invaziva fizic, emotional-mental si energetic; ea este aplicata in numeroase institutii medicale din lume: hospice-ri, spitale, ingrijirea bolnavilor la domiciliu, sala de operatii, pediatrie etc.

       Va invit la Cursul REIKI Usui Shiki Ryoho, cu exercitii japoneze, care se va organiza in 25-26 mai 2019, in decursul a 2 zile intre orele 10-16, la Brasov, urmate de 4 zile de practica Reiki efectiva. Informatii si inscrieri pana in 21 mai 2019 pe email simoneniko@yahoo.com sau eniko.simon@lifecoaching.com.ro.


Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo