Relatia parinte-copil cu Dr Edith Kadar. Seminar Online 2021

Organizator: AlexaEvent
Tip eveniment: conferinta
Data: 06-11-2021 00:00
Durata: 2 zile
Locatie: online
Relatia parinte-copil cu Dr Edith Kadar. Seminar Online 2021

Investitie: 369lei (TVA inclus) – rezervarea ferma se face în baza platii în avans. Pentru a face înscrierea, te rugam sa apesi butonul de Ma înscriu, sa adaugi în cos evenimentul, iar ulterior sa mergi la cos si sa finalizezi comanda. Poti alege plata cu cardul sau prin transfer bancar.Alegerea platii cu cardul te va duce catre pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îti va transmite pe e-mail detaliile bancare si numarul comenzii.

Unde ne întâlnim?

ONLINE,Platforma ZOOM 

Oferta pentru participarea la toate cele 11 seminarii, începând cu Seminarul Boala si Emotiile din 11-12 Septembrie, cei ce doresc sa participe la toate cele 11 si fac plata integrala, sau în 2 rate (prima rata pâna în 1 Octombrie, a doua rata pâna la data de 30 Octombrie 2021 ) –   total de plata pentru cele 11 seminarii fiind 3300 lei (pret cu TVA inclus). Prima rata este de 1650 lei, a doua fiind tot de 1650 lei

Revenirea la acelasi seminar costa 240 lei TVA inclus! (Pentru o identificare mai usoara, va rugam la înscriere sa ne mentionezi perioada în care ai participat – fie în sala de curs, fie online! Pentru plata cu cardul a reparticiparii sau pentru cuplu, da click aici.

Pentru participarea în cuplu, pretul este de 240lei/persoana, adica 480 lei total, pret cu TVA inclus. Daca doresti plata cu cardul, da click aici si selecteaza 2 participari.

ATENTIE! Ofertele nu se cumuleaza! Se alege una dintre ele, fie pachetul, fie plata per seminar

Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Brain Wave Producer