Retreat Alchimie: Vindecarea Energiei Masculine & Feminine

Organizator: Yoga Love
Tip eveniment: seminar
Data: 13-03-2020 12:00
Durata: 1 zi si 16 ore
Locatie: Novaci
Retreat Alchimie: Vindecarea Energiei Masculine & Feminine
Prieteni dragi,

Iata-ne preZENti la un retreat unde ne intalnim cu cele doua personalitati/energii ale noastre: Masculin/Feminin; Shiva/Shakti; Yin/Yang; Animus si Anima, pentru a le vindeca, regenera si integra armonios

Ne regasim impreuna intr-un taram prin care uriasii se spune ca paseau altadata, la Ranca, pentru a explora din nou zone din ce in ce mai profunde ale fiintei noastre si piscuri de suflet dar si zone de basm ale naturii.
Invitatie pe care o lansez catre tine este spre crearea unui spatiu safe, plin de intelegere si compasiune spre binele nostru suprem de unde ne vom conecta si interconecta la nivelul inimii noastre spirituale (hrid chakra) cu umbrele dar mai ales cu darurile, harurile si potentele noastre.

=== PRACTICI ===
» Ritual de vindecare a stramosilor in Manastirea Polovragi

» Incursiune in interiorul Pesterii Polovragi (scaunul lui Zamolxis) -- unde preparam primul elixir alchimic pentru vindecarea si integrarea relatiei cu tatal si mama, a energiei masculine, a ratiunii, a Yangului pur si autentic, a femininului, energiei Yin autentic.

» Construirea unor sigilii magice pentru a eliberarea energiilor creatoare si energizarea energiilor masculin si feminin

»Meditatia stramosilor pentru vindecarea liniei genealogice

»Recuperarea si transformarea energiei sexuale

»Lucrul cu polaritatile umane prin cromatica

»Flourishing Time. Impamantare (Deep Earth Pulsing) si Yoga matinala pentru imbunatatira posturii si echilibrare energetica.

»Workshop Dizolvarea tiparelor limitative si rezistentelor care nu ne lasa sa ne traim viata in felul in care ne dorim

»108 Salutul Soarelui pentru vitalitate, incredere, forta expansiva si putere interioara

»Vindecarea copilului interior: accesare, integrare, iertare

»Wuji Gong. O serie fluida de miscari care deblocheaza meridianele energetice (tehnica de Tai Chi care mi-a vindecat viata)

»Tapping Primordial. Presopunctura si tapping pe puncte energetice specifice cu scopul de a elibera bagajele emotionale.

»Archetypal Role-Play. Intalnirea cu cele patru arhetipuri de baza: Rege/Mama; Razboinic/Amazoana; Amant/Curtezana; Magician/Femeia Mistica.

»Partner Yoga. Yoga cu un partener pentru stimularea starii de bine, dobandirea increderii in celalalt si conectare autentica la nivelul inimii (anahata chakra)

»Archetypal Trance Dance Evolution (evolutie arhetipala si integrarea somato-psiho-energo-emotionala a celor patru arhetipuri)
Tantra Tribal Dance Fusion (fuziune energetica/iesirea din matrixul tiparelor personale si relationale)

IMPORTANT! Unele initieri si meditatii se vor face in natura si in interiorul Pesterii Polovragi

FACILITATORUL tau este Adrian C. BAJENARU, prof. Yoga, Tai Chi si Alchimie Interna.

Adrian face parte din noua generatie de alchimisti care transmit cunoasterea taoista in tara. Este deasemenea profesor de yoga, psiholog si autor. Are un stil de predare non-directiv si defineste activitatea lui de profesor mai degraba in termeni de ”a fi” (a sustine spatiul) decat ”a face” . Prin urmare, fiecare sedinta este diferita intrucat energia grupului fluctueaza de la o zi la alta, de la o persoana la alta. Cea mai mare lectie invatata de la instructorii lui a fost aceea de a fi un exemplu al iubirii, nu de a lasa iubirea doar la nivel de concept. Este o lectie pe care inca o invata.

=== DETALII ORGANIZATORICE ===
» Cand? 13-15 Martie
» Unde? Paradisul montan de la Ranca Ranca

» Schimb de energie.
555 RON pana la 31 Ianuarie
777 RON dupa data de 31 Ianuarie


Oferim cu iubire:
» toate activitatile de lucru, sesiuni si initieri
» foc de tabara
» cadouri surpiza

CONFIRMAREA inscrierii se face prin:
-- EARLY BIRD: 555 RON --- pana la data de 30 Ianuarie (REDUCERE 222 RON)
-- LATE BIRD: 777 RON --- dupa 30 Ianuarie (cu posibilitatea de a plati in doua rate)

Varianta preferata se va achita in contul RO41BTRLRONCRT00I4275502 deschis pe numele BAJENARU ADRIAN-COSTINEL cu mentiunea ”Ranca” » email la office@adrianbajenaru.ro cu dovada platii.

! Suma este nerambursabila in cazul in care te razgandesti si nu iti gasesti un inlocuitor.

» CAZAREA se va face in camera dubla/tripla, spatioase cu baie proprie (inclusa in pret)

» MASA nu este inclusa in pretul taberei si se plateste separat. Optiunea (1) Mesele se vor lua la restaurant in functie de preferinte (recomandat regim vegetarian/vegan --- va rugam sa anuntati daca aveti si alte preferinte). Optiunea (2) Avem la dispozitie intreaga pensiune inclusiv bucataria unde se poate gati.

» CE SA ADUCI CU TINE? Echipament pentru plimbare in natura, yoga mat (optional), apa plata si multa deschidere pentru o experienta de imbogatire.

» TRANSPORTUL se va face cu ajutorul masinilor personale. Pentru a optimiza costul transportului te rugam sa ne transmiti daca poti prelua in masina si alti participanti si in ce numar.
Deasemenea in eventualitatea in care nu ai la dispozitie asigurat transportul te rugam sa ne anunti pentru a gasi o varianta potrivita si pentru tine.

» 18 locuri disponibile » Confirma-ti din timp locul!

➥ CONFIRMARI SI REZERVARI in scris la office@adrianbajenaru.ro sau prin telefon la 0736 11 55 86

➠ Primeste NEWSLTTER de la alchimist > http://eepurl.com/gxkbYv
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala