Reprogramarea creierului in controlul greutatii

Organizator: Anca Butnariu - Vindecare
Tip eveniment: seminar
Data: 14-09-2019 09:00
Durata: 8 ore
Locatie: Bucuresti
Reprogramarea creierului in controlul greutatii
Reprogramarea creierului pe undele theta este o metoda de vindecare si resetare a subconstientului pe care o folosesc cu succes de cativa ani. Lucrand individual cu persoane supraponderale am ajuns la concluzia ca, pentru a genera vindecarea, e necesar sa ai o abordare holistica, o abordare care sa porneasca de la identificarea si vindecarea cauzelor dezechilibrului.
Motivul pentru care metodele clasice sunt, de cele mai multe ori, partiale si momentane, motivul pentru care recidiva este atat de comuna este faptul ca vindecarea nu a trecut prin toate palierele fiintei si s-a concentrat pe un singur aspect, de obicei pe cel fizic.

Iti propun o noua abordare, bazata pe vindecarea cauzelor, inspirata din cele mai recente descoperiri din neurostiinte: reprogramarea creierului pe undele theta. Folosim undele theta pentru ca acesta este limbajul de operare al subconstientului, unde vom gasi, de altfel, cauzele dezechilibrului in greutate.

Cu alte cuvinte, identificam si dezactivam circuitele neuronale limitative care te tin in dezechilibru si activam noi circuite, benefice, care vor genera emotii pozitive, elevate si te vor duce catre alegeri noi, comportamente si experiente noi, catre o noua realitate.
Nu pui vin nou in burduf vechi, asadar, daca iti doresti o schimbare profunda in viata ta pe toate planurile este nevoie sa devii alt om. Nu poti construi viitorul pe care ti-l doresti cu circuitele neuronale ale trecutului.

Greutatea este influentata de creier. Chimia intregului tau corp, este, de fapt, influentata de creier. Mai exact, de convingerile tale limitative (circuitele neuronale care determina chimia corpului prin semnalele chimice pe care le genereaza).

De exemplu, de fiecare data cand activezi ganduri limitative referitoare la propriul corp, in creierul tau se produc numeroase reactii chimice care iti creeaza emotii specifice: de frustrare, tristete, furie, respingere si multe altele. Aceste convingeri blocheaza total vindecarea, intrucat informatia pe care creierul o trimite celulelor, organelor, sistemelor este de a te pastra la greutatea respectiva. Imagineaza-ti cum se schimba chimia corpului tau atunci cand inlocuiesti aceste convingeri altele mai pozitive.

Asadar, pentru a ajunge si a te mentine la greutatea optima este esential:
• Sa identifici si sa inlocuiesti convingerile limitative care au cauzat dezechilibrul;
• Sa dememorezi si sa eliberezi din corpul tau emotiile toxice ramase captive in celule, tesuturi, organe;
• Sa identifici si sa vindeci traumele care au generat dezechilibrul;
• Sa dezactivezi reactiile sistemului nervos simpatic (de alerta) si sa relaxezi profund organismul, astfel incat acesta sa-si declanseze propria capacitate de vindecare si regenerare. Normalizarea greutatii va veni atunci natural.

Ce obtii?
• Vom inlocui zeci de convingeri limitative legate de iubire, stima de sine, apreciere, sanatate, felul in care te raportezi la propriul corp, la hrana, la suferinta, convingeri care te pastreaza in rolul de victima si multe, multe altele;
• Vom elibera din corp emotiile negative reprimate si nevindecate, eliberand, astfel, o cantitate uriasa de energie pe care o vei putea converti in energie creatoare, benefica;
• Schimbari vizibile in starea de sanatate (se schimba chimia intregului corp, ceea ce genereaza imbunatatiri evidente in corpul tau);
• Vei experimenta o stare profunda de relaxare, chiar euforie, o claritate mentala deosebita;
• Nu in ultimul rand vei accesa, dintr-o stare inalta de constiinta, abilitati, competente si stari care sa-ti permita sa vezi si sa traiesti „imposibilul”.

Ce instrumente folosim?
• Tehnici de relaxare neuro-musculara;
• Meditatia de creare a coerentei inima – creier;
• Tehnici de reprogramare neuronala pe undele theta;
• Vindecare emotionala;
• Vizualizarea cuantica.

Cand?

Sambata, 14 septembrie, Bucuresti, de la orele 10 - 18.00
Locatia va fi anuntata ulterior.


------------------------------------------------------------------------------
Investitia ta (donatie)
270 lei pentru inscrierile pana pe data de 30 august
350 lei dupa 30 august

-----------------------------------------------------------------------------
Cum te inscrii

Inscrierile se fac doar telefonic la 0740 907741 si se valideaza achitand un avans de 100 lei. In cazul in care nu te prezinti la seminar avansul nu se returneaza.
--------------------------------------------------------------------------------

Pentru mai multe detalii acceseaza link-urile de mai jos.

https://ancabutnariu.ro/2017/11/27/controlul-greutatii-prin-reprogramarea-creierului/

https://ancabutnariu.ro/2019/02/18/nu-corpului-ii-este-foame-ci-sufletului/

-----------------------------------------------------------------------------

Formator: Anca Butnariu
Terapeut si Coach, cu o experienta de peste 15 ani in tehnici holistice de vindecare. In prezent folosesc metode de procesare holistica a traumelor (Bowen), tehnici de reprogramare a creierului pe undele theta, terapia cuantica si terapia de rescriere a traumelor. Sunt absolventa de Filologie si Psihologie, de asemenea in formare pe „Psihoterapie sistemica de cuplu si familie”
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala